Egy Facebookon megjelent poszt szerzője azt írja, hogy egy pilisi élelmiszer boltba nem lehet bevinni a babakocsikat. 

Köszönjük kedves cba! Inkább be sem mentem. Akasszam a gyereket is a fogasra? Osztani ér

- írja a Facebookon egy felháborodott vásárló. 

Közben kiderült: az üzlet nem is a CBA-hoz tartozik. A bolt évek óta nem az üzletlánc tagja, ezért nem is használhatná a logót sem, fel is szólítják a tulajdonost, hogy azonnal távolítsa el a CBA-s arculati elemeket az üzletéből.

Fodor Attila, a cég kommunikációs igazgatója lapunknak azt mondta, tudomása szerint a bolt egyik alkalmazottja döntött úgy, hogy az ott maradt CBA-s plakát egyikére írják a feliratot, de egyébként a bolt már nem használja a CBA arculati elemeit.

Kitiltották a budapesti Birkenstockból és egy pilisi boltból a babakocsikat

A budapesti Birkenstock így indokolja a kitiltást.

Üzletünk csapata azért dolgozik, hogy minél több kedves vásárlónk a széles választékból megtalálja a számára legmegfelelőbb Birkenstock lábbelit. Az ehhez szükséges raktárkészlettel már rendelkezünk azonban az üzletünkben hely hiányban szenvedünk a nyári hónapokban Júniustól Augusztusig. 

Az utóbbi napok negatív véleményei a hely hiányunkból adódik, mivel a babakocsis kismamákat megkértük, hogy az üzlet bejáratában helyezzék el a babakocsit. Ezt személyes támadásnak tekintették. Mivel többen vásárolnak nálunk akik nem babakocsival érkeznek ezért arra kérjük a kismamákat, hogy legyenek tekintettel másokra és ezekben a hónapokban amikor sokan vannak az üzletben ne hozzák be a babakocsikat ! Megértésüket köszönjük!

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Tök logikus, hogy az állami mutyiCBA nem szereti a kiskölköket.
Ugyanis a kiskölkök mind lipsibolsik, így sokkal jobb, ha valaki végül elrabolja őket a bejáratnál.
Ezt minden fideszes tudja, kár volt kitáblázni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@verőce21: egyszer töröltettem csak, de az is sajátom volt, évekkel ezelőtt. tojok bele, mindenki azt ír a játszótérre, amit akar meg amilyen kedve van.
Szóval nem én voltam.

@mindenki: ki volt az?
Borsodi
A baba kocsikat azért kellett kitiltani mert vannak emberek akik nemcsak a babát rakják a baba kocsiba,ha nem ami megtetszik a boltban.Ausztriában a boltokra ki írták Magyar ne lopj! Most azt kell kiírni lopj ha élni akarsz.
karma1
Tudom, hogy ez most nem lesz nepszeru: nalunk olyanok a bevasarlokocsik, hogy egy, de van olyan is, amibe 2 kisgyereket lehet beleultetni, es a bevasarlokocsit kell tolni a gyerekkel/ gyerekekkel egyutt. Kutyat, macskat, egyeb allatot TILOS behozni, hygienes okok miatt.
karma1
@Borsodi: Ezt a kiirast en is lattam, nagyon megalazo a magyarokra tekintve, de sajnos igaz, nagyon sok esetben...:o((((
emerencia
@Borsodi: Egy vagyonőr mesélte, hogy az egyik áruházba bement a kismama egy gyerekkel majd szépen kitolta egy babakocsiban. Később vették észre, hogy hiányzik egy babakocsi. Az eladóterülethez képest oly kevés volt az eladó és a vagyonőr, hogy könnyedén meg tudta csinálni a "kedves" vásárló a trükkös lopást. Ezt követően minden babakocsira tettek egy áruvédőt. Azóta minden kocsi meg van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.