Makrogazdaság » Energia Ijesztő részletek derültek ki orosz atomreaktorokról 2016. március 4. 09:47 Egy orosz nukleáris munkatárs leleplező adatközlései nyomán megdöbbentő biztonsági és műszaki hiányosságokat hozott nyilvánosságra a Green World orosz környezetvédelmi szervezet a Szentpétervár melletti Leningrád 2 atomerőmű építése kapcsán. A Paks II. prototípusának számító reaktorokba gyenge minőségű, balesetveszélyes elemeket építettek be - mutat rá pénteki közleményében Jávor Benedek, a PM EP-képviselője. Az ellenzéki párt mindezek alapján azonnali vizsgálatot sürget annak tisztázására, hogy a szisztematikusan előforduló konstrukciós, tervezési és kivitelezési hibák a magyar beruházásban is megjelenhetnek-e. Ijesztő részletek Oroszországból Mindent átható korrupció, a biztonsági kultúra teljes hiánya, a szakemberek képzésének elhanyagolása, a minőségbiztosítás kikerülése, törött és hibás alkatrészek beépítése - sorolja a hasonló problémákat Viktor...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Szerintem a felcsúti disneylandban kellene megépíteni. Ez termelné a záramot a fűnapoztató gépeknek a fóóótballpályákon.
human
@Kutyuska: Erről eszembe jut egy vicc.
Az utasszállító pilótája az utasokhoz: Tisztelt utasaim. Kérem nézzenek ki a bal oldalon. Mint látják ég a bal ajtómű, de semmi pánik. Most nézzenek ki a jobb oldalon. Mint látják a jobb hajtómű is ég, de semmi pánik. Most nézzenek le az óceánra. Látják azt a kis narancssárga gumicsónakot? Na én onnan beszélek.
Na Orbán is valahogy így lépne le, ha baj történne.
papa.49
@human: Nagyon találó kis történet, EZ LESZ A FORGATÓKÖNYV, AZ BIZTOS, ÚGY ELHÚZZA INNEN A CSÍKOT HOGY CSAK NÉZHETÜNK, UTÁNA!!!
telegdilaci
@papa.49: Sajnos Viktor eldöntötte,nem baj ha szar,meg sokba kerül még az unokáink is nyögni fogják,a hitelét.
papa.49
@telegdilaci: Én azért még reménykedem, hogy a ruszkinak nem lesz elég pénze hozzá!!!
Meg az Unió is beint a hazugovicsnak!!!
eugen4402
@human: (Tegnap 15:19) Nagyra értékelem, ha a részletek is stimmelnek... A NARANCSSÁRGA gumicsónak telitalálat volt. Grat. :-)(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.