Egy apró lépéssel közelebb került a megoldáshoz a sajókazai tömeges áramlopás ügye. A polgármester tárgyalni kezdett a helyi áramszolgáltatóval a kártyás villanyórák felszereléséről. Az ügyet kirobbantó Dzsaj Bhím közösség szerint módosítani kellene a szociális törvényt, hogy a kistelepülések önkormányzatai is biztosítsanak adósságkezelési szolgáltatást.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zolcsi53
Ezután énis lopom az áramott mint a koherók ha ők megtehetik akkor én mértne tehetném meg! Ja mert engem esetleg becsuknának érte a heréket meg nem mert már odase kellenek a szemát ingyenélők tisztelet az a néhány % kivétel!
nanena
Ha kártyás villanyóra lesz, lehet hogy több pénz lesz áramra és kevesebb vándorol a kocsmároshoz.
nanena
A baj, hogy arra neveli őket a társadalom, az érdekvédők, hogy ne fizessenek, majd fizet helyettük más.
5hazi
@nanena: Szerintem meg a kocsmárosnál féláron lehet venni a kártyákat mert úgyis elissza a retek!!Pl:Ózdon élelmiszer jegyet kaptak és külön erre a célra létrehozott diszkontban levásárolhatták volna de azt is eladta a szerencsétlen!REMÉNYTELEN!!!!!!
ugyeugye
Nem vagyok fatalista, de a világ elrendezi előbb - utóbb a problémákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.