A szervezet szerb képviselete szerint romlik a szerb-magyar határon várakozó menekültek helyzete, számuk két nap alatt megduplázódott, egyre többen számolnak be arról, hogy a magyar hatóságok nem engedték, hogy átadják a menedékjogi kérelmüket, és - megfogalmazásuk szerint - "visszazavarták őket Szerbiába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
csak pofáznak...ha annyira kell nekik jöjjenek buszokkal és vigyék...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Csizmás Kond: De pontosan!!! Csak nálunk -- a hir szerint -- nem is adhatják be a papirjaikat, tehát nincs miről "jogosan" dönteni!
Csizmás Kond
@eszegfu: de beadhatják csak korlátozott mennyiségben.
...de az örökbefogadást nem korlátozzák...
eszegfu
@Csizmás Kond: Valóban a "korlátozott" mennyiség napi 30 ember, de a többiektől el sem veszik a kérelmet, tehát még mindig ott tartunk, hogy a 31. embertől nincs miről jogosan dönteni. És egyébként "édes pofa" vagy... ez az "örökbefogadás" egyenlő azzal: fogadjak be egy család... kis Humor Herold!:))) Én is tudok "görénykedni"... Te meg ha ennyire szereted a Fideszt, vedd a nevedre O.V.-t, esetleg Semjént, de tőlem lehet a Harragh is.
Szókrakész
És a magyar emberek miatt nem aggódnak?
Vagy a német?
Vagy az osztrák?
wagabund
Az ENSZ aggódik a magyar határon rostokoló menekültekért

az ensz aggódik? hogy nem ég le a bőr a pofájukról...a kéksisakosokról nagyon jól tudjuk, hogy mennyi bajt okoztak afrikában, ázsiában, a tasmán népnek, és itt a balkáni háborúban...afrikában erőszak, korrupció, vér, halál jár a nyomukban..

és akkor ideugat valamelyik...?

én a hazámért aggódom, ha szabad...az ensz a arctalan, haza nélküli naplopó népség...nekik minden mindegy, csak a fizetés, és a napidíj legyen a számlán, a repülőjegy első osztályra szóljon...a többi marhára nem érdekli a céget..

ezek pont olyanok minr a brüsszeli lepukkant vezetés..
Csizmás Kond
@eszegfu: ...nekem nem kell egyik s..sem migráncs sem fidesz...még haragostól se...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.