Meglőttek a szlovák vámőrök egy migránst intézkedés közben a szlovák-magyar határ szlovák oldalán lévő Nagymegyer (Velky Meder) közelében hétfőre virradóra – közölte saját információkra hivatkozva a Sita szlovák hírügynökség.

A szlovák hatóságok négy, migránsokat szállító személyautót tartóztattak föl, azt követően, hogy átlépték a határt. Az egyik autó a vámőrök felszólítása ellenére sem állt meg, ezért lövéseket adtak le rá. Az egyik migráns, egy nő, megsebesült – írta a hírügynökség.

A letartóztatott migránsokat átadták az illegális bevándorlás elleni belügyi egységnek.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Sííva: Igazad van, ne sajnald, miert is tenned? Ebbol is latszik, hogy ki a sz@rkevero... Ha nem vetted volna eszre, NEM a menekultek lottek, nem ok a terroristak, hanem egy menekultet lottek meg...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sííva
Sajnálom? Nem! Már rég megkellett volna tenni, hogy elvegyék a kedvüket a megélhetési vándorlástól!
karma1
@Sííva: Igazad van, ne sajnald, miert is tenned? Ebbol is latszik, hogy ki a sz@rkevero... Ha nem vetted volna eszre, NEM a menekultek lottek, nem ok a terroristak, hanem egy menekultet lottek meg...
36
@Sííva: Valahol, előbb utóbb, be kellett következnie.
papa.49
Azokat kéne elkapni akik szervezik ezeket az utakat, ja azokat nem lehet hiszen ,,kebelbarátok,, mert senki ne higgye, hogy a melósok fuvarozzák a migránsokat 10-20 millás társasgépkocsikkal!!!
Hellcat
Ez szerintem is elkerülhetetlen volt...mondjuk azért a felszólításra illene megállni...
Cicamama55
Magyarországról papírokkal lépték át hivatalosan a határt vajon?
Sííva
@karma1: Tudom, hogy igazam van és nem érzem magam szarkeverőnek! Az azomban az aki az európai emberek nyakára engedte a megélhetési bevándorlókat! Sajnálom, ha a véleményem neked nem tetszik! De nem vagyok hajlandó változtatni rajta még a Te kedvedért sem!
Bringás
Ezt nevezzük valódi határőrizetnek!
karma1
@Sííva: Ne valtoztass, mindenfele velemenynek helye van a vilagban,... En viszont VELUK ELEK nap mint nap, egymas eletenek reszei vagyunk, es soha semmi osszeutkozes nem volt koztunk, csak jo es szep elmenyek...

Sajnalom, hogy nagyon sok ember ennek a lehetosegebol is jol kizarja magat...
Egyebkent nem Teged neveztelek sz@rkeveronek, mert ezt senki nem erdemli meg azert, mert mas a velemenye...:o)))

Azt sajnalom, hogy Te sohasem lathatsz mast, csak amit a mostani magyar media megenged Neked, hogy belelass...
36
@papa.49: Igazad van. A bűn pedig, újratermeli az elkövetőit. Nincs vége. Szerintem, megpróbálkozik az embercsempészettel, a magánzó és a kiterjedt bűnözői hálózatok is. Nem ismeretlen a magyar, bolgár, albán, szerb, ukrán maffiák.

Csak azt tudom leírni, amit egy éve is. Bűn volt a határőrség megszüntetése.
De a politika abban is érdekelt volt. Egy ma már nyugalmazott tiszttel sikerült erről beszélnem. Elmondta, hogy a 90-es évektől, a 2000-es éveken át, kormányoktól függetlenül, az Alföldön, sok olyan éjszaka volt, hogy földutaktól, a főutakig, hajszolták a kábszer, fegyver stb. csempészeket és lőttek a bűnözők. A médiában ezek nem jelentek meg.
Ahogy nő az embercsempészet árfolyma, annál több fegyverhasználat lesz.
stefi54
@karma1: ezek nem menekültek hanem majd meg látjátok juniusban eb-én fudbal hogy müködnek a migránsok görög miniszteris benne van kapot sok pénzt és mos sir megin tiz- husz ezer menekültel meg birkozni de a macedonok védték meg europát a sengeni övezetett mert a görög meg -török csak pénzt szedik én engedték tovább csak löjék mert pár év és ök ha lövöldöznek akkor már baj lesz ülsz villamoson egyszer csak hoppá levegőben van darabokban
nemkati
@stefi54: Túlzottan nem sajnálom, hogy nehezen érthető a szöveged, de tudod léteznek írásjelek, mint pl. vessző, pont, amivel könnyítheted mások megértését. Persze, ha te vagy James Joyce reinkarnációja, akkor minden rendben. :)
karma1
@stefi54: Jaj, Stefikem, ennek fuss neki meg egyszer! Szoval szerinted jelenleg Gorogorszagban OSSZESEN 10-20 ezer menekult van. (!) Jo, ezt ird meg nekik is, mert ok tobb mint egy millioval kuzdenek, ugyanugy, mint a torokok... Leszbosz szigete szinte csak menekultekbol all...

Nyugodj meg, ha majd ulsz Pesten a 6-os villamoson, akkor elobb 3-an ki fogjak szepen rabolni a zsebedet, meg persze a taskadat, DE AZOK MAGYAROK LESZNEK - meg mielott valaki mast mondana... Aztan eloszor majd meg kisiklik veled a teljesen uj villamos - mert kb. ennyit er, olyan jo -, ugyhogy utana mar megvaltas lesz Neked, ha felrobbansz rajta...

Jo tanacs: vagy valassz mas forditoprogramot, vagy kicsit tanulj meg magyarul... Fog az menni, csak az elso 25 ev nehez...:o))))
karma1
@nemkati: Dejszen lattam, hogy Te is probalkoztal, oszt most meg eltunt, mint az aranyora...Hogy fogjuk igy megtudni, hogy mi a fenet akart?
Sííva
@karma1: Remélem, hogy a véleményedet soha nem fogja beárnyékolni semmi rossz! Ha ez megtörténik még az enyém is változhat, hiszen nincsen kőbe vésve.
Manhattan
@karma1: Méghozzá fiatal 26 éves nőt... :(
karma1
@Sííva: Valoban, semmi nincs kobe vesve, az internet oriz meg mindent manapsag, az en velemenyem is csak arrol szolhat, amit szemelyesen megtapasztaltam. Viszont az egy darabig nem fog valtozni, legalabbis addig, amig itt elek, ahol...:O)))))
karma1
@Sííva: Ja, hogy tudd: en is megelhetesi menekult vagyok, aki vegigjartam a letrat a legalso fokatol a bevandorlasnak, mindenfele kulso segitseg nelkul, sot...
Sííva
@karma1: Ahhoz képest elég jól fogalmazol és írsz magyarul. Gratulálok hozzá! Egyébként a csürheként viselkedő, beilleszkedni nem akarókkal van az embereknek és nekem is bajunk. Van ennek az országnak elég nagy keresztje amit hordania kell míg nem változik a helyzet. Nincs szükségünk még egyre!
gulyasgyula
@karma1: Miért kellett volna tudni a Szlovák vámőrnek hogy a Magyar és Román rendszámú autókban milyen nemzetiségű utasok vannak ..Tapasztalatból tudom a Szlovák rendőrökkel nem érdemes ellenkezni ..Jobb ha tudomásul veszi a világ , bevándorlók , és az embercsempészek ..
karma1
@Sííva: Magyar vagyok, Te lo, meg szep, hogy tudok magyarul! Amit irtam, az azt jelenti, hogy a hazamnak nem kellettem, lehetetlenne tettek otthon, semmifele melot nem tudtam szerezni, mert egy evig rehabon voltam egy sulyos baleset utan. Szakmam van, diplomam van, es akarmit is elvallaltam volna.
Az uj hazamban csak annyit kerdeztek, hogy akarok-e dolgozni. Ma mar a szakmamban sajat vallalkozasom van, es hagynak elni!
EZT nem kapja meg otthon a MAGYAROK tobbsege, ezert huznak el kepzett emberek nyugatra, mar kb. 1 millioan...
Nem mindenkit vonz a palya, hogy meszilorinc mangalicatelepen 47 ezerert tragyazzon, vagy arkot tisztitson.
A keresztet Magyarorszag nyakan pedig semmi mas nem jelenti, kizarolag a nep nyakan eloskodo here politikusok, felkapaszkodott uj oligarchak, kuszaszemu botcsinalta penzugyerek, akik vallig benne turkalnak az allamkincstarban, es sziriai GAZDAG menekulteknek aruljak a letelepedesi kotvenyeket, akik a kovetkezo lepessel mar valamelyik gazdagabb unios allamban keverik a sz@rt, keszitik elo a terrortamadast.
orban meg a sleppje a legnagyobb segitsege a potencialis terrorizmusnak ma Magyarorszagon.
A magyar nepnek kizarolag az a szerencseje, hogy a gazdasag olyan melyen van, hogy ezen meg a terroristak sem akarnak rontani...
fekete
Megyeren Szlovakiaban lotek bele a 4-auto kozul egyikbe,kik nem alltak meg Megyeren a rendo-
roknek.Hogy kapott a menekult? Romanok es Magyarok voltak a szalitok.Nekik tegyen panaszt.
Ejel 1 ora fele allitotak meg ezeket a mokusokat,de nem a hatarnal,hanem bent Megyeren.
Mivel az Osztrak Magyar hatart kemenyen att vizsgaljak! Jolteszik.
Feraj49
A nagy "demokrácia országában " (USA) már le is lőtték volna mind ! Vagy jó kis autós,helikopteres üldözés kerekedett volna ki belőle,száz rendőrautó kíséretében.Rendőrt,határőrt ,vámost nem azért tartjuk ,(nem kis pénzért) hogy a törvényeket be nem tartókat "pátyolgassák'.Igen is intézkedjenek. Erre kaptak felhatalmazást az államtól ! (Tőled,tőlem és jelképesen mindannyiunktól )
Szókrakész
Eldördült az első lövés.
Már lógott a levegőben.
Mit gondolnak a migráncsok?
Hogy csak úgy kényük-kedvük szerint hasítanak át Európán, hogy a hamarosan a faymann példáját követő merkel hívószavára germoneyba menjenek?

A végén majd a csempész lövöldözni is fog.
Lesznek itt még halálos kimenetelű illegális határátlépési kísérletek is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.