Kiss László szerdán virágot vitt egykori áldozatának, Takács Zsuzsannának, akit Gyárfás Tamás, az úszószövetség elnöke is meglátogatott. Ő is bocsánatot kért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Bocsika kérésre felkészül az ügyész és a bíró a lanyha ítéletért, aztán aczélos elvtárs a "bölcs" eszmefuttatásért, valamint azok, akik szeretik az úszósport bűnözőit !
nezelodo
Hogy megvilágosodtak hirtelen, amint kiderült, hogy él és virul az áldozatuk! Járják rendesen a kanosszát, lehet, hogy villámgyorsan belefogok a hamu kereskedelmi tevékenységbe, hogy legyen mit szórni saját fejükre.
WF
Nincs jogunk kétségbe vonni senki bocsánatkérésének az őszinteségét. Nincs okunk jobban haragudni ezekre az emberekre mint az egykori áldozatnak. Szvsz elég keserves tusakodás eredménye lehetett Kiss részéről, míg elhatározta magát a bocsánatkérésre: ezzel beismerte, h nem koncepciós per volt, és hogy hazudott korábban az esetről. Ez elég erős megalázkodás egy ember részéről ahhoz, hogy ne lehessen színből megtenni. Ennél kisebb dolgokért is nehéz olykor bocsánatot kérni, ennél kisebb nyilvánosság mellett. Nem akarok szerecsent mosdatni, de Kiss meghozta az egyetlen helyes döntést és ennek őszinteségében max egy ember kételkedhetne, de ő elfogadta. Innentől nekünk sincs jogunk tovább köpködni. Annyit tehetünk hozzá, hogy 50 évvel ezelőtt jobb lett volna, akkor ma is emelt fővel járhatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.