Ezek nem politizálnak, hanem lopnak. A Fidesz egy korrupt bagázs – jelentette ki az immár tizenötödik alkalommal megrendezett szárszói pikniken Juhász Péter. Az Együtt alelnöke a Népszabadság tudósítása szerint úgy folytatta gondolatmenetét a szokásokhoz híven a Farkasházy Tivadar nyaralójának kertjében megrendezett eseményen: „nyulakkal állunk szemben, akik tigrisnek álcázzák magukat”. A közönségből ekkor valaki megkérdezte, hogyan lehet tigrissel szakmai párbeszédet folytatni, amire jött szintén a hallgatóságból a válasz: „Sehogy, le kell lőni!”A helyszínen ettől a mondattól Juhász Péter nem határolódott el, ugyanakkor a Népszabadság azt írta, hogy Gulyás Márton balliberális aktivista ezen felháborodott, mint fogalmazott: erőszakmentesen kell leváltani a kormányt. Juhász Péter tegnap kérdésünkre írásban válaszolt: „Növényt és állatot sem bántanék, nemhogy embert. Elhatárolódom minden, erőszakra buzdító kijelentéstől. Erőszakmentesen fogjuk megdönteni Orbán hatalmát, visszaállítjuk...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
Nem kell lelőni őket.
Elég a főnököt.
namihami
Mivel a fenti tudósítás eredetileg a Fidesz által gründolt napilapban (nevét kéretik kizárólag magatokban kimondani) jelent meg, ezért ez is a régi, jereváni rádiós viccre hajazó tudósítás. Tudjátok: Moszkvában Mercedeseket osztogatnak...i ták dálse...
Cicamama55
Mi oldódna meg vele?! Kegyetlen erőszak hullámot indítana az meg, olyat, ami senkinek nem hiányzik.
Mobil123
Azért nem kell átesni a ló túl oldalára. Elég ha börtönbe kerül minden tolvaj politikus és amit elloptak visszaszolgáltatják.
volvós
A cikk végén dugóskupaklala megint hozta az egybites 10 IQ-s formáját !!
36
Ha ennyi eszük van, hogy ilyen kijelentéseket tesznek, gyorsan bevezetik a szükségállapotot és akkor nem lesznek ilyen és ehhez hasonló weekend-ezések.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.