A Fidesz szerint noha lassan már Európa álláspontja is fordul a bevándorlás ügyében, a magyar baloldali pártok "még mindig szívesen látnának vendégül" bevándorlókat, akár korlátok nélkül.

A baloldal sem a határzárat, sem a katonai, rendőri határvédelmet nem támogatta – állította Gulyás Gergely, a kormánypárt frakcióvezető-helyettese szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A menekültügyi ellátásokról szólva azt közölte: a kormány csak azt az elvet akarja érvényesíteni, hogy a magyar állampolgárokhoz képest ne élvezzenek előnyöket azok, akik itt átmeneti segítségre szorulnak. Hozzátette ugyanakkor, hogy a kísérő nélkül érkező kiskorúak elhelyezése a gyermekvédelmi ellátórendszerben – a fóti Károlyi István Gyermekközpontban – minden tekintetben megegyezik a magyar gyermekeknek járó elhelyezéssel.

A kormányon lévő Gulyás Gergely a hatalom nélküli ellenzéket pocskondiázza

A fideszes politikus ezért indokoltnak látja az alkotmánymódosításról folytatott vita felújítását, és reméli, hogy az ellenzéki pártok az ország biztonsága érdekében az eddiginél felelősebb magatartást tanúsítanak majd.

Arra a kérdésre, hogy a szerdán bejelentett migrációs válsághelyzet azonos-e a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzettel, a Fidesz frakcióvezető-helyettese azt felelte: ezzel kapcsolatosan a kormány ad majd részletes tájékoztatást.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Meséje már el valaki - akinek megvan mind a két általánosa - hogy mikor, hol, melyik baloldali mondta, hogy korlátlanul mindenkit be kell fogadni ?

Egy szakorvosi vizsgálat bőven rád férne, te szellemi rövidgatya !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Meséje már el valaki - akinek megvan mind a két általánosa - hogy mikor, hol, melyik baloldali mondta, hogy korlátlanul mindenkit be kell fogadni ?

