A Népszabadság mai cikkében azt írja, bár korábban nem zavarta Mészáros Lőrincet, Felcsút polgármesterét, a Horvátországban is terjeszkedő gázszerelőből lett milliárdos vállalkozót, hogy Orbán Viktor strómanjának nevezik, mostanra megunta és polgári pert indított az Együtt ellen. A párt egy júliusi közleményében azt állította, Mészáros horvátországi nyaralójáról szóló hírekből valójában Orbán elszámolatlan vagyonát ismerhettük meg

Forrás: index.hu
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Hogyhogy mi?
Egy szarral és pénzzel színültig tömött rusnya malacpersely!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
A Mészáros ügy kapcsán jöttem rá az iskolareform lényegére. Nem kell okítani a szakmunkás képzőben ( új nevüket nem tudom!) a nebulókat, mert akkor gondolkodni is tudnak, és nem lesz belőlük jó csicska, többet fognak követelni!
DE: kikből lesz önálló kisiparos ? Általános műveltség és közgazdasági ismeretek nélkül, csak ipari tömegtermelésre jók!
Tudatlannak kell maradni, de nem lehet mindenki OV "önálló" gazdatisztje!,
cikicakk55
Mészáros Lőrinc Orbán vezér Bűnbak rt vezetője. Ha a helyzet úgy alakul,akkor minden balhét Mészáros csak ennyi eszem van Lőrinc nyakába varrják.Így a vezér keze tiszta marad,Mészáros úr meg megy a műanyag lakat alá és ott fog rárohadni. Ezt tényleg csak egy kegyelem kettessel átengedett szakmunkás hiszi el,hogy csak úgy hipp-hopp a vezér csupán szívjóságból hozzásegíti egy csomó céghez,szállodához,nyaralóhoz, .Kap cégeket,amihez fingja nincs mit csinálnak,de szerencsére megtanulta a nevét aláírni,így minden dokumentálva van.Ha borul a bili,Mészáros úr magára robbanthatja gázzal,(ha még tudja mi az)valamelyik luxus palotáját,úgy is csak papíron az övé.Aki ennyire hülye,hogy elhiszi 6 év alatt a senki ikunukuból milliárdossá lehet válni és azt hiszi,hogy mind ezt legálisan, a törvényt maximálisan betartva,akkor jobb ha nem készít végrendeletet,ugyan is nincs semmije.Minden a vezéré és a családjáé. Mészárosé csak a szégyen és az a 2x2 méteres cella ami hamarosan csak neki fog kinyílni. Na de nem ilyen hosszú volt a kérdés,így utólag oda írom a rövidített véleményem is. Mészáros Lőrinc egy ostoba marionett báb.
lenalena
@cikicakk55: dehogy stróman, egy szarszagú mangalica...
cikicakk55
@lenalena: Természetesen az is,már elnézést a mangalicáktól,de nem is csodálkozom rajta. Állandóan ingyen zabál,nem is akármit, vedeli a pálinkát,ami ugye a máját szép zsírosra színezi. Remélem hamarosan feladja a szervezete az életmódja elleni harcot. Bár én azért szeretném látni,mikor az egész bagázsból Ő lesz az első aki lábbilincsben és kézbilincsben visznek a börtönbe. Nem tudom sajnálni a családját sem,mert egyik sem szól neki,hogy vigyázz te marha,hisz te csak egy eszköz vagy Orbán gazdád kezében,amelyik eszközt bár melyik pillanatban képes feláldozni ha bajba kerül.
Csizmás Kond
Ebül szerzett pénz ebül vész el...ez Mészárosra is érvényes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.