Mindig lehet fokozni a Bayer Zsolt kitüntetése miatt elszabadult lovagkereszt visszaküldési és ezzel tiltakozási hullámot.

Vágvölgyi B. András – aki nem mellesleg perben áll Áderrel egy katonasztori miatt – a Facebookon jelentette be, hova teszi a Lovagkeresztjét: 

Letettem a pontot egy könyv végén, öt éve írom, a magyarországi romagyilkosságokról szól, gyűlöletbeszéd és gyűlölettett összefüggéseiről bőven esik szó benne. Az nem lehet, hogy a szolidaritás ne írja felül a patetikus gesztusoktól való alkati ódzkodásomat: noha egy számomra sokkal elfogadhatóbb – bár melyik kormány elfogadható? –, kormánytól kaptam a kitüntetést, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét (2005) visszaadom.

Vágvölgyi B. András

P.S.: A hónap végén tudom postázni, vagy ha úgy is jó Janó, akkor a kis Balsainak, az ügyvédednek odaadom a Kúrián, 7-én felségsértési ügyünk felülvizsgálatának tárgyalásán, stanicliben.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Csizmás Kond: Visszavonni nem lehet, visszaadni lehet. Mint ezt a mostani - jelenleg - 61 eset is mutatja. Természetesen a kitüntetettek listáján mindig szerepelni fog az, aki egyszer megkapta, de az is, ha visszaküldi. Bayer