A magyar háztartások 40%-a, vagyis 1,6 millió család jogosult a CSOK-ra, ezek 17%-a tervezi felvenni a támogatást - mutatja az MNB friss felmérése. A jegybank ma közzétett Hitelezési folyamatok című kiadványa alapján bővül Magyarországon a kkv-hitelezés, lazulnak a hitelezési feltételek, és egyre többen vennének fel hitelt. A kiadvány szerint 2015 márciusának végétől 2016 márciusának végéig 3,4%-kal tovább bővült a kkv-hitelállomány Magyarországon, a teljes vállalati hitelezés állományleépülése pedig 2,4%-ra csökkent. Ha az egyszeri tételektől (pl. az MKB Bank portfóliótisztításától) megtisztítanánk az adatokat, már ez utóbbi is +1% lenne. A kkv-hitelezés dinamikája az év első három hónapjában csökkent, ez részben az NHP-hitelezésben bekövetkezett feltételváltozásoknak, illetve a korábbi NHP-hitelek amortizációjának is betudható.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Deviza hitel ujratoltve.
Miert van olyan eloerzetem hogy ennek is nagy szivas lesz a vege? Es nem a fideSS fog fog a fasz rossz oldalan allni, mint a deviza hitel eseteben sem.
Clavigo
@Yoda69: A szívás már elkezdődött...Egy apró jogszabály változtatása miatt.De amíg lócc@r van,,addig van veréb is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.