A Facebookon folytatja a lejáratókampányt Zuschlag János, aki azt állítja, azért ült börtönben, hogy Puklinak és a többi fiatalnak jobb sora legyen – írja a HVG.hu.

Kedd este az ellenzékiséggel nehezen vádolható TV2 foglalkozott bővebben a tanárlázadás egyik emblematikus alakjának számító Pukli Istvánnal, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatójával. A Tényekben a többek között csalásért hat évig börtönben ülő Zuschlag János arra célozgatott, hogy amikor a csalások történtek, akkor arról a többi szekszárdi ifjú szocialista vezetőnek (így tehát Puklinak) is tudnia kellett.

A Facebookon ezt írta Zuschlag:

És még annyit hozzáteszek: azért ültem 6 évet, hogy például Pukli meg a többi fiatal majdnem ingyen tudjon Fadd-Domborin táborozni,meg tudjon ifjúsági szervezetet alapítani. Miközben voltak itt az Mszp-ben bőven olyanok, akik felvették a pénzt a táboroztatásra és mellette magas részvételi díjat is kértek a gyerekektől.Úgyhogy Pukli István meg a többi szoci inkább maradjon csöndben.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azért ültél 6 évet te mocskos sikkasztó tróger, mert loptál te szarkupac !
És elég keveset kaptál még egyszer ennyit érdemeltél volna !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Szerintem ebből a Zuschlagból úgysem lesz soha többé semmi, hiába is akarja annyira.
Bár mondjuk a fideszbe azért beleillene, mert olyasmi stílusa van, de még azoknak se kell.
nyanya001
Azért ültél 6 évet te mocskos sikkasztó tróger, mert loptál te szarkupac !
És elég keveset kaptál még egyszer ennyit érdemeltél volna !
panellproli
Egy ilyen gennyzacskótól csak ez telik. Most abból akar jól élni hogy a fidesz seggét akarja nyalogatni
nezelodo
Szegény zusi, mennyire szenvedett, amikor kamu alapítványok pénzén ÁFÁ -s számlára végig dorbézoltak a Balaton partot, meg más üdülőhelyeket. Szervezték a kamu tanfolyamokat pl. lakótelepeken a hatodikon, 50 nm-en 800 résztvevőnek a rosszabikkal, a pénzt meg átutalták ennek a görénynek. Még a sikerről kamu tanulmányokat, felméréseket is csináltattak a szigeten ingyen, hogy igazolják a csalást. Jobb lenne ha kussolna.
Mobil123
Na ezt kéne nagyon elpicsázni a kopaszoknak.
Hari
Javasolom szentté avatását, végre egy igaz ember, aki sajàtmagát áldozta fel másokért.
Hari
@Mobil123: nem, egy életnagyságú festményt róla az új miniszterelnöki rezidenciába !!!
Yoda69
Akkor menj vissza ulj le meg egy 20ast, hogy masoknak is jo legyen.
Mobil123
@Hari: Na jó , de utána gyepálás :-)
nemkati
@pbalage: Pedig a baloldaltól nem kap honoráriumot a genyóságához, az tuti! Viszont azért busásan megfizetik, ha régi pártjáról bármi mocskot ki tud találni, és ez nem kérdés, kinek az érdeke. Már akkor kiderült, hogy mekkora takony, amikor a Dunába lőtt zsidókról poénkodott Újhelyinek, aki ezen piszkosul megdöbbent, ha jól tudom, akkor zárták ki a pártból. Van annyira tehetséges aljadék, hogy a Fidesznek jól jön az ilyen.
perfekt
A tisztesség mintaképe! Kormolod a szocikat? a bíróságra vittek neked -ötven millát.Ha azt nem teszik-még most is valakinek a szépművészeti edénye lennél--bent a kerítésen belül.
mariaberta
Zuschlag, neked elmentek otthonról, ha már arra sem emlékszel, miért csücsültél. Pukli neve fel sem merült a tárgyalásaidon. Ne kend másra -különösen utólag- a te disznóságaidat.
Erre is csak azt tudom írni, tisztességtelen ember vagy.
Szókrakész
Azért vannak a jó barátok...

Ismerős a dal?
nezelodo
@mariaberta: Érdekes, hogy a rosszabbikét sem említették, pedig Újpalotán úgy hírlett akkoriban, "megvolt" az a 800 fős konferencia, meg a szigeti tanulmány az eredményességéről, és persze a teljesítésigazolás, és kifizetés. Nagyobb csodatévők ezek mint Jézus a kánai menyegzőn. Hát persze szenté kell avatni őket.
Az idő tájt rúgták ki a Fletó államtitkárát, volt egy bűne, értett ahhoz amit csinált, elismert szaktekintély volt a drogprevencióban és kezelésben. Pedig állítólag ő is ref. lelkész volt, és drogelvonót csinált a realitás talaján maradva.
nevemnick
Zuschi, ülj már le még úgy húsz évet azokért, akik már öt-hat éve nem voltak nyaralni.
Szókrakész
És ki volt az a Gyurcsányi?
