Dr. Ragó Pál a dunaújvárosi Fidesz tagja, a város egyik alpolgármestere és az időközin a párt kampánystábjának tagja volt. 

Ragó a Dunaújvárosban nemrég tartott időközi helyi képviselő-választás kampánya közben képes volt kiszúrni, hogy a castellum.do nevű apró helyi híroldal megsértett egy törvényi előírást. Azon sajtótermékeknek ugyanis, amelyek fizetett politikai hirdetést szeretnének közzétenni egy kampány során, a törvény előírja, hogy a tarifatáblázatukat küldjék meg az ÁSZ-nak, amelyik azt a weboldalán publikálja – írja a 444.hu.

Miután Dunaújváros képviselő-testületéből lemondott egy gyilkossággal vádolt fideszes tag, és elindult az időközi kampány, Ragó nem találta a Castellum tarifáit az ÁSZ oldalán, ezért tett bejelentést a területi választási bizottságnál.

A Castellum.do egyébként egy független, Nyulasi Zsolt újságíró által alapított helyi hírblog, amely régóta idegesíti a helyi hatalmat.

Az újságíró-lapalapító több cikkben is elismerte, hogy bár nem szándékosan, de hibát követett el, amit sajnált, a lap megbüntetését is jogosnak tartotta, annak összegével ugyanakkor nem értett egyet. A 222 ezer forintos büntetés egy ilyen kiadványt ugyanis a végső ellehetetlenülés szélére sodor. Miközben a Castellum szándékai világosak voltak az ügyben, hiszen a szóban forgó tarifatáblázatot a saját oldalukon publikálták.

Az agresszív helyi hatalom így betű szerint jogosan tudna elhallgattatni egy független hangot, hacsak az olvasók meg nem akadályozzák ezt. Nyulasi ugyanis gyűjtést indított a 222 ezer forint előteremtésére.

Aki szeretné megakadályozni, hogy a fideszes hatalom pitiáner módon elhallgattassa a független helyi médiát, itt tud segíteni:

Nyulasi Zsolt – CIB 10700134-86696036-51100005

A főszerkesztő kéri, hogy a közlemény rovatban rögzítsék:

Castellum-bírság

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Bringás: Drótszamár, te agyhalott, velejéig fekete lyuk, TE!
Ha téged elviselünk, nehogy már te akadj ki azon ha valaki őszinte veled kapcsolatban. Nincs az a káromkodás, ami versenyre kelhetne a te írásaiddal. És vagyok olyan elvetemült, hogy el is olvasom azokat. Te fidesz szégyene te, te haza ellensége te, miről beszélsz már megint? Miért kell nekünk percenként szenvedni tőled azért, mert az értelmi és értelmezési képességed nem éri el a bányászbéka bélsarának kiszáradt, esőáztatta nyomát sem???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bringás
Íme a "független" liberális (fasiszta) újságírás legújabb sikoltozása! Ugye rájuk ne vonatkozzon a törvény és nem a trehány, esetleg szándékosan provokáló a hibás, hanem aki észrevette ezt!
Most pedig fizessen más helyettük! Én a lakosság helyében hatalmasat beintenék!
Bringás
Na és a cím! Koncepciózus, hazug, uszító és az újságírás legalja!
silber13
Hú de fürge vagy! Teljesítménybérben kapod a mocskolódó szövegeidért a baksist?:-)))
human
@Bringás: Hol voltál mikor Bencsik kommunista tömeggyilkosnak állította be Gallóné, a pedagógus szakszervezet vezetőjének apját?
RonaGyuri
Az ilyen írásoknak csak egyetlen értelme van, hogy a fenti szintű agyhalottak fröcsöghessenek és ujjal mutogassanak! =))
sgyuri2003
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Bringás
@sgyuri2003: "Te agyhalott barma a Fidesznek. Honnan a faszból olvastad ki , hogy azt szeretné valaki is , hogy rá ne vonatkozzanak a törvények.
Szimodra , idomított fidesz geci számára mi okoz értelmezési nehézséget amikor ezt a mondatot olvasod? : "Az újságíró-lapalapító több cikkben is elismerte, hogy bár nem szándékosan, de hibát követett el, amit sajnált, a lap megbüntetését is jogosnak tartotta..."
Már láttunk a jegyző által ellenőrzött "titkos" szavazást. Láttunk törvénytelen önkormányzati tiltásokat amikkel az ellenzék megjelenését akadályozták meg. És az elmarasztaló bírósági ítéletek egyike sem tartalmazott ilyen mértékű büntetést. Csak erről van szó. A mértékről Vagyis a hatalom mértéktelen erőszakáról. "

Mikor veri ki a biztosítékot a szerkesztésnél az ilyen szintű mocsok? Mit beszéljek egy trágár alakkal? Semmit!
eszegfu
@Bringás: Igen... az én költői kérdésem: "mikor veri ki a biztositékot a szerkesztésnél", ha valaki a liberálisokat lefasisztázza?!
Bringás
@eszegfu: Ha egy Fideszt preferálót nyíltan lehet nácizni, miért ne lehetne egy liberálist fasisztának mondani, ami egyébként tényszerű?
Csak nem megint kettős mércével mértek, mint rendesen?
Mocskos, tahó paraszt sértegetésekre nem válaszolok!
karma1
@eszegfu: @sgyuri2003: Lathatjatok, igy jar az, aki erzekeny, mimozalelku futyisznyikeket serteget...

Hat kellett Nektek ez?
Kellett ennek a bunko bertrollnak ez a kozonseges beszolasa?

Hagyjatok a francba, ha egyaltalan nem szoltok hozza, elobb-utobb a kardjaba dol... Elegge frusztralt mar attol is, hogy sohase kap lajkot...
Most meg tetezitek ezzel is...:o)))))))

Szoval, legyetek irgalmasak vele, hagyjatok nyugodtan gutautesben elmulni...:o))))))
Bringás
@karma1: Miképp sivalkodnál itt, ha ilyen sgyuri paraszt stílusába szólnék hozzád?
Íme! Tükröt tartok elétek! Ilyenek vagytok és te se vagy különb, mert támogatod a mocskolódást!
Na ennyit az áldemokratákról!
Aki Én
@Bringás: Drótszamár, te agyhalott, velejéig fekete lyuk, TE!
Ha téged elviselünk, nehogy már te akadj ki azon ha valaki őszinte veled kapcsolatban. Nincs az a káromkodás, ami versenyre kelhetne a te írásaiddal. És vagyok olyan elvetemült, hogy el is olvasom azokat. Te fidesz szégyene te, te haza ellensége te, miről beszélsz már megint? Miért kell nekünk percenként szenvedni tőled azért, mert az értelmi és értelmezési képességed nem éri el a bányászbéka bélsarának kiszáradt, esőáztatta nyomát sem???
Bringás
@Aki Én: Azért szenvedtek, mert leírom az általatok preferált nézetek valódi voltát! Nehogy valaki aki véletlenül ide téved, arra gondoljon, hogy demokraták vagytok!
Nem, nem demokraták vagytok, hanem abban a köntösben tetszelgő diktatúra kedvelők!
silber13
@human: Hol,hol...? Kussban ücsörtt a hasonszőrű társai között!:-))
Aki Én
@Bringás: Na mert pont te kellesz ahhoz, hogy bárki megvilágosodjon...
Isten óvja Magyarországot az ilyen arcátlan, hazaáruló, nemzetellenes uszítóktól mint te.
Aki Én
@Bringás: ...a bűnpártoló kimaradt.
silber13
@Bringás: Te tükröt tartasz?? Ne röhögtess már! Jobb lenne, ha belebámulnál, mint idomított birkához illik!
"Mikor veri ki a biztosítékot a szerkesztésnél az ilyen szintű mocsok?" Hát ha elolvassák a vinnyogásaidat, alpári szövegeidet, hamarosan sor kerül rád!
"
"
alterego56
@Bringás: Elképesztő szarban lehetsz bazd meg ha ennyire vergődsz posztonként 140 forintért.
Perwool
@Aki Én: Hagyd! Orbán az istene! Orbán szent! Szerintük!
Sose mondta, hogy a tetteit figyeljék, ne azt, amit mond, tekintve, hogy non-stop hazudik.
Sose volt liberális pártvezér.
Sose volt a Liberális Internacionálé alelnöke ( csak 8 éven át.)
Nem mondta soha, "csuhások térdre, imához"!
Sosem volt KISZ vezető, sem besúgó. (az ügynök lista, sehogy sem akar nyilvános lenni pedig 2/3 egy toll vonás)
Sosem ismerte Sorost és nem volt Soros ösztöndíjas sem...
Aki Én
@Perwool: ...sosem volt az apja MSZMP párttitkár, sosem voltak a párttársai, kollégái MSZMP tagok, kisz titkárok, ügynökök...
eszegfu
@Bringás: 11:40 "Penge" vagy kicsi, háromkereküs @Bringás! Töröltetted a modival @sgyuri2003: 11:38 hsz-t, mégis mindenki elolvashatja, mert Te rá 2 perccel szóról szóra idézted!? Sirtam a nevetéstől...tényleg csak ennyire vagy képes?!:)))
eszegfu
@alterego56: Ez komoly?! Mármint a 140 Ft posztonként?!
Aki Én
@sgyuri2003: "Te agyhalott b...a a Fidesznek. Honnan a f...ból olvastad ki , hogy azt szeretné valaki is , hogy rá ne vonatkozzanak a törvények.
Számodra , idomított fidesz g..i számára mi okoz értelmezési nehézséget amikor ezt a mondatot olvasod? : "Az újságíró-lapalapító több cikkben is elismerte, hogy bár nem szándékosan, de hibát követett el, amit sajnált, a lap megbüntetését is jogosnak tartotta..."
Már láttunk a jegyző által ellenőrzött "titkos" szavazást. Láttunk törvénytelen önkormányzati tiltásokat amikkel az ellenzék megjelenését akadályozták meg. És az elmarasztaló bírósági ítéletek egyike sem tartalmazott ilyen mértékű büntetést. Csak erről van szó. A mértékről Vagyis a hatalom mértéktelen erőszakáról. "
Aki Én
@eszegfu: 14:18 Nekem annyira tetszett, hogy megőriztem.
Aki Én
@eszegfu: 14:26
Hát félig meddig. Mára úgy áll a dolog, hogy azért fizetnének a trollnak is gyenge Bringásnak, ha végre befogná a buta száját, és nem járatná le az amúgy is gyérre ítélt szektát.
eszegfu
@Aki Én: Csak azért hihetetlen, hogy ennyi pénzért képes valaki ilyen mértékü "égésre":?! Meg kell hagyni azért "hősiesen" vette "rohamokat"...ahogy valaki meg is jegyezte, hogy biztos az egész pénzt már nyugatókra költi...
Aki Én
@eszegfu: Hallani ilyen feltételezéseket. Az mondjuk megerősíti a hitet, hogy ennyire nem lehet valaki elmebeteg önszántából. Szerintem ő sem hiszi el amiket mond.
Toby
Szép, vágásérett disznó, gondolom ennek megfelelően kellően büdös is!
papa.49
@Toby: Hát persze hiszen kanyi)))))))))))))))
amaramaistanna
Ha lehetséges ,segítsetek! Én tegnap utaltam 5 ezer Ft-ot. A cikk végén ott a számlaszám, bármennyi megteszi, ahogy mondani szokás, sok kicsi sokra megy.
Bringás
Összegzésül minden tanult kommentelőnek. A "független" lap vezetője hibát követett el. Kapott érte büntetést, amit függetlenül attól, hogy "független" vagy nem ki kellene fizetnie! Erre most vádaskodik, fröcsög és itt szűkölve próbál részvétet kunyerálni!
Mivel a Fidesz is érintett az ügyben, agyhalotték mellé álltak és cincognak, hogy miért, meg hogyan!
Tessék már vállalni a felelősséget és nem itt álhumánusokat gyűjteni a saját butaság mellé!
eszegfu
@Bringás: Csak Neked, csak most tisztelt @Bringás: összegzésül: A hibát és a birságot elismerve a MÉRTÉKÉT kifogásolja az ujságiró! Pontosan lehet tudni, hogy egy hasonló kis, magánpénzből fenntartott ujság ekkora birság kifizetése után ellehetetlenül, továbbá hasonló szabálytalanságok miatti birságot egyéb esetben sokkal kisebb mértékben állapitottak meg. Ezt tartja a "hatalom mértéktelen erőszakának"... érted Te "ál igazságosztó"?! Ugyhogy kedves@Bringás: ne "fröcsögj, ne vádaskodj és ne is cincogj"!!!
aremy
@Bringás: azért a házi orvosodat ne keresd fel hogy meghűltél mert csak meg hülyültél .
Bringás
@eszegfu: A bírság jogos volt és törvényes! Ezzel nem óhajtok szembe menni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.