Legalábbis a cég reklámja erre enged következtetni. Tegnap az egyik TV csatornán a Danone „könnyű és finom” joghurt reklámja ment. A reklám lényege az volt, hogy a joghurt még mindig csak 59 forint, és most poharanként +15 grammot adnak ajándékba.

Forrás: galm.blog.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mosolydorka
@Evikati: Sajban nagy Amszerdam...Én 8 éve jártam ott, s csak egy kis közértbe tértünk be a munkatársaimmal, de tátva maradt a szánk...Hatalmas választék, mennyiség, és még finomak is! Bár tény, hogy egy kis idő múlva ki kellett jönnünk...a szagok miatt:-)
Evikati
@mosolydorka: Amszterdamban háromszor jártam, először 1979-ben. A sajtpiac az igazi! Minden alkalommal elmentünk a kedvemért:-) Mindent végig kóstoltunk, olyan kedvesek a termelők. A szag egy kissé szokatlan, de aki a sajtokat kedveli, annak ez nem lehet akadály.
A franciáknál szintén ez a helyzet, de itt csak egyszer kóstolgattam:-)
mosolydorka
@Evikati: Miért pont hajó van a fénykép helyén? Nálam elég érzékeny maga a hajózás. A mostani munkám után a második nagy szerelem...:-)

Magam is ismerem a francia sajtokat. Volt benne részem. Mint felszolgáló (annó) nap, mint nap kóstolgathattam a különböző ízesítésüeket...

Ezek szerint azóta is folyamatosan kiutazol?
Evikati
@mosolydorka: Ez véletlen, hogy éppen ez a hajó van a képen. Választhattam volna más, érdekes képet is. Ezzel a hajóval utaztunk Máltáról Gozóra-szigetére. A partról fotózta a férjem, amíg vártunk a hajóra. Én is nagyon szeretek hajókázni, sok élményem van a hajó útjainkról.
Több mint 25 év óta utazunk, évente két-három alkalommal. Ez a hobbink. Városnéző turisták vagyunk, gyalogolunk, gyalogolunk:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.