Tovább kísérletezik a gyerekeken Orbán Viktor és kormánya: a jövőben az állam egyszerre lesz az iskolák működtetője és fenntartója. Ezt annak ellenére valósítják meg, hogy mára már nyilvánvalóvá vált, totális kudarc volt az önkormányzati iskolarendszer felszámolása. Sem a költségvetési, sem a személyi feltételei nem voltak meg egy állami mamutfenntartó létrehozásának. Ez ma már a számokon is látszik: a szegregáció és a korai iskolaelhagyók száma egyre nő. A kormány újra erőből, viharsebességgel nyomja le az érintettek torkán az újabb miniszterelnöki ötletet, immár a totális államosítást. – Azt hittük, a klikes (Klebelsberg Intézményfenntartó Központ) hibák után visszakapjuk az iskoláink fenntartását, de nem. Még az üzemeltetést is elveszik tőlünk. Elvették az egészségügyi, oktatási intézményeinket, mi meg majd maximum azért ülésezünk, hogy eldöntsük, mi legyen a kátyúkkal. Ha nem akarjuk, hogy a testületeink sóhivatalokká alakuljanak, most nagyon kéne hangoskodnunk – mondja egy...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
így kell elcseszni a gyerekek jövőjét...kell a csahos a fődisznónak?...
www.youtube.com/watch?v=kNLLNDShPV8
Szomjankórász
Mire jók a mini KLIK-ek?

Egyrészt így lehet futószalagon képezni szófogadó/hűséges/buta rabszolgákat, ami a csúti csökött pszichopatás legfőbb érdeke, másrészt CSAK. Mert Finkelstein és/vagy Habony urak perverz agyában ez az ötlet fogant meg.
Harmadrészt: jó gumicsont, egy ország rágja régóta, miközben kilopják a szemünket is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.