Cukorrépából kivájt, leginkább szétrohadt emberi fejekre emlékeztető "emberriasztóval" próbálják megakadályozni valakik, hogy Szerbia felől migránsok jöjjenek át a zöldhatáron.

A képek a Magyar Rendőrök és Katonák, vele-TEK vagyunk facebookos csoportban jelentek meg.

"Levágott emberfejekkel" riogatják a migránsokat a magyar határon
Nem tudni, ki tette ki a fejeket, talán egyes határra lejáró önbíráskodó csoportok lehetnek mögötte.

A HVG kérdésére a rendőrség azt mondta, 2015-ben 18, 2016-ban 8 alkalommal indított eljárást ilyen, "közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértés" ügyében.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
gondolom,a menekültek betojnak a félelemtől a cukorrépából készült fejek láttán...Túl sok és rettenetesen unalmas már ez a riogatás...Normális ember helyén kezeli ezeket a dolgokat.Amikor tízezrével menekülnek el innen a magyarok,nem hinném,hogy egyetlen migráns is itt szeretne maradni
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludmilla
gondolom,a menekültek betojnak a félelemtől a cukorrépából készült fejek láttán...Túl sok és rettenetesen unalmas már ez a riogatás...Normális ember helyén kezeli ezeket a dolgokat.Amikor tízezrével menekülnek el innen a magyarok,nem hinném,hogy egyetlen migráns is itt szeretne maradni
Csodálkozó
Elég egy képet kirakni orbáncról, és fejvesztve menekül mindenki.
Perwool
@Ludmilla: Hozzá tenném az utolsó mondatodhoz, hogy, a már átjutottak sem jönnek vissza az osztrák határ felől, azért, hogy itt éljenek dolgozzanak 47 ezerért!
Vajon miért, hisz a nyugattól jobban teljesítünk. (már, plakátilag)
Ludmilla
én igazából azt sem értettem,miért nevezték anno Gyurcsányt Gyurcsányinak,de azt sem ,miért miráncs a minráns.Jól képzett katolikus hölgy szájából is csak így kívánkozott ki ez a szó
Nil
Törökvilág MAgyarországon.
Beteges.
Peller Anikó
@Lúdmilla: hol itt? Európában?

Mesélj hova akarnak tovább költözni szerinted, az északi sarkra?
Ludmilla
@Perwool: hahaha,igen,jobban teljesítünk,szelet vetünk és vihart aratunk :-)
Ludmilla
@Peller Anikó: nem mesélek,anikó,európába akarnak menni,nem Magyarországra...és mielőtt földrajzi tudásomat kérdőjeleznéd meg,azt mondom,földrajzilag Európa,de minden más tekintetben a legsötétebb keleti diktatúrák egyike
Perwool
Van jobb is!
kepkezelo.com/images/dk2g9wxll01bmcv7ss5z.jpg

A határvédőink is jól járnának!
@Peller Anikó: Pont tegnap írtad a meztelenkedést. Hmmm mit szólsz?-:)))))
Kovács Gizella
Ezt meglátják, Aleppoig meg sem állnak ...
Mézike
Most mi van? Még madárriasztót sem lehet csinálni?
Majd ősszel a kivájt tökre fogják rá?
leszúrt rittberger
Szerencsétlen, balfasz, propagandával kábított falusi népek a határvidéken, tényleg azt hiszik, hogy a migráns az valami seregély, hogy majd ilyen bábuktól elriadnak? :DDDDDDDD

Orbán lebutult népe, te jó isten...
Peller Anikó
Kellene. De szerintem gyorsan bekapinának egy kupica leteperint és aztán korán reggel rikkan a rigó. A Korán reggel meg le lenne szarva.

@Lúdmila: világos (a sötét) de azt értsd meg, hogy mi Európa része vagyunk, Európa a mi hazánk.

Kb olyan ez mintha itt Csongrád megyében mi azt mondanánk: nem kell határőrizet, mert úgyis továbbmennek tőlünk a megyéből pestre a retkek. Azt ott rohaggyanak meg, majd tesznek velük az ottaniak amit akarnak.

Az apr ócska különbség csak az, hogy a németek meg az osztrákok tapsikoltak a tetveknek, átjöttek értük a határon hátha megdugja őket valamelyik kiéhezett nyomoronc.
Ludmilla
@Peller Anikó: kedves Anikó,a beírásod beszédes,nem is fűzök hozzá semmit...
Rózsika Hatházi
@Ludmilla: Nem kell hozzáfűznöd semmit sem. Kábé a biciklissel van egy szinten. Most éppen a nevekkel szarakodik. Csak azért, mert úri kedve így diktálja.
Ludmilla
@Horizont: :-)
majdnem leírtam a véleményemet róla,de nem teszem
Ludmilla
@Horizont:biztos fél,hogy nem kap kellő tiszteletet...Tegnap az Andrássy úton akart felvonulni meztelenül,na szép... Minek hívják az ilyet?Ja,megvan,szatír
Rózsika Hatházi
@Ludmilla: Hihihi. Patákkal és villás farokkal. :)))
nemfideszes
Ebben a dologban az a legelkeserítőbb, hogy a menekültek jó része olyan borzalmakat volt kénytelen látni, átélni, amitől ezeket a marharépákat kiakasztó idióták össze, is hugyoznák magukat félelmükben.
wagabund
nagyon ügyes..én biztos beszarnék, ha ilyennel találkoznék az éjszaka közepén...
Tekla
@Ludmilla: de igen, az életed kell nekik :(
Tekla
@nemfideszes: Akkor otthon marad volna kiharcolni a békét és nem viselkedne katonaszökevény módra, ráadásul erőszakosan a 4. -6. országban dúlni . Na ne. Tűzparancsot adni már ,minek ez a sok pénz kidobás, az őrzésre ?
Füstölgő
@Ludmilla: Nem, de addig letarolják a gazda egész évi megélhetését biztosító terményeit!
nemkati
@Füstölgő: Jobb helyeken, na nem itt, hanem Európában a menekülteket ellátják, és a kérelmüket 30 napon belül elbírálják. Ahol ez így van, ott nem tarolják le a termést. Ja, az életösztön nagy úr! Hallottam már hajótöröttekről, akik egymást ették meg, de ott nem volt más ehető.
nemkati
A rendőrség szerint ez egy "közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértés".
Mennyi idő kellett nekik, hogy ezt így kitalálják?
Eriksson
Anno hasznosak voltak a busó maszkok a törökök elriasztására, a mai napig megemlékeznek Mohács környékén a Busójárásról.
Gondolják, ha akkor működött, akkor most is?
nezelodo
@Eriksson: Lehet, hogy a dakota fotóival kellene kitapétázni a kerítést, és hanyatt homlok menekülnének haza!
Bringás
Mióta közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése madárijesztőt kitenni?
nemfideszes
@Tekla: "de igen, az életed kell nekik :("

Magának drága nem kell aggódnia, a bolondokat már az indiánok sem bántották.
Ludmilla
@Eriksson: a tél menekült a tréfás kedvű busók elől :-)
Eriksson
@Ludmilla: Meg a török is. Állítólag. :)))
Lepényleső
Szép a keresztény lélek,most hova meneküljek?
kukac50
Gusztustalan az ilyen megnyilvánulás,.ílyen emberek védik a határt?
Tekla
@nemfideszes: Baj van azon a szellemi szinten ahol ezek a félállat agysebészek vannak, félő hogy nem tudják felismerni a bolondokat . :) Nem lenne mégis csak agyonlőni a határon, ahogy azt minden normális országban teszik a betolakodó, hódító gyilkos népséggel ? Mert ugye többnyire a katona szökevények jönnek, alig van nő és gyerek.
karma1
JAj, nehogyma' ne tudjak, hogy ki rakta ki ezeket a fejeknek faragott valamiket? Ott, ahol egy hangya nem mehet at a kamerak tudta nelkul, akkor ott felakasztgatnak felerositenek a keritesre ilyen gyerekes baromsagokat... Miert nem vettek 5 guminot, es miert nem azt raktak ki meztelenul a keritesre? Kulonben a harci modor nem valtozott az Egri Csillagok ota, ahogy elnezem..

Akkor viszont erdemes forgatni a regenyt, mert vilagosan tudhato belole, hogy mi tortent Hegedussel, mint aruloval...
karma1
@Tekla: Azt a mozzanatot, amit te emlegetsz, ugy hivjak, hogy "haborut kivalto ok", szoval nezd meg, mi lenne akkor az IGAZI Europa valasza erre? Es ne hogy azt hidd, hogy Oroszorszag kimaradna ebbol a kis balhebol, es ha mar ott vannak, az USA-nak se lenne draga belekavarni egy kicsit.

Tudod, mivel indult az elso es a masodik vilaghaboru, ugye? Az elsoben csak 2 embert oltek meg (jo, kiralyt meg a nejet), de a masodiknal csak Kassat kellett picit bombazni, inkabb csak provokaciokent...

Ha a hatalom hulyegyerekek kezebe kerul, mint a gyufa, vilagegest hozhat magaval.
Tenyleg erre vagysz?
Kulonben meg meselj valamelyik magyarorszagi terrortamadastol, amit a menekulok - NEM migransok, ez ket teljesen kulonbozo fogalom! - kovettek el , tudod, ide nem jut el napilap...:o))\
Koszi...:o))
Tekla
@karma1: Talán nem kéne meg várni még itt is cirkuszt csinál ez a beilleszkedni képtelen népség. Az a fogalom, hogy meg előzés, csak az eü.-ben ismert , a politikában nem ?
karma1
@Tekla: Azt hiszem, ebben nincs semmi komoly megelozesi szandek. NEM valodi emberfejekrol beszelunk - szerencsere -, a tobbi pedig csacsisag.
Mar a kozepkorban sem jott be a dolog, pedig csinaltak a varvedok minden ostromnal...:o))
ila51
Szítják a riogatást , nehogy kizökkenjünk
Tekla
@karma1: Látom a birka a kedvenc állatod ! Nem hogy húsvétra elvágják a torkodat, mert a birkát igen szeretik, a keresztyént pedig pusztítani rendeli a vallásuk.
karma1
@Tekla: A birka nem a kedvenc allatom, hanem a birkatenyeszetunk kicsinyei vannak a kepen, eppen egy triplets...Nekem papolhatnak a menekultekrol, koztuk elek, rangeteg jo ismerosom, baratom van koztuk.

Amennyi torkot Magyarorszagon elvagtak, meg amennyi not megeroszakoltak, vagy raboltak volna, annyival meg keptelen lennel elszamolni, ugye?
A nagy futyisz padre is csak vagyakozik egy icipici terrorcselekmenyre, hogy vegre legyen indoka lezarni Mao.-t hermetikusan ... Ez sem jon ossze neki, mert a menekulok nagy ivben szarjak le kis orszagunkat...
Grumpycat
@Tekla: Vajon hány kalória különbség van egy teklafej és egy cukorrépa fej között. Megjegyezném, a cukorrépában több agysejt van, mint teklában.
Tekla
@karma1: Mért nem elég nektek az amit más országokban művelnek. Miért kívánjátok annyira , hogy itt is megfelelő számú borzalmat kövessenek el. Annyira hülyék vagyunk, hogy a saját kárunkból akarunk tanulni, másé miért nem elég intő példa ???
A grumi macska egyen répát :)
karma1
@Tekla: Sehol soha senkinek nem kivantam, hogy egy iszlamista fanatikussal talalja magat szembe, sem Magyarorszagon, sem Franciaorszagban, Nemetorszagban, sem sehol mashol, aki ennek az ellenkezojet allitja rolam, az hazudik.

Ertsd mar meg vegre, hogy az iszlam Magyarorszagot csak ugrodeszkanak hasznalta, ezert - es az ellenorizetlenul letelepedesi kotvenyt vasarolt egyenek miatt - miden felelosseget ennek a mocskos, penzehes kormanynak kell vallalnia, akik ellenorzes nelkul osztogattak a magyar allampolgarsagot ezeknek, az unios utlevellel egyutt.
Ha mar nagyon akarsz valami miatt aggodni, akkor emiatt a tobb mint 3500 kotvenyes terrorista miatt kezdjel el aggodni.

Kulonben pedig toled is kerem: linkelj be ide nekem ma.o.-i terrorcselekmenyeket, megeroszakolt, kirabolt noket, amivel riogat benneteket az ALLAM. NEM A VALOS TORTENESEK!
Grumpycat
@Tekla: Kalóriaszámláló fasztariszna bringásné! Legalább a nevet tudnád kikopizni. Kérdezd meg a smittpalkót hogy kell.
eugen4402
Ez a nap egyre "jobb" lesz, itt a kamu- levágott fejekkel ijesztgetnek, a Kossuth rádió azzal üdvözöl kora hajnalban, hogy "...Ma lenyakazott János napjára ébredtünk" (Keresztelő Szent Jánosra emlékezve). Könyörgöm, az Iszlám Állam - emberre nem is emlékeztető hóhéraiban - nem ismerünk "honfitársainkra"..?
Tekla
@Grumpycat: honnan szedted a bringát ? :)
Tekla
@karma1: Na fussunk neki még egyszer, nem szeretném , ha bárki egyet is be tudna linkelni. Pont erről beszéltem, hogy elég legyen a mit máshol csinálnak, ne akarjuk megtapasztalni. Érted a szempontom.
Az meg nekem nem vigasz, hogy majd nem délről jönnek, ha el fogy a legelő nyugaton , akkor majd onnan. Tárjuk le egész Európánkat hermetikusan tőlük. Most !! Vagy egyszerűbb , ha mi vágjuk el a torkukat , most , mielőtt visszafelé jövet ők tennék. Belegondoltatok mekkora hordát hívott meg a soros-bérenc? Mindenki eltarthat ,rossz esetben akár 80-120 főt fejenként. Dél Afrikai fehérek sorsára jutunk, mert ragaszkodtok a saját hibából tanuláshoz ?A kaja amit a muzulmánok itt kaptak a XV. században , az azt hiszem a nyakukba volt öntve csülköstől Egerben ? Most se kéne másképp enni adni neki.
A vet állampolgárság más , más pénze nem a mienk.
verőce21
Az a legostobább szöveg, amit erre hallani lehet, hogy "úgysem akarnak ittmaradni a migránsok."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.