A kormány az egész országra válsághelyzetet hirdetett a migrációs helyzet miatt, miközben hétfőn nem született megállapodás az Európai Unió és Törökország vezetőinek hétfői, brüsszeli találkozóján. Az ATV Szabad szemmel című műsorában Németh Szilárd, a Fidesz és Vadai Ágnes, a DK alelnöke vitatta meg a migrációs válság okozta helyzetet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Igen szép gesztus volt mindkét fél részéről. Talán így kellett volna folytatni a beszélgetést is.
nezelodo
Ez a szerencsétlen minek megy a kamerák elé, csak égeti magát, a vak is látja, hogy csak a betanult propaganda szöveget nyomja, a Vadai meg kénye kedve sütögette a serpenyőben.
lópicigáspár
"Németh Szilárd szerint a kormány azért hirdetett válsághelyzetet az egész országban, mert a magyar családokat szeretné biztonságban tudni. Mint mondta: az a cél, hogy az utcáinkon, az iskoláinkban biztonságban legyenek az emberek."
Ezen gondolat árnyékában, először talán a honi közrendet kellene helyreállítani, hisz az a bizonyos két hét, már 5 év lett és sehogy sem áll. Nem beszélve a gazdasági bűnözésről, ami ugye azzal járna, hogy a parlamentből egyenesen a börtönbe vonulnának az elvtársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.