Így reagált a kormánypárt arra az ellenzéki állításra, miszerint urizálás 20 milliárd forintot költeni az apparátus várba költöztetésére. A Fidesz szerint Budapest ma a világ egyik legvonzóbb városa, ellentétben a szocialisták kormányzása alatti időszakkal.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Kb. ennyit a valóságérzékelésükről! =))
Toby
Hááááát...ja. Jó, hogy van a fidesznyik, különben megállna a Föld forgása és leesnénk ! A NASA-t is Feltsoothon találták ki !

Kedves nézőink ! Az M1 kanálist láttáták !
zöldszem
Világváros!? "Van benne valami"
Ha majd letisztul a narancshályog a szemetekről, és kinéztek a gazda seggéből, nézzetek körül.

kepkezelo.com/images/21ctmb92bztswa9yho7d.jpg
kepkezelo.com/images/054qqcr1wtyqoewyc9by.png

Ha nem nagyon figyelnek, fel sem tűnik nekik a világ változása. 40 évig haldoklott a nyugat, mi intenzíven fejlődtünk. Csak ott kinn a halál még várat magára. Nálunk meg a fejlődés kissé komótos!
Kamcsatka
Már bele sem merek gondolni, hogy mi lesz itt, amikor eltakarítunk benneteket.
Dr. Felipe
Hát épp ma láttam a kelenföldi vasútállomást (paja szerint "álomás") elvtársak. Hát az minden elvtársak csak nem vonzó elvtársak. Egy jókora kátyú is tátong a váróterem közepén elvtársak, pedig még nemzetközi pénztár is van benne.
A turisták viszik a jó hírünket elvtársak, szerte a világba elvtársak.

Persze tudom hogy most a g..ire kell költeni a milliárdokat, aki Isten kegyelméből kurmányozza el Magyarországot és nem az "álomásra".
Talán még ő sem gondolta, a legmerészebb álmában sem hogy ilyen könnyen fel tud kapaszkodni a csuti vályog putriból a Várba, közben hullik rá az aranyeső. Miközben magyarok milliói nyomorognak és százezrek vándorolnak el végleg az országból.
A magyar nép megérett a pusztulásra elvtársak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.