Mert erre még most se derült fény.
Pedig nagyon kíváncsi lennék rá!!!
Vagy ki hozta neylon szatyorban az 50milliót?
Azért Cusi sok mindent elhallgat, miközben dobálja másra a sarat, csak úgy elterelésképpen.
nemkati
@Szókrakész: Azt csak Zuschlag mondta, hogy barátok voltak - ha mondta egyáltalán. Harcostársat mondott. Pukli sem mondta, hogy barátok lettek volna. Talán nem is tudtak egymásról akkoriban.
Fradigege
Zuschika! Ez már így elég késő. Miért is nem jutott ez akkor eszedbe, amikor bevágtak a dutyiba? Sőt, te voltál akkor a főni a makkosban.
gibgab
Ez egy jellemtelen mocsok. A nyilatkozatait ennek megfelelően kell kezelni.
justhpeter
Cusi tökéletes fideSS jellemmé alakult át. Van hogy az ember megvilágosodik. Van olyan ember is, akinek mindig kell egy segg.
vonotok
Zuschlag János ! Ritka egy gennyes férge vagy te a földnek.
zöldszem
Ühmmm, és miért is nem akkor köpködtél??? A börtön állapotokról tudtál feljelentést tenni, de a "tettestársaidat" nem köpted be? "Eeeeegeeeeenn" Most meg köpj fel, és állj alá!
kepkezelo.com/images/f0gxajnhtwx2s5t18f52.jpg
nezelodo
@Szókrakész: Érdekes az a neylon szatyor kultikus eszköz a közpénztolvajoknál. A Kreditjenő is abban fuvarozta a pénztárbizonylatot nem látott millácskákat a nyomdász, vendéglátós stb haverjainak, és azt hitte soha senki nem tud róla, csak a "János meg a fél város"... Gondolom, amikor Kolontárira magyarosított már a szatyor kevés volt a telefonsegély széthordásához.
Borsodi
@Szókrakész: Gyurcsány Orbán Viktor tanítója volt, ő tanította meg. hogy mikor kell hazudni .A mlnlszterünk ezt tovább fejlesztette, és már igazat mondani nem tud.Cusinak biztos megérte ha hallgatott.
Desischado
Tegnap néztem meg újra a Ben Hur-t. Élvezettel nézném ezt a férget meg a többit a gályapadon, ahogy húzzák az evezőket! Ilyen gennyes férget sem lelni minden bokorban, mint ez a zuschlag!
human
Pukli István itt válaszolt a szoci elítéltből fideszes bérvádlóvá előléptetett Zuschlag mondókájára:
www.atv.hu/videok/video-20160302-pukli-istvan-eb
pan
Zuschlag hülye?
Az nem kérdés!!!
De már tisztám látszik, hogy elmebajszinten.
Zuschlag beteg. Az elméjében. Nagyon. Nagyon-nagyon!
Designer
Valamit valamiért, Jani! Megkaptad a kártérítést, cserébe azt mondod, amit KELL?!
dr. prédikátor
Te nagyonbarom szarkupac!!!Azért ültél mert LOPTÁL!!!de inkább jelentkezz a fütyi.szbe.nyaloncnak mert ahhoz értesz igazán .Mehetsz cumizni a viktor szopkinhoz!!!
magyarbakancs
Vissza vágysz a börtönbe?
Hogy hívta Zusclika.?
Vazelint vigyél.
Töködet kellene szétrúgni.
christike
Cusit ismerem , ha nem is közelről , de beszélgettem vele. Nagyon -nagyon carban hagyták anno, s nem az a "felejtős " fajta! Ez viszont ,h oda...rok ,ahonnan anno ettem..az visszataszító! Többet tud az átlagembernél, többet tud a volt "párttársakról" , ez szerintem egy kis visszavágó akart lenni , de ,h miért pont Pukli-n veri le,azt magyarázza meg Ő. Eszes csávó kétségtelen, elvégzi a jogi egyetemet, hát max. jogi tanácsadó lesz belőle. A másik ,hogy akkor rendesen bevitték a sürübe, volt vagy huszonpár éves !
preparátor
Hoppá! Van Cusi tarsolyába pár tüske, amit most az őt börtönbe juttató nagyon demokratikusok alfelébe szurkál! Hihetetlenül szórakoztató nézni ezek után a "demokratikus" vergődést!
kukac50
Figyelj János, a szüleid szégyellik a médiában való nyilatkozataidat! Rájuk miért nem gondolsz? Főleg anyukádra aki a pohár után nyúl elkeseredettségébe, egyszer már halálközeli állapotban is volt miattad!
nezelodo
@preparátor: Azért nem múlt el nyomtalanul ennek a Cusinak az életműve! Nézd csak meg a Hadházy Ákos által felderített fideszes mutyikat, tanulmányokat kamu cégeket, azok hatalmas (közpénzlenyúló) teljesítményét, dettó ugyanaz mint amikor ez a nyüzüge regnált. Persze nem gondolom komolyan, hogy ő volt egyedül a buliban, csak az ítélkezők ízlése finoman kiválogatta, hogy a még nagyobb gazemberek ne legyenek maszatosak, mert a bűnözés mint látjuk (és most látjuk csak igazán), pártfüggetlen.
preparátor
@nezelodo: Nagyon megy itt a fújás, mutyizás, lopás, meg a fene tudja milyen sikkasztások emlegetése, pusztán egy probléma van. Sehol egy tény, egy bizonyíték, egy feljelentés, egy elmarasztalás! Ezek így csak hamis vádaskodások, az emlegetőik pedig hangemberek!
