Felmondtak Szaniszló Ferencnek, az Echo TV Világ-Panoráma című összesküvéselméleti szakmagazinjának műsorvezető-szerkesztőjét – írja a 444.

Szaniszló kirúgásáról a Pesti Srácok számolt be, de nem tudták elérni Szaniszlót, és nem tudták kideríteni az sem, hogy mi volt a felmondás oka.

Az Echo TV Széles Gábor ufó- és összeesküvéselmélet-hívő milliárdos tulajdonában áll, és az év eleji adatok szerint a magyar tévénézők kb. 0,2 százaléka követi az adó műsorait.

Reméljük, a műsorvezető menesztése és Orbán Viktor egyre gyakoribb háttérhatalmazása között nincs összefüggés, vagy legalábbis nem úgy, hogy valamilyen államtitkárként folytatja majd a jövőben Szaniszló.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Lábbal tiporgyák az igazságot már megint, Széles Gáborig érnek a szíriuszi offshore-szálak!
36
1. Nem istenítette a kormányt és "sikereit". Repült.
2. A Jobbik épp most veri szét saját magát. Ő is feleslegessé vált.
A meghívott vendégei-szerintem-nagyon sokat segítettek a világ történéseinek a lényegét meglátni, felfedezni, ezért sajnálom hogy mennie kellett.
Remélem a neten azért látom még, valamelyik kis TV csatorna műsorában.
leszúrt rittberger
@36: De hát ennél kisebb tévécsatorna már nincs :DDDDD
36
@leszúrt rittberger: :)) Azt én nem tudtam, hogy mekkora a nézettség. Nem is érdekelt. A Tube-on sok "sufni" TV van. Rájuk gondoltam.

Érdekes, hogy a családommal pont pár hete beszélgettünk arról, hogy az Orbán kormányt(is), úgy mutatja be, mint a látszat intézkedései ellenére a nagyhatalmaknak és érdekeinek engedelmeskedő brancsot. Párom még mondta is, hogy ebből baja lesz Szaniszlónak. Lett is. Éljen a női megérzés!
silber13
Meccsoda dráma! Meccsoda skandallum! Bozse moj! Bozse moj!! Bozse!:-)))
human
Nemrég tüntették ki Orbánék. Csak felfele bukhat. A propaganda miniszter hasznát venné. Illik a beteg agyú bandába.
Fradigege
Huha! Mit fog ezért kapni Soros György!
pbalage
ómájgád!
Most akkor mit fognak nézni a békemenyétek?
Se táncsics díj, se tévémukiskodás?
Ez borzasztó.
vadnarancs
Ez borzasztó! Holnap mit vesznek el tőlünk? A KENYERET??? :)))))
Eriksson
Nem tudom mi az öröm nektek Szaniszló menesztésében. Zavart vizet? Nem! Hát akkor?
Manhattan
Ezután meséket fog írni. Ahhoz ért legjobban. )
wagabund
azt írják a cikkben, hogy remélhetően nem lesz államtitkár..

...nos akkor biztosan az lesz...
human
@simmering73: 0,2 százalékos nézettséggel? Dübörög, mint a magyar gazdaság.
namihami
Hát gyerekek, vessetek meg, de én, ha éppen ráértem, akkor megnéztem a Taszilóferit.
Mióta nincs hétfőn Rádiókabaré és csütörtöki Kabarécsütörtök, azóta hiányzott egy-egy kiadós röhögés. Na ezt a Tasziló sikeresen pótolta. Rendszeresen be lehetett sz@rni a röhögéstől azon a sok hülyeségen, ráadáasul olyan komolyan adta elő, mintha bármi épeszű dolog lett volna a baromságaiban.
Ez a ""műsor"", a fenti cél miatt, nekem hiányozni fog.
szép új világ
Ha kommunikációban valami nagyon ocsmány dolgot akarnak létrehozni, akkor Szaniszlót keresztezik majd Habonnyal.
human
@Eriksson: Nem lehet tudni, hogy hány agyat bolondít meg az összeesküvés elméleteivel. Minthogy Haidert rakétával lőtték ki, az amcsik bombázták le a vörösiszap tározót. Láthatóan egyre nagyobb rá az igény. Ez rohadt veszélyes dolgot tud elindítani, ha kellően sokan kezdik el mániákusan hinni, hogy minden mögött ami nekik nem tetszik áll egy háttérhatalom. Nem kellene megvárni, hogy szanatóriummá váljon az ország, ahol az orvosok vannak bezárva és a betegek randalíroznak.
Aki Én
Azt tudom elképzelni, hogy Soros-ügyi szaktanácsadó lesz orbán mellett.
perfekt
Egy,nagy tudású embert ekéznek ,szerényen bebútorozott elmék.Ez nem Magyarország már,hanem konfabulátorok hatalma.
namihami
@szép új világ: Juuuuj, fékezd fantáziád!!
Azért a kínzásnak is van egy határa, nem kell mindjárt a ló másik oldalán kezdeni.
eugen4402
@human: 08:26 Minden szavaddal egyetértek. Én soha nem tudtam 5 percnél tovább élvezni az echós agyrombolást, de olvastam róluk ezt-azt. Áltudományos emésztőgödröt tudományos szenzációként árusítani bűncselekmény, a nézők-hallgatók megrontása, mint a fajtalankodás, és aki hajlamos rá, azt könnyű tovább hülyíteni.
eszegfu
@perfekt: Ezt most komolynak kell vennem? "Egy, nagy tudásu embert ekéznek,..."?!
human
@eszegfu: Úgy néz ki perfekt a célközönség egyik tagja.
eszegfu
@human: Hááááááááát, bizom benne, hogy nem! Hiszen ugy folytatja, hogy "konfabulátorok", azaz kóros meseszövők hatalma...
namihami
@perfekt: Konfabuláció: nem valós dolgok, események valós tényként történő közlése, elmagyarázása.
Ezek szerint, ha valaki konfabulál itt, akkor az inkább a Taszilóferi, mint az ide író kommentelők nagyrésze, hiszen amit ez a szerencsétlen a műsorában vízionál, az tényekkel ritkán támasztható alá. Nem is hivatkozik rájuk soha, csak összefűzi a saját rémálmai sorát egy jól megfizetett műsorrá egy olyan ""tv-ben"", ami ezeknek az ösztönöknek a kiélésére szolgál. A legtöbb műsora komoly konkurrenciát teremt az Aszto Tv és egyéb ilyen jellegű adásoknak.
perfekt
@eszegfu: Szia.Karinthy írta "Lelkiismeretes humorista , humorban nem ismer tréfát" Szuverén jogod,hogyan veszed.
eszegfu
@perfekt: Kösz.! Máris jobban érzem magam, hogy van választási lehetőségem!:)))
Szókrakész
@human: De az is beteg, aki rózsaszínben lát mindent!

A valóság tagadása is valaminek a hiányát jelzi.
perfekt
@namihami: Szia.És még legalább ötszáz jelentése is van,azon kívül miket említettél.Nem feladatom védeni személyét.A véleményem az-hogy-nem vizionált műsoraival,mondanivalóját ,aki nem értette, az annak a gondja.Mondanivalója-,érdekeket sértett,határon belül, és itthon is.Volt mondanivalója--nem kímélte a regnáló hatalmat sem- tehát elfogultsággal nem vádolható.De lehet nézni-Győzikét-és a villalakókat,a celebeket, helyette,az is egy szint.Mellesleg-a Szerb háború idején-fegyverrel harcolt Horvát ország magyarjaival a háborúban.Akik itt kommentelnek, és véleményezik Szaniszlót, nézniük kellett műsorait--vagy ha nem, akkor minek a jogán állítanak ki róla bizonyítványt.?
human
@Szókrakész: Így van. Fontos, hogy az ember tudjon mérlegelni és objektívnek maradni, ami nem könnyű.
human
@perfekt: Mit nem vízionált??? Mi a f.szról beszélsz? Diana ercegnő halálával is a liberálisokat okolta. Általuk meggyilkolhatónak nevezte. Vagy például ott van amit az osztrák Haider haláláról mondott. Autóját, mintha rakétával lőtték volna ki. A vörösiszap gátat pedig szerinte lebombázták.
Ez egy elmebeteg, aki összeesküvés elméletek gyártásából élt. Persze hitt abban amit mondott, hisz egy tudathasadásos személyiség is elhiszi, hogy ő valaki más.
Szaniszló az egészséges kétkedés határát bőven túllépte olyan gondolatokkal, amik nyilvánvaló hülyeségek. Ha egy egészséges határon belül maradt volna az ötletelgetése, akkor talán többen nézték volna a műsorát.
Szókrakész
Ahogy a jó magyar mondás is...

Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél.

Szaniszló rátapintott a lényegre, aminek nyilvánosságra kerülése káros a sunyi tevékenységükre.
A nagy többség meg annyira 2 dimenziósan, jobb és baloldal szinten látja a világot, azok eseményeit, hogy fel se foghatja, hogy több dimenzió is létezik.
Csak azért mert ők nem látják, még van.
Mint a vírus, az elektron, a mágneses tér vagy...

Ha valaki 2 dimenziósan fog fel mindent és elveti a többi létezését, az nem az ezt feltáró, elemző hibája.
A hiba a 2 dimenziósan gondolkodó szoftverében van.

Lehet arról beszélni, hogy ebben a mai világban ki a beteg, ki a normális.
Ki állapítja meg.
Azok az orvosok, akik követve az éppen Szaniszló által is feszegetett témákban érintett emberek, csoportok parancsszavára bélyegeznek meg dissentereket?
Olyan társadalmat nevezve normálisnak, ahol a vezetők egy tollvonással indítanak háborúkat, ölik meg emberek millióit?
Ezek a normális beállítottságúak?
Ezek Ítélkeznek olyanokról, akik nem támogatják a progijukat, alias a népirtást, harácsolást, abszolút hatalom megszerzését?!?!?!

Lehet elgondolkodni.
Pro vagy kontra Szaniszló.
A lényeg, hogy egészséges gondolkodású ember előbb megvizsgál minden lehetőséget, variációt és utána ítélkezik egy "jelenségről", eseményről, emberekről!!!
archive
Az egyetlen ember az echo TV-nél, aki ért is valamit.. nagyon sajnálom..
Eriksson
@human: A fősodratú médiát is meg lehetne vádolni ugyanilyen megbolondítási szándékkal. Ha egyik oldalnak lehet, a másiknak miért nem? Hol van itt a szólás, a szabad véleménynyilvánítás szabadsága?
human
@Eriksson: A királyi m1-re gondolsz, ami annyit videofelvételt hamisított amennyit még a hír-tv-nek sem sikerült még gecitlenítés előtt? Nem emlékszem olyanra, hogy ellenzéki tévé kollektíven gyilkosnak kiáltotta volna ki a jobb oldali konzervatívokat. Ha tudsz ilyet, kérlek linkeld be. Az összehasonlításod olyan mint mikor azt mondják, hogy a jobb és a bal oldal is lopott. Igen loptak, csak a szocik nokiás dobozban fideszék meg kamionnal. Lopásnak mocskos lopás, de a bíróság előtt is más a büntetési tétel.
Úgyhogy egyenlőséget semmiképp nem tennék egy Echo Tv és mondjuk egy ATV közé.
Eriksson
@human: Elfogult vagy.
Éppen ezért nem megyek bele a vitába semmilyen Nokiás dobozzal, semmilyen lopással, semmilyen videóhamisítással kapcsolatban, mert itt egyedül Szaniszló megítéléséről van szó. Arról, hogy más csatornák nyomhatják az agymosó propagandát, ha az megfelel az elvárt standardnak. Ha nem, akkor el kell hallgattatni.
human
@Eriksson: Nem értettél meg. Van propaganda a bal oldalon is. De soha nem hallottam még egyszer sem, hogy a másik oldalt gyilkossággal vádolták volna meg kollektívan!!! Kollektívan ugye tudod mit jelent? Ez egy mocskos dolog.
human
@Eriksson: Egyébként nem az erőtlen, sehol sincs liberálisok tették ki a szűrét, hanem az Echo TV mert már Orbánt is elkezdte elemezgetni. Szóval nem a bal oldalon kellene számon kérni a szólásszabadságot.
Eriksson
@human: Nem tudok vitázni veled érdemben, mert nem szoktam nézni az EchoTV-t. De annyit tudok, hogy sokaknak csípte a szemét a munkássága, azért mondtam, hogy be lett fogva a szája.
bretagne
Vannak még ott páran, akiket még lehetne!!!
human
@Eriksson: Nézd, nagyon izgalmasakat mondott. Pár sci-fi/krimisorozatot simán überelt. És vak tyúk is talál szemet alapon még lehetett igaza is egy két dologban. De ha nézted volna a műsorait szerintem te is fogtad volna a fejed. Amúgy volt, hogy Kálmán Olgánál is ráztam a fejem, mert volt ami azért elég erőltetett volt a részéről, de nem olyan földtől elrugaszkodott, mint ez az ember. Pl. a 2010-es választás után jött az árvíz és azt is úgy kommunikálta, hogy nem volt az véletlen, hogy már ünnepelni sem hagyják Orbánékat. Ezzel is egyet értesz?
De inkább ajánlom nézd végig a "munkásságát" a youtubeon. Döntsd el az alapján, hogy igaza volt, vagy az összeesküvés elméletek rabjává vált embert láttál.
Eriksson
@Szeparepa2: Látom, te képben vagy. Megkérdezhetem, hogy ha csak úgy érintőlegesen is, mi van ha van némi igazság Szaniszló állításaiban? Különben miért zaklattátok volna fel magatokat annyira?
Eriksson
@human: Kösz az invitálást, majd belenézek az összeesküvésekbe.
Eriksson
@Szeparepa2: Biztosan, mert Hitlernek voltak saját gondolatai is, még mielőtt megpróbálták manipulálni.
perfekt
@human: 11:57 re.Koma te már káromkodások nélkül nem is élnél talán.Látom a magyar nyelvvel bajod van.Nem érted a kommenteket--és mellette még megjátszod a bazári majmot is.Mondj egy cáfolatot az általad felsorolt cselekmények tetteseire! Ha olyan biztos vagy ,benne,hogy ő nem mondott igazat ,nevezd meg a tetteseket nagyokos.Ő több, a tényeket megközelítő híreket tudhat, mint te! vagy tévednék.Mind a három cselekedet történéseit-komoly orgánumok elemezték,lehet alapjuk Szaniszló állításainak.A választások után,mikor a hírek arról szóltak,hogy narancssárga lett az ország-a természet vörösre festette a gátszakadás miatt szép részeit.És mond megtalálták már a gyilkosokat?Közben ,elintézték neki,hogy kitüntetését visszavonják--most pedig jegeli valaki.És az ő személye nem néző hívogató volt,hanem maga az országunk történelmünk ismerője.S,hogy nagyon nem szeretett egy népet, bizonyára oka volt.
Eriksson
@human: Megnéztem 1-2 Szaniszló műsort, többek között ezt is:
www.youtube.com/watch?v=wowGDvbT13E
Mit mondjak? Elég meredek műsorok. De ilyesmikért kirúgni vajon kinek lehet érdeke?
human
@Eriksson: Nem láttam azt a műsort, de állítólag ott a fidesz és az EU összejátszásáról beszélt és ezért rúgták ki az echo-tól.
Eriksson
@human: Nem tudsz egy linket az ominózus esetről?
Kíváncsi volnék, miben játszott össze a fidesz meg az Eu, a két "nagyhatalom".:-D
human
@Eriksson: Fogalmam sincs. Nem követem az életútját. Ezt olvastam egy cikkben.
Eriksson
@human: Nem követed? Pedig azt hittem, mert annyira képben voltál még valamelyik nap. :))
human
@Eriksson: Én pedig rólad gondoltam, hogy Szaniszló fan vagy. De azért segítek. Tessék:
mno.hu/belfold/politikai-okok-miatt-rugtak-ki-szaniszlot-1345568
Eriksson
@human: Ha hamarabb rátalálok, lehet, hogy az lettem volna. Igen érdekes dolgokat mond. Kár, hogy kirúgták.
Köszi a linket, majd a videót is megnézem ebéd után.
Eriksson
@human: Megnéztem.
Valszeg ez a műsor lehetett a közös megegyezésen alapuló munkaviszony megszüntetésnek.
Bár itt szó sincs a fidesz és az Eu összeesküvéséről, konkrétan. Csak a sorok között.
De attól még ércsük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.