A Facebookon folytatja a lejáratókampányt Zuschlag János, aki azt állítja, azért ült börtönben, hogy Puklinak és a többi fiatalnak jobb sora legyen – írja a HVG.hu.

Kedd este az ellenzékiséggel nehezen vádolható TV2 foglalkozott bővebben a tanárlázadás egyik emblematikus alakjának számító Pukli Istvánnal, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatójával. A Tényekben a többek között csalásért hat évig börtönben ülő Zuschlag János arra célozgatott, hogy amikor a csalások történtek, akkor arról a többi szekszárdi ifjú szocialista vezetőnek (így tehát Puklinak) is tudnia kellett.

A Facebookon ezt írta Zuschlag:

És még annyit hozzáteszek: azért ültem 6 évet, hogy például Pukli meg a többi fiatal majdnem ingyen tudjon Fadd-Domborin táborozni,meg tudjon ifjúsági szervezetet alapítani. Miközben voltak itt az Mszp-ben bőven olyanok, akik felvették a pénzt a táboroztatásra és mellette magas részvételi díjat is kértek a gyerekektől.Úgyhogy Pukli István meg a többi szoci inkább maradjon csöndben.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azért ültél 6 évet te mocskos sikkasztó tróger, mert loptál te szarkupac !
És elég keveset kaptál még egyszer ennyit érdemeltél volna !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Ez a cusi nyilvánosan bemutatja, hogy milyen - itt próbálkoztam "ember, személy, jellem" szavakkal, de nem találtam a megfelelőt, - a mindenre képes korrupt politikus. Asszem, Dunát lehetne velük rekeszteni, és lenne értelme az életüknek.
preparátor
@nezelodo: Cusi ült, Simont épp most vádolják. Hány Fideszes is ült?
nezelodo
@preparátor: Áldott jó ember a fidesz főügyésze, erről nem kell meggyőzni senkit. Egyébként nem dicsérnek meg, ha rávilágítasz, hogy fideszes egy sem ül, mert a fideszben minden törvénytelenség büntetlen maradhat, csalás lopás, kábítószerezés, asszonyverés, számlagyár, stb. (Azért kettő haver ül, akit kitömött a párt a Széchenyi Terv keretében, 200 milla, mára már eltapsolt Ft-al, hozzájuk nem volt kegyes a Szabó főügyész jogosan) Hát tényleg miért is kellene szaros tizmillárd ócskavasért ejnye-bejnyét mondani a DFTompinak, vagy párszáz milla sikkasztásért a Flórinak?
Arra meg tényleg kiváncsi lennék, hogy keveredhet a nemzetiek közé az a "liberálbolsevik" exfőpolgi Habonyja, és miért nincs következmény? Csak nincs ott a hatalomban pártfogója, ahogy a fideszben mondják, egy "félcigány-félzsidó"?
Szóval a válaszodból az tűnik ki,meg se hallottad amit mondtam,így meg sem kérdezhetem, Ti miért nem jelentitek fel?
human
Matematikai fejtörő: Ha Zuschlag János mszp-sként 70 millióért 6 évet ült, akkor ugyanez a Zuschlag Jánost fideszesként 1 milliárdért mennyit ülne?
Megoldás: Semennyit
vukkocska
Amikor lecsukták, többen tudni vélték, hogy a szocikat védte, amikor nem nyilatkozott a pénzről. Most már tudom, hogy ez az aljadék saját maga jogán ült, csak nem eleget. Szánalmas barom. Mit fizet neki a Fidesz, hogy ilyen ocsmányságokat nyilatkozzon. Éppen néztem Kálmán Olgánál Pukli Istvánt, akit e miatt a tetű miatt kérdezgettek. Kérdésre azt mondta, hogy ettől ő még jobban megerősödött, senki nem hiszi el ennek a mocsoknak a rágalmazásait.
sgyuri2003
Ráadásul amit Zuschlag csinált , nem is saját ötlete volt, csak szolgai módon másolta pinabubus narkós hazudós tamás technikáját. Sötét kis pöcs volt mindig. Én már akkor pofán basztam volna amikor kegyeletsértően viháncolt a terror mariska birtokán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.