Kovács László volt külügyminiszter képviseli a tárcát mai Guido Westerwelle temetésén. Mivel Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csak később ér vissza Európába Washingtonból, így nem tud részt venni Guido Westerwelle egykori német külügyminiszter és alkancellár mai kölni temetésén. A tárcavezető ezért egyik hivatali elődjét, Kovács Lászlót kérte fel arra, hogy képviselje a KKM-et a szertartáson – tudatta a tárca. A gyászszertartás élőben közvetíti az ARD televízió, és részt vesz rajta többek között Angela Merkel kancellár is, aki búcsúztatót is mond. A temetésre szűk családi körben kerül sor. Westerwelle 55 éves korában hunyt el leukémiában. Ő volt az első, melegségét nyíltan vállaló magas rangú német politikus.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Laci Bacsi! Ha mar ott van, tessek beszelni a Merkel asszonnyal is, mert Onnel tutira leul !

Aztan valahogy visszavehetne a tarcat, mert On meg hiteles...
Amikor meg Unios kepviselo volt, vasalas kozben folkaptam a fejem a hangjara, es arra, ahogy angolul a BBC riporterenek nyilatkozott... Mit mondjak, O egy igazi europeer, nagy formatumu politikus, oriasi diplomaciai gyakorlattal...

De kozben rajottem, hogy lehet, hogy nem tud futsalozni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.