Földi László titkosszolgálati szakértő szerint a menekülthullám maga egy terrortámadás méghozzá az európai léttel szemben.

A szakértő az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában hangsúlyozta: az Európában "turistaként" viselkedő migránsokat nagyon kemény szabályok közé kell szorítani.

"Azt gondolom, hogy ha ezt az államok nem teszik meg(...), akkor Európában ki fognak alakulni olyan csoportok, akik önbíráskodás útján fognak rendet tenni" – mondta.

Hozzátette, hogy tudomásul kell venni, a migránsok csak a nagyon kemény fellépésből értenek, és amíg ez nem történik meg addig Európát továbbra is "invázió" éri majd.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."a menekülthullám maga egy terrortámadás méghozzá az európai léttel szemben."...

..."a migránsok csak a nagyon kemény fellépésből értenek, "...

..."Európában ki fognak alakulni olyan csoportok, akik önbíráskodás útján fognak rendet tenni"...

Lehet Földit nem szeretni, de sajnos jól lája...

Akik leugatnak, azok nem éltek köztük, az eredeti "élőhelyükön"...javaslom nekik pótolni e hiányosságot...ha túlélik, utána lehet beszélni a témáról...
cs.n.
Inváziót eddig is emlegetett, a háborút meg úgy tűnik, lecserélte terrortámadásra.
Jozefina
Valóban sokkal szigorúbb feltételeket kell szabni a bevádorlóknak és ezekből az országokból érkező turistáknak is. Kemény és mindenre kiterjedő regisztráció, csador viselet azonnali megszűntetése, ahogy belép a Sengeni övezetbe (ez alap feltétel). Nem terjeszthetik, nem propagálhatják az iszlámot. Ha bárki a legkisebb törvénysértést elköveti, családostul azonnal kitoloncolni!!!
human
Tehát a kemény fellépés a megoldás arra, hogy a zebrát használják átkelésnél. Nem lehet, hogy talán előtte fel kellene világosítani őket, hogy például van egy zebra ami az átkelést szolgálja, egyébként büntetik?
Ez ugyanaz a magyar reflex, mikor egy külföldivel kiabálva próbálják megértetni magukat, mert szerintük akkor majd jobban érteni fogja.
Persze nem kizárt, hogy direkt nem tájékoztatják semmiről az itt tartózkodó migránsokat. Akkor legalább hamarabb lesz balhé.
Cicamama55
Ellenőrzés nélkül el tud 4 autónyi migráns jutni hazánkon keresztül , a magyar-szlovák határon át úgy, hogy a magyarok nem veszik észre őket... Fokozott készültség alatt a Parlamenti részeg turisták kőlopási akciója, ezek azt bizonyítják, hogy egyáltalán nem volt jelen a fellépésük, nemhogy a hangoztatott kőkemény szabályok.
Mangu
Felesleges az igét ragozni. Van egy fogalom - országhatár. E fogalomnál definiált dolgokat kell betartani, betartatni ennyi. Egyes helyeken (többség) véresen komolyan veszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.