Egy szakorvosi vizsgálat bőven rád férne, te szellemi rövidgatya !
nyanya001
Úgy kellett ezeknek ez a migráncs ügy, mint koldusnak egy falat kenyér !
Továbbra is sikerült megosztani a magyarokat !
volvós
Ha ez a lény " hatalmon " van...javaslom, hogy egyszer az életben
próbálja ki NÖ-vel !!! Hidd el haver egészen más !!!
lópicigáspár
@nyanya001: Még nehogy kiderüljön, hogy ők finanszírozzák! :))
nyanya001
@lópicigáspár: Én már azon sem csodálkoznék.
Lepényleső
Közel a mandátum vége? Csak nem dolgozni kellene végre? Az eddigiekből gond lenne bármelyiküknek megélnie? A legyilkolt áldozat nem képes a védekezésre? Akkor ő tette?
Grafix69
Nézd meg a fejét ,mikor bele cseppent a politikába V alakú volt a feje , mikor már bent volt a Fidesz-ben akkor U alakú lett , most meg O alakú. Hízik rendesen.
papa.49
,,Dudadani,, menjél vissza oszt. fújjad, magas ez neked mint vakondnak a kerticsap)))))))))
Dr. Felipe
Nagyon kéne már a g..inek a teljhatalom, a puffancs kis seggdugasz g..i toporzékol hogy még mindig nem tudta kihirdetni a "terrorveszélyt".
Pedig már most is minden hatalom az övék, nincs olyan ebben a kibaszott, lepukkadt kis fasiszta országban amit ne mertek volna megtenni és meg is tettek mindent, a legnagyobb aljasságokat is gond nélkül tolták le a magyar emberek torkán.
Ezek szerint még ez sem elég nekik, csak ne hogy túltolják a biciklit elvtársak, mert akkor kevés lesz a bunker a vár alatt elvtársak.
A magyar emberekre a legnagyobb terrorveszélyt a fideSS jelenti elvtársak és ezért a népbíróság előtt fognak felelni elvtársak, mint Ceausescu elvtárs.
Hofipisti
Létezik valahol is élő jogszabály, melyben meghatározzák, hogy mi a "migrációs válsághelyzet"? Netán a Szeretett Vezető és Hajdú elvtárs agya verte ki a biztosítékot, s ezen meg nem fogalmazott, de szépen szóló kifejezésre hivatkozva bevezetik mindazon baromságokat, amiket az alaptörvény-módosítással akartak szentesíteni?
Gulyás elvtárs szerint "...a kormány csak azt az elvet akarja érvényesíteni, hogy a magyar állampolgárokhoz képest ne élvezzenek előnyöket azok, akik itt átmeneti segítségre szorulnak.". Kérdem én: az alig 150 ezres "délvidéki magyarságnak" juttatott 50 milliárdos adomány nem tartalmaz valami kis egyenlőtlenséget? Hol kap a 10 milliós itthoni magyarság egy főre arányosan ennyi "fejlesztési támogatást"? persze a Szerbiába meglengetett pénz útja nyilván követhetetlenebb!!!
Desischado
Ennek a szellemi csököttnek vajon van érkezése szétnézni, mi folyik az országban? Vagy nem ér rá a seggnyalástól? Undormány egy here!
Pági
@Toby: A "szellemi rövidgatya" igen jó.
Borsodi
@Dr. Felipe: Kívánom,ha van isten legyen igazad,mert ennek már jó vége nem lehet, ránk és országunkra a legnagyobb veszélyt Orbán Viktor jelenti.
kkalman
@Horizont: tegnap, 18:44 Nem! Aki Orbán mellé állt az mind hülye! Meghülyülni már nem tud.
kkalman
Ki ez a gázóra fejű? Csak nem a droid Petya utóda?
Pestilence
Az a szomorú, hogy ez nem egy hülye, mint a többi.
Volt egy ára, amit megfizettek. Ezért hajlandó bármilyen genyóságra.
Majd amikor bukik a banda, a pártfegyelemre (= parancsra tettem) fog hivatkozni.
Kétlem, hogy ez meg fogja menteni.
lampa laz
@Toby: szellemileg inkább tanga, mert az már szinte nincs is olyan pici
dr. prédikátor
Mármint hogy ez a kuglifejű van kormányon???na ne bacca már meg!!!Hát akkor a viktor szopkin hol van???te szerencsétlen fütyisz geci!!!Egy gilisztának több esze van mint neked!!!
namihami
Miért, hát mit mondjon vagy mit tudna mondani?
Ennyi ésszel csak erre képes, ehhez alkalmas.
Minden egyéb, agyat igénylő funkcióhoz már totál alkalmatlan lenne.
karma1
Viszont az ifju goreny meg annak a felelosseget sem vallalja, hogy elmondja, mit tervez a sajat, uralmon levo kormanya - pedig biztosan tisztaban van vele, hogy mit...:o((((
namihami
@karma1: Gondolod, hogy ezt a hatszázadik senkit bármibe is beavatják?
Ezt és ennyit (semmit) bíznak rá, mert nem tudhatják, hogy ezzel a szellemi kapacitással nem tud még itt is elb@szni valamit, a semmiből.
karma1
@namihami: Sztem egy fideszes ma Ma.o.-n azt mond, amit akar, vagy ami eppen a fejibe jut (esze nem sok), mindenfele kovetkezmeny nelkul teheti ezt, mert "a mi kutyank kolke" ...Nem gondolod, hogy amikor kosa osszevissza makogott a kupakokrol, ennek nem kellett volna kiverni a biztositekot? O azert mar eleg magasan van - persze, magasabban mint ez a kis pocs -, de egy normalis orszagban egy ilyen nyilvanos szereples utan az illeto sajatmaga szegyelli el magat, es huz el a fenebe... Nalunk nem...
namihami
@karma1: Na látod, pont ugyanarról beszélünk.
Semmit nem kötnek az orrukra, ezért kellenek a semmitmondó lózungok, kupakok, tuszihuszik és egyéb hihetetlenül sorsfordító kérdések-válaszok.
Amíg mi, a plebs, ezen röhögünk, ámulunk, borzadunk, addig is el tudják fedni a háttérben folyó stikliket. Bár néha már túlszalad a sz@r a peremen, de akkor jön gyorsan egy migráncs, EU vétó vagy hasonló parasztvakítás.
Egyébként, nem fogja elszégyellni magát, horribile dictu lemondani, mert pontosan ez a funkciója. Ő és ezek vannak udvari bolond célból tartva, a nép szórakoztatására. (lásd mint fent)
justhpeter
A fideSS-nek ez a "cselédállománya" nagy bajban lesz egy kormányváltás alkalmával, mert amelyik nem kerül be listán a parlamentbe, az mehet munkanélkülire. Normális cég ezeket az elba@ott pártkatonákat nem fogja alkalmazni.
nemjoezigy
Mondja már meg valaki ennek és a többi dupla nullának, hogy hat éve már ők kormányoznak, ők teszik tönkre az országot, ők döntik nyomorba a lakosság többségét!
Ha olyan jól dolgoztak volna az elmúlt időszak alatt, ahogy a propagandában hirdetik, akkor az elődeik minden hibáját, bűnét megszüntették volna!
De nem, hanem mindent, ami eddig nem volt teljesen tönkre téve, azt is tönkre tették!
Önnön maguknak és az őket körülvevő rétegnek nyomatják az anyagi javakat, azt amiket a szegényedőknek nem adnak oda!
prime777
Na ez az ember a fideszben akit ha meglátok elhányom magamat.
Látszik rajta ,hogy az a nagy banta buta feje micsoda sunyi és hazug,de egyébként ha baj lenne a fülét-farkát behúzná és azt mondaná,hogy ő nem tudott semmiről semmit és csak utasításra tett mindent.
És a kormány tele van ilyen emberekkel,akik egyébként nem lennének hülyék,de a tehetségüket rosszra használják.
kobra
@namihami: G. Gabika tátott szájjal rohan be a faszerdőbe!
mariaberta
@Horizont: Igen mert ez a betegség ragályos.
bence
Ha választanom lehetne a gergely gyerek és a bevándorló között , hát inkább a bevándorlót választanám mint őt , mert a bevándorló még ötven év alatt sem okozna annyi kárt , mint amennyit gergely okozott az öt év alatt !
kukac50
Saját rossz döntéseiket akarnák a balosokra fogni. Vállalják a felelősséget minden szavukért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.