Havasi Bertalannál, a miniszterelnök sajtófőnökénél érdeklődött a 444.hu, hogy a kormányfő szerint rendben van-e az, hogy a Magyar Nemzeti Bank alapítványai ellenőrizetlenül szórták a közpénzt, és ha nem, tervez-e lépéseket az ügyben, kezdeményez-e vizsgálatot.

Havasi válaszából kiderül, hogy mivel a jegybank a kormány fölött áll, sajnos Miniszterelnök Úr keze meg van kötve. (És nyugodtan lophatnak tovább.)

„A hatályos magyar és európai jogszabályok értelmében a kormány semmilyen módon nem befolyásolhatja a jegybank vagy alapítványai tevékenységét, így ez a kérdés törvényesen fel sem merülhet.”

Az Együtt hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tett, Németh Szilárd Fidesz-alelnök pedig azt mondta, nem tudta megnézni, mennyi pénz ment el, mert túl buta hozzá a telefonja.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Botrány...2010. előtt tizedekkora tettek miatt lángolt Budapest...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nyanya001: Huu Nyanyus, azt a verbenforgojat,...:o(((
kukac50
Matolcsi Orbán parancsát teljesíti akkor amikor Mészáros Lőrincnek juttatott másfél milliárdot, meg a többi fideszes barátnak ,mint Garancsi .
telegdilaci
@vonotok: Nagyon igazad van szeretném már látni azt a jó erős kötelet!!!
dr. prédikátor
viktor szopkin meg az ingerküszöb!!! de nem is csodálkozom rajta, mert nem jutott el a tudatáig hogy a pöttyösseggű kuszaszem is lop!!! Mégpedig nagyban!!!
Jozefina
Elég ha a családi maffia zsebét eléri! Ingerküszöb???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.