Sajnos ez viszont tény!
Jozefina
Zuslinka kap hideget meleget. Megérdemli, mert egy szar kétszínű kötsög! Ki sem kellett volna engedi a dutyiból. Most próbál másokat belerángatni a saját szennyesébe. Gátlástalan, undorító és az a TV-is, aki bűnözőkkel próbál nézettséget kreálni magának!
mariaberta
Megszólalt szegény,mert nem bírja ki, hogy senki sem kíváncsi rá. Nagy baj az elmebaj. Ráadásul nincs is zárt osztály. ahol,- talán- gyógyítható lenne.
nezelodo
@preparátor: Lássuk be, a másik oldalon is ugyanolyan hangemberek ordibálnak, alig történt elmarasztaló ítélet a választások táján letartóztatott szocik ügyében azt is vérrel verejtékkel hamis tanúkkal hozták össze. Vagy itt van a M.Ernő ügye, mekkora hangzavar volt a fideszben Demszky eminenciása körül, (Tudod, ő volt Demszky Habonya), most csend van kiderült lukra, saját cimborájukra futottak a fiuk, az engedély nélküli építkezését közpénzből fizették, csak a kivitelezőt ásta be valaki nyakig az erdőben, de annyi nem történt, mint a Julis néni tyúkóljának a fennmaradási engedélyével a császárvárosban, pedig az nem került az adófizetőknek két milliárdjába. Szigligeten a műhold sem látott semmit, sem az YBL dijas főépítész, Bivajbasznádon viszont az udvari WC is látszik neki. Ti meg itt fújjátok nekünk a bolsi-cionista dumát, mindenkit hülyének nézve.
JAJMÁR
Ez a cusi nyilvánosan bemutatja, hogy milyen - itt próbálkoztam "ember, személy, jellem" szavakkal, de nem találtam a megfelelőt, - a mindenre képes korrupt politikus. Asszem, Dunát lehetne velük rekeszteni, és lenne értelme az életüknek.
preparátor
@nezelodo: Cusi ült, Simont épp most vádolják. Hány Fideszes is ült?
nezelodo
@preparátor: Áldott jó ember a fidesz főügyésze, erről nem kell meggyőzni senkit. Egyébként nem dicsérnek meg, ha rávilágítasz, hogy fideszes egy sem ül, mert a fideszben minden törvénytelenség büntetlen maradhat, csalás lopás, kábítószerezés, asszonyverés, számlagyár, stb. (Azért kettő haver ül, akit kitömött a párt a Széchenyi Terv keretében, 200 milla, mára már eltapsolt Ft-al, hozzájuk nem volt kegyes a Szabó főügyész jogosan) Hát tényleg miért is kellene szaros tizmillárd ócskavasért ejnye-bejnyét mondani a DFTompinak, vagy párszáz milla sikkasztásért a Flórinak?
Arra meg tényleg kiváncsi lennék, hogy keveredhet a nemzetiek közé az a "liberálbolsevik" exfőpolgi Habonyja, és miért nincs következmény? Csak nincs ott a hatalomban pártfogója, ahogy a fideszben mondják, egy "félcigány-félzsidó"?
Szóval a válaszodból az tűnik ki,meg se hallottad amit mondtam,így meg sem kérdezhetem, Ti miért nem jelentitek fel?
human
Matematikai fejtörő: Ha Zuschlag János mszp-sként 70 millióért 6 évet ült, akkor ugyanez a Zuschlag Jánost fideszesként 1 milliárdért mennyit ülne?
Megoldás: Semennyit
vukkocska
Amikor lecsukták, többen tudni vélték, hogy a szocikat védte, amikor nem nyilatkozott a pénzről. Most már tudom, hogy ez az aljadék saját maga jogán ült, csak nem eleget. Szánalmas barom. Mit fizet neki a Fidesz, hogy ilyen ocsmányságokat nyilatkozzon. Éppen néztem Kálmán Olgánál Pukli Istvánt, akit e miatt a tetű miatt kérdezgettek. Kérdésre azt mondta, hogy ettől ő még jobban megerősödött, senki nem hiszi el ennek a mocsoknak a rágalmazásait.
sgyuri2003
Ráadásul amit Zuschlag csinált , nem is saját ötlete volt, csak szolgai módon másolta pinabubus narkós hazudós tamás technikáját. Sötét kis pöcs volt mindig. Én már akkor pofán basztam volna amikor kegyeletsértően viháncolt a terror mariska birtokán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.