A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a zöldhatár lezárása miatt a vasúton is próbálkozhatnak a migránsok Magyarország területére jutni.

Bakondi György ezt arról szólva mondta az M1 aktuális csatornán szombaton, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtök reggeltől péntek reggelig tartó vasúti ellenőrzési akciójában több mint nyolcezer embert igazoltattak, és 18 ember ellen illegális migráció miatt indult eljárás.

A főtanácsadó szerint bár korábban nem volt jellemző, hogy az illegális bevándorlók vasúton jutottak volna az országba, inkább a síneken "sétáltak be", most a zöldhatár lezárása miatt keresik azokat a lehetőségeket, hogyan érkezhetnek ellenőrzés nélkül az ország területére. Közölte: nem egyszer a szomszédos országok rendőreivel együtt tartanak ellenőrzéseket, és a vonatokon bejutni próbálókat is elfogják.

Bakondi György beszélt arról is, hogy a kormány a migrációs válsághelyzetet hat hónapra hirdette ki szerdán, ennek időtartama szükség esetén meghosszabbítható.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
+ a lengyelek is ott jönnek!!!Ja, az nem baj, Orbánt támogatják!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
+ a Dunán, de a légteret is árgus szemmel kell figyelni, mert ezek a nyavalyások még a közeljövőben a délről ideglenesen Magyarországra vándorló gólyák hátán is megpróbálnak majd bejutni és letelepedni Orbanisztánba!

Bakondi, mint a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, méltó vagy urad és parancsolódhoz!
adrenalink
@F_Viktor: Esetleg ürgebőrbe varrva, mint A tanú c. filmben:-)
papa.49
Ez a szegény pacák immár menthetetlenül hülye!!!
zöldszem
+ a lengyelek is ott jönnek!!!Ja, az nem baj, Orbánt támogatják!
Dr. Felipe
Bizony bakondi elvtárs. Már földön, vizen, levegőben támadnak a migránsok. Meg a letelepedési kötvénnyel is ők jönnek elvtársak.
Meg a lengyel barátaink között is elvegyülhetnek, lengyelnek álcázott terroristák. Aztán mi lesz ha egyik pont a tribün előtt robbantja fel magát elvtársak. Aztán akkor stadion helyett már a mauzóleumot kell építeni elvtársak, a várban.

Úgyhogy éberség elvtársak, éberség.
Pestilence
Bakondi úr (?), tanuljon meg beszélni, mielőtt nyilatkozna. Eddig még egy ép mondatot nem hallottam.
Mobil123
@Pestilence: Hát amilyen a főnök olyan a beosztot. :)
silber13
Bakondi, te rettenetesen hülye! Téged ezekért a hatalmas baromságokért fizetnek?
Pestilence
Hát miért fizetnék? Az üveges nézéssel kisért bárgyú mosolyáért?
silber13
@Horizont: Alagutat? Persze és benne egyirányú magán metróval.
RonaGyuri
S némelyek meg drónnal próbálkoznak el is kobozzák a vészhelyzetre való hivatkozással! =))
eugen4402
Migránsoknál furfangosabb teremtményei nincsenek az Úrnak.
Fegyverként festékszóró-pisztolyt viselnek, és az éj leple alatt zöldre festik körülöttünk a határt. Az Al-dzsazira is megírta, hogy a főcsapás iránya a nagy amerikai erőgépekre alapozott embercsempészet lesz, mihelyt kitavaszodik. Kinek tűnne fel a tavaszi mezőkön az a 36 ezer mezőgazdasági erőgép, amelyek migránsok tíz- és százezreit szállítják a határtól az első biztonságos bázisig...Persze egy szó se igaz ebből, de ijesztgetésre ez is jó lenne...
Toby
Na wazze, ehhez a bölcselethez kellett a szovjet "határőrizeti" KGB-s oskola, no meg a jogi egyetem ! Még a sárkányrepülőket érdemes ellenőrizni, meg a léghajókat, az iszlamisták úgyis perzsaszőnyegen osonnát át a drót fölött !
vonotok
Bakondi Úr ! Képzelje, jöhetnek hajóval, repülővel, alagúton, sárkányrepülővel is.
Lám mennyire " okos " vagyok én is.
nezelodo
Hajaj, jöhetnek még drónokon, meg szitakötőkön, sperma formájában, bár abból, ahogy a médiából kiderült, túltengés van nálunk. Nosza betiltani a játékszereket, meg a szitakötőket.
JAJMÁR
Még vonaton is? Hi-he-tet-len! hogy ez a fószer biztonsági szakértő.
Mézike
Nahát! Én + aszittem helikofferrel közelednek...
simmering73
Meg a Dunán. Ürgebőrbe varrva. Vakondi elvtárs.
nezelodo
Csak nehogy megint hozzák magukkal a szomszédaink rendőrségét is vonatostól, akiket a mi hős rendőreink lefegyvereznek, a járgányt meg lefoglalják! Vagy már elvették a szivárványszínű mikrofont az MTI narancsködös tudósítójától?
justhpeter
@nezelodo: Jaj, jaj, jaj, akkor most megint le kell fegyvereznünk mindenkit ? A horvát rendőröket és vasutasokat, a lengyel CÖF-os vonatosokat, a felcsúti drónnal támadókat.
Mindenesetre javasolni kellene, hogy ezek minden alkalommal új eszközökkel támadjanak, mert a lefegyverzés után az elkobzott eszközeikből a járműparkunk is fel lesz újítva.
Másik megoldás: ezt a Vakondit dugjuk el örökre.
cs.n.
Péntek: Nógrádi
Szombat: Bakondi
Vasárnap: Nógrádi
Eddig ez volt a migránsügyi Gyurik közmédiás menetrendje a hétvégén, holnap nyilván Bakondi szakért majd megint.
papa.49
@cs.n.: Ezek váltogatják egymást mindig valamelyik az ,,ÜGYELETES HÜLYE,,))))))))))
1magyar
Ebben biztosak lehetünk. Találkozni velük üzletekben. Ha nem a táborból, akkor hogy jutottak be?
Toby
Bakondi ! A drót fölötti légteret figyeljétek keményen, ott osonnak be perzsaszőnyegen ( te egyetemet is végeztél ezért magyarra fordítom: repülőszőnyegen ) az iszlamisták !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.