Ezrek ünnepelnek Budapest belvárosában szerda este, a Magyarország-Portugália Európa-bajnoki mérkőzés után, a forgalmat több főközlekedési úton is leállították.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítóinak jelentése szerint lezárták a Margit hidat, a tömeg a Nagykörúton vonul a belváros felé, sokan a magyar válogatottat ünneplő rigmusokat skandálnak.

A Erzsébet térről is tömeg indult el az Astoria és a Nyugati pályaudvar felé, a Károly körutat elfoglalták a szurkolók, akik folyamatosan tapsolnak. Leállt a tömegközlekedés.

Az autósok és a buszok is dudálással csatlakoznak a szurkolók ünnepléséhez, folyamatosan hallatszik a "ria, ria, Hungária!". A Deák téren petárdák is robbantak.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint a Nagykörúton a Blaha Lujza tér és a Margitsziget között leállt a villamosközlekedés, a 9-es, a 26-os busz terelve közlekedik, a 15-ös és 115-ös, a 105-ös busz, a 70-es, a 72-es, a 74-es és a 78-as troli sem közlekedik egy-egy szakaszon.

A Nagykörúton több örömittas szurkoló felmászott a Wesselényi utcai villamosmegálló tetejére.

A magyar labdarúgó-válogatott 3-3-as döntetlent ért el szerdán Lyonban Portugália ellen, így öt pontjával csoportelsőként jutott a nyolcaddöntőbe a franciaországi Európa-bajnokságon.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@varrólány: és @eszegfu: Bizony, igazatok van. Nézzétek a véleményeket, megkeseredett, mindent megmagyarázni akaró elkeseredett, gyomorfekélyes, végletekig ingerült emberek mentalitását tükrözik. Ez a mi generációnk, mi elfelejtettünk örülni... Jó volt látni a tegnapi képeket, melyeken a mostani fiatalok ország-világszerte együtt örültek a magyar csapat helytállásának, és nem az elszórt százmilliárdok miatt lázadoztak, csak simán boldognak érezték magukat a népünnepély-hangulatban. Lányok, (talán) van remény...:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@eszegfu: Leírtad a lényeget , "akinek kedve van a focihoz" mert ha kötelező akkor nem megy semmi. Szinte minden gyerek szeret labdázni valamilyen formában vagy dobni vagy rúgni. A fiam az általános iskolában utálta meg a focit mert muszály volt , de a kosárlabdát azt szerette. Valószínűleg most is azért van ennyi ellenvélemény mert kormányilag erőltetve van a stadionokkal a futball meg pénzelik ám rendesen mintha kötelező lenne szeretni mert csak akkor vagyunk nemzetileg együtt. Ez nem így van , én évtizedek óta nézem a focit , lánykorom óta mert ilyen családban nőttem fel (meg szinte minden sportot néztem szinte csak ez ment a TV-ben valahol mindig volt valami bajnokság ) és most ha magyarok nem lennének kint akkor is nézném .Meg egyébként is mozgás az élet és az nincs korhoz kötve , jó is az ha már gyerekkorban erősen hozzászoktatják az embert !
eszegfu
@varrólány: Valóban az is számit a "kötelezően előirtakon kivül", hogy milyen családban nő fel az a gyerek: sportszerető, de mondhatnám könyv-, szinház stb.-vel kapcsolatban is. És igaz, hogy a nyári kötelező olvasmányt én is utáltam, pedig imádok olvasni. Valóban attól, hogy M.o-n igy pártfogolja O.V. a focit, ettől még nem leszünk egységesebbek.
perfekt
@varrólány: Szia:Te is úgy szólsz,témákhoz most/ pillanat a focihoz is, hogy jó olvasni.Elgondolkodtatóak, vitára invitálnak.Nagyon sok hölgynél -szerencsére,az érdekes meglátásaik mellett ott rejtőznek a gyengédség jelei--de kaptam én már hideget-meleget is-és az is jót tett ,mert elemzésre késztetett.A focit 3 évesen megkedveltem--nem volt nehéz -volt sok jó példakép is még akkor, és karnyújtásnyira is egy az Édesapám.Aztán én magam is mai napig játszom ezt a csodálatos játékot--de az ífjú titánok szerint, én már nem is fordulok hanem kanyarodok.De jó beszélgetni róla,jó társaságban jobban telik az idő.
varrólány
@perfekt: Az én meglátásom szerint kevés hölgy focirajongó és sokan nem is tolerálják !
Korán megkedvelted a focit , és akkor úgy néz ki én már lekéstem belőlem nem lenne jó csatár , talán egy söprögető csak( szó szerint) ! :-))
fekete
Jok voltak a Magyarok.Az elso jo meccsuk volt 56-ota! Ideje.A nagy okos milliomos e'vi 85=
miliot vag zsebre,nem sokatt ert.RONALDO.Kulomben sosem szerettem a Portugal kecske
poasztorokat a Spanyolokkal egyutt.Ott is az Argentin MESSI dobja a nagyott,de az utolso
vilagbajnoksagon-sz@rt sem ert az Argentin csapatban.
nusika
Sajnos a drukkerek , nem mindig focidrukkerek, nem mindig tudnak drukkerként viselkedni!
www.atv.hu/belfold/20160624-gyalazkodo-szurkolok-egettek-magyarorszagot-az-eb-n

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.