Az Együtt alelnöke szerint nem él a lehetőségei felett, csak speciális az élethelyzete. A támogatói nem bíznak a pártban, ezért utalnak neki, és világos, hogy a lejáratását célzó kampány mögött Orbán Viktor áll.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az lehet, hogy a a Fidesz Achilles-ínja lehetne, de nem az Orbánné. A nép az isten adta nép mely ... az valóban olyan! =))
coni
Normális országban a rossz gazdaságpolitika, a versenyképtelenség, a nagy elosztórendszerek, főleg az egészségügy és az oktatás elk@rása miatt kellene menniük, de lehet, hogy végül "átesnek egy félszemű kuvaszon" és ez lesz a vesztük. Juhásznak hála.
Hellcat
Szerintem igaza van...ha az orbánról kiderülne bizonyítottan valami nagyon ronda dolog az lehet megtörné sok emberben a fanatista hitet. Persze feudális maffia diktatúrában ilyen nem fordulhat elő.
Macskaszem
Péter, légy nagyon óvatos, mert könnyen előfordulhat, észre sem veszed, már meg is öngyilkoltad magad.
Toby
@Hellcat: A neten is olvasható: D. József könyv-részlete: "Az Orbán-család és a közhatalom viszonya " ! Adatokkal, kapcsolatokkal, egyéb tényekkel, csak a főgenyónak egy volt a piszkos nagy mázlija, hogy mire napvilágra kerültek a maffiatitkok, addigra elévültek a cselekmények büntethetőségei !
Érdemes rákeresned, ráadásul nem is sok, mert részlet a könyvből !

Így lehet megérteni a jelenlegi gengsztervilág kifejlődését és a bársonyszékes maffiatagok gyarapodását !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.