Zavarba ejtő kijelentéseket tett a miniszterelnök, amikor Dunaújvárosban találkozott a néppel. Túl volt ekkor már a hajdani iparvárosnak szóló milliárdos üzeneteken, ott tartottunk, hogy három helyi újságíró három helyi vonatkozású kérdést tehetett fel, s mindezt a helyi önkormányzat fideszes sajtósa vezényelte le. Ezt a mozzanatot nevezték úgy, hogy „bárki bármit kérdezhet Orbán Viktortól”. Majd a főtéren, gondoltam, és elvegyültem a nép között. Orbán Viktor eléggé elfáradt a Fidesz és Dunaújváros közötti megállapodás méltatásától, a téren már lazára vette a figurát. A menekültválság kapcsán (tájszólásban: kényszerbetelepítés) így azt tudta mondani, hogy „a németek inkább adják vissza a német­jeinket”. Micsoda? Hogy? Valójában az az üzenet, hogy a németek ne szíreket, kurdokat vagy afgánokat adjanak nekünk, hanem a világháború után a kollektív bűnösség elve alapján elüldözött magyarországi németeket küldjék vissza? Az évszázadokon át hűséges, végül szégyenletes módon kitelepített...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
A "a kollektív bűnösség elve alapján elüldözött magyarországi németeket" nem ismerek, csak olyan svábot aki a 90-es évek elején ment haza, benne pedig fel sem merül, hogy orbanisztánt válassza.
Csodálkozó
Zavarba ejtő kijelentéseket tett?
Legalább tíz éve egyebet sem tett, nem is tud.
volvós
Csak hozta a semmitmondó, zsebrebaszott kezü formáját !
DE !!... havasibercike megint bevédte ( szok(p)ás szerint !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.