Bejött a Fidesznek a menekültpara – írja az Index. Az emberek kétharmada csontra benyalta a habonyi gyűlöletpropagandát és retteg a menekültektől. Mert azok majd felrobbantják/elveszik a munkáját/kultúráját. Mindezt úgy, hogy az országban gyakorlatilag nincsenek menekültek. Nem voltunk, nem vagyunk számukra célország, ami érthető: olyan nyomort és kilátástalanságot hozott a Fidesz-rezsim, ami elől eddig 500 ezer magyar menekült Nyugatra. A Fidesz gyűlöletkommunikációja pontról pontra a náci propaganda receptjét követi: felszítja a félelmet és a rettegést megnevez egy jól körülhatárolható csoportot, mint a veszély forrását a gyűlölet célpontjait nem szuverén emberekként, hanem mint egy csoport tagjaiként, annak vélt jellemzőivel azonosítjaAz ijesztő az egészben, hogy míg a magyarok 99,9 százalékának nincsenek személyes tapasztalatai a menekültekkel, inzultus soha nem érte őket, mégis rövid idő alatt milliókban sikerült felszítani a zsigeri félelmet és gyűlöletet, csupán a...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Eriksson: de látom te szarsz - kegalább is ide - rendessen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Eriksson: s mi van ha nem engedem meg? =))
Ti parasztok csak erre vagytok képessek! =)) Ha egy-egy pillnatra kiveszitek a fejeteket a műveletlen 1/2istenetek alfeléből, akkor büszkélkedtek és/vagy fröcsögtök!
Eriksson
@RonaGyuri: Már megbocsáss. Ha jól értem, te most sértegetsz engem? Való ez egy magas intelligenciával rendelkező liberális entellektüeltől?
kopeba
Ha a paraszt nem szarik ,,,,, behozzák külföldről és akkor a városi eheti a külföldi szart. Így pontos a dolog..
dr. prédikátor
Nem csak a világ pancserei , hanem balfaßai is!!!A sok éhes birka meg nyalja a cigus fecalicus seggéről a szart!!!
simmering73
Ebből az országból mindenki aki teheti menekül. Annak az 1300 menekültnek kvázi büntetés lenne ha idehoznák őket.
nezelodo
@simmering73: "Ebből az országból mindenki aki teheti menekül." Bizony így van, nem csak a jobb megélhetés reményében mennek a fiataljaink külföldre, de ismerek jó egzisztenciájú családokat, akik elmondják, igaz most jól élnek, van munkájuk, de rossz előérzetük van bizonytalanok, hogy így marad-e a mostani munkakörülményük, és inkább most mennek, mint amikor a tömeges elvándorlás miatt kisebb lesz a munkavállalási esélyük.
A határon feltartóztatottak pedig akik jogosultak a menekült státusz esetleges megszerzésére, felismerve, hova kerültek, szinte kivétel nélkül egy két napon belül megszöknek, pedig magyarul fenyegették őket Orbán óriásplakátjain, de nyitva a szemük, ha nem is értik a nyelvünket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.