Holoda a férfi gyorsváltóban úszott negyedikként. Hiába úszott országos csúcsot a férfi 4x100 méteres gyorsváltóban Holoda Péter, az MTVA tudósítója, ifjabb Knézy Jenő elfelejtette megemlíteni a nevét. Kozma Dominik, Bohus Richárd, Takács Krisztián nevét még bemondja a riporter, ám Holoda neve végül nem került adásba. 3:52-nél, a harmadik váltásnál érdemes, de legalábbis tanulságos nézni az adást.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Tódor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Mi a faszért nem mész inkább közmunkásnak?
simmering73
Szerintem ez egy taktikai baki. Lássa ország világ, hogy nem csak a migráns nevét felejti el ez a szerencsétlen. Ha viszont tényleg elfelejtette akkor meg mit keres felelős helyen egy ilyen retardált pali.
Hari
Lehet,hogy Hogy Holoda is migrancs, pl. úgy 200 évvel ezelőtt. A neve mindenképp gyanús, holoda?, holide?. Meg lehet, hogy megint-mert erre az ifj. Knézy-re rájár a rúd mostanában rendesen, de piszkosul -a technikusokkal veszekedett órákig, meg szaladgált ide-oda egy mikrofonért, hogy bemondhassa Holoda nevét, de akkor már réges-régen vége volt az olimpiának, oszt úgy döntött, most már minek ? Ez a gyerek egyre inkább szégyene a magyar sportriporterek közösségének, nem utolsó sorban meg a papának, normál esetben mondhatnám az országos kozmmédiának (de azt szemmel láthatóan nem zavarja, valakinél nagyon jól fekszik), lásd. korábban asszonyverés, most meg ezek a "bakik" ! Jobb helyeken az ilyeneket az első eset után páros lábbal rúgják ki, hogy repül, mint a győzelmi zászló, nekünk meg úgy látszik ilyen kell !! Szégye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.