Mályi Fidesz-KDNP-s helyi képviselői feljelentést tettek, mert mindannyiuk otthonát támadás érte a múlt héten. Mályi négy Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselőjét munkájuk miatt összehangolt, a tulajdonukat, otthonukat érintő fizikai támadás érte az elmúlt héten, emiatt feljelentést tettek a rendőrségen - közölte Sömjéni Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település héttagú önkormányzatának egyik érintett képviselője hétfőn az MTI-vel.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
"A fideszes képviselők ugyanis több olyan szabálytalanságot, jogszerűtlenséget tártak fel, amelyek sértik, sérthetik egyesek "érinthetetlenségét" "

Nem tudom kinek van ott nyaralója...

Na és mi van azokkal akik valóban érinthetetlenek, akik a mentelmi joguk mögé bújnak??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Mekkora lett volna a felháborodás, ha nem fárdtolajjal
töltött kotonokkal dobálóznak, hanem Molotov-koktélokkal...
Még eljöhet az az idö is...
karma1
@volvós: Ez most a gyakorlas volt arra...:o)))
karma1
Asszem, most egy picit elmegyek a kardomba dolni, mert ezek a velejukig tisztesseges, sok szabalytalansagot feltaro fideszesek azert szenvednek, mert valaki(k) "erinthetetlenek", igy ok akarmennyire is szeretnek, de nem tudnak segiteni, szabalytalansagot feltarni, megbuntetni...

Van egy olyan erzesem, hogy ezek nem az orban-fele fidesznek, hanem valamilyen mas szervezetnek dolgoznak, kulonben tudhatnak, hogy erinthetetlen kaszt az kizarolag a fidesz es holdudvara ma Magyarorszagon, tehat akkor most borsodi fideszeseket dobaltak meg kotonnal masik fideszesek, akik nem akarjak, hogy a harmadik fele fideszeseknek bajuk legyen?

MI VAN???
Dr plágium
Azt mondták, minden úszott az olajban... a tettesek bizonyára síkosítónak szánták :)
karma1
@Dr plágium: Hat, ez legyen a legjobb sikosito, amit az eletukben a kotonhoz hasznalnak...:o)))
eugen4402
Azért nem ártana egy cseppnyi óvatosság... Négy "döntéshozó" sérelmére követték el a bűncselekményt, és ha ők hirtelen felindulásban terrorcselekménynek minősítik a támadást, akkor mi van..? Mályiban rendkívüli állapotot léptetnek életbe, kijárási tilalommal és statáriális bíráskodással súlyosbítva...Még azokat is tömlöcbe vetik, akik rendeltetésszerűen akarják az óvszert alkalmazni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.