Orbán Viktor jelen pillanatban szabadságon van, ezért az alkotmány által szabályozott rendnek megfelelően most Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes látja el a miniszterelnöki teendőket – mondta Lázár a hagyományos csütörtöki kormányinfón – olvasható az Indexen.

Mint ismert a miniszterelnök épp a Labdarúgó Eb-n vakációzik. 

Lázár azért nem ment Orbánékkal Franciaországba, mert jobban szereti a gyerekei kommentárját hallgatni és megelégszik azzal, hogy otthon nézi az Eb-t a tévén.

Amúgy meg Lázár itthon maradt és szervezi a kormányüléseket, de folyamatosan egyeztet telefonon Orbán Viktorral, aki Lázár elmondása alapján még meccs közben is tud kormányzati kérdésekkel foglalkozni. "Reggel, délben, este kell referálnom a miniszterelnöknek" – mondta.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
" "Reggel, délben, este kell referálnom a miniszterelnöknek" – mondta."

Ez a gyakorlatban így mutat:

" János! Mi vagyunk még hatalmon? Szemed ott legyen, ja és mond meg Pintérnek, hogy minden lehallgatás megy tovább, a TEK beöltözve aludjon, Simicskó meg gondoskodjon arról, hogy a sereg mind a három tankja üzemképes legyen, a 2.db. mentőktől kapott hadra fogható helikopterrel együtt! Bakondi szorgalmasan figyelje a Duna vízállását, de ne az M1-et nézze, mert azok szerint száraz a meder, ja és a katonák fényesítsék tobábra is a kerítést, tudod, a kölföldi sajtósok miatt és a feltshoothy Kolosszeumban már lekapcsolhatják a pályafűtést, Semjén addig wc-re se menjen, míg haza nem érek, egy kis hazaffyas szorulás neki sem árt!
Puszillak! Vikike!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@bencemacska: Bizonyám, a kies Alpokalján élek.:-))) Csak az a furcsa, hogy felénk is ostor-ként ismerik ezt a "gyorsítót", az "ustor"-féle változatot valami filmen láttam/hallottam...
papa.49
@eugen4402: Az alföldön használták régen az ,,ustor,, kifejezést...
eugen4402
@papa.49: Igazad van, valszeg a Ruzsa Sándor-ban emlegették a karikás ustort...A tájszólást sokan keverik manapság. Pl: tyúk helyett tik-ot mondanak, és a Por-tyúkot Portik-nak mondják. A tiszteletdíj helyett meg azt mondják, kenőpénz...:-)))
bencemacska
@eugen4402: ma, 7:19
Én Komárom megye déli csücskében születtem és éltem 18 éves koromig ott ustorral hajtottuk az állatokat!
eugen4402
@bencemacska: Attól tartok, ennek az "ustor-ügynek" nem tudunk most a végére járni, egyre rejtélyesebbé válik a földrajzi kötődése. Most ezzel a marseilles-i meccsel hergelem magam, ott meg egy titokzatos 11-esnek estünk áldozatául...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.