Az amerikai elnökválasztáson a két nagy párt mellett más jelöltek is indulhatnak. Idén a magyar származású transzhumanista filozófus, Zoltán István is beszállt a versenybe. A győzelemre nyilvánvalóan nincs reális esélye, ám azt mondja, országosan ötszázezer, de akár egymillió szavazatot is kaphat, és bizonyos államokban akár a mérleg nyelve is lehet. A Hetek interjúja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" A transzhumanizmus a tudománynak és technikának az ember szellemi és fizikai képességeinek fejlesztésére való felhasználását támogató nemzetközi intellektuális és kulturális mozgalom, amely szükségtelennek és nemkívánatosnak tartja az „emberi állapot” egyes jellemzőit, mint például a betegségeket, a fogyatékosságot, az öregedést és a (nem önkéntes) halált."
Magyarul a modern Mengelék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.