Azt nem merjük állítani, hogy Kósa Lajos bölcs maradt volna, ha hallgatott volna, mert rajta valószínűleg már az sem segítene, ha többet nem szólalna meg a Magyar Országgyűlésben. Mostani produkciójától viszont egészen biztosan megkímélhetett volna mindenkit, mivel csak magát és pártját sikerült nevetségessé tennie.

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
én a gondnokságot valami szép,nyugodt helyen sok rács mögött tudnám elképzelni.
szmeagol
@kakaósbögre: Sajnos az már bezárt! :-)
simmering73
Az egész vezérkart gondnokság alá kellene helyezni.
Toby
Kósa gondnokául kijelölöm Bélszbólütő urat, bár már az indiánok sem bánották a sík hülyéket !
Natsuki
Imbecillis barom. Egy épkézláb mondatot nem képes egyedül összerakni; amit mond, kusza hülyeség, se füle sem farka - kupakok, miegymás, emlékszünk... Papagájmód ismétli, amit valamennyire betanítanak neki, és konzekvensen hülyét csinál magából. Ez úgy hülye, ahogy van!!! Figyelni sem érdemes rá, már röhögni is fárasztó rajta.
Én inkább arra lennék kíváncsi, mi igaz a fityesz aláírásáradatából a népszavazáshoz, amire elmegy most 6milliárd saccra, hogy befogadjunk-e 1200-1300 embert, miközben félmilliónyi magyar menekült el innen az elmúlt pár évben. Vagy azok a dedós "konzultációk" - amit az emberek 3/4-e laza ívben a kukába továbbított. Eh, selejtes ember is, gerinc és értelem nélkül.
Natsuki
@Toby: Az a gond, hogy azok érinthetetlen, szellemek által megszállt emberként bántak a bolondokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.