A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a zöldhatár lezárása miatt a vasúton is próbálkozhatnak a migránsok Magyarország területére jutni.

Bakondi György ezt arról szólva mondta az M1 aktuális csatornán szombaton, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtök reggeltől péntek reggelig tartó vasúti ellenőrzési akciójában több mint nyolcezer embert igazoltattak, és 18 ember ellen illegális migráció miatt indult eljárás.

A főtanácsadó szerint bár korábban nem volt jellemző, hogy az illegális bevándorlók vasúton jutottak volna az országba, inkább a síneken "sétáltak be", most a zöldhatár lezárása miatt keresik azokat a lehetőségeket, hogyan érkezhetnek ellenőrzés nélkül az ország területére. Közölte: nem egyszer a szomszédos országok rendőreivel együtt tartanak ellenőrzéseket, és a vonatokon bejutni próbálókat is elfogják.

Bakondi György beszélt arról is, hogy a kormány a migrációs válsághelyzetet hat hónapra hirdette ki szerdán, ennek időtartama szükség esetén meghosszabbítható.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
+ a lengyelek is ott jönnek!!!Ja, az nem baj, Orbánt támogatják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Csak nehogy megint hozzák magukkal a szomszédaink rendőrségét is vonatostól, akiket a mi hős rendőreink lefegyvereznek, a járgányt meg lefoglalják! Vagy már elvették a szivárványszínű mikrofont az MTI narancsködös tudósítójától?
justhpeter
@nezelodo: Jaj, jaj, jaj, akkor most megint le kell fegyvereznünk mindenkit ? A horvát rendőröket és vasutasokat, a lengyel CÖF-os vonatosokat, a felcsúti drónnal támadókat.
Mindenesetre javasolni kellene, hogy ezek minden alkalommal új eszközökkel támadjanak, mert a lefegyverzés után az elkobzott eszközeikből a járműparkunk is fel lesz újítva.
Másik megoldás: ezt a Vakondit dugjuk el örökre.
cs.n.
Péntek: Nógrádi
Szombat: Bakondi
Vasárnap: Nógrádi
Eddig ez volt a migránsügyi Gyurik közmédiás menetrendje a hétvégén, holnap nyilván Bakondi szakért majd megint.
papa.49
@cs.n.: Ezek váltogatják egymást mindig valamelyik az ,,ÜGYELETES HÜLYE,,))))))))))
1magyar
Ebben biztosak lehetünk. Találkozni velük üzletekben. Ha nem a táborból, akkor hogy jutottak be?
Toby
Bakondi ! A drót fölötti légteret figyeljétek keményen, ott osonnak be perzsaszőnyegen ( te egyetemet is végeztél ezért magyarra fordítom: repülőszőnyegen ) az iszlamisták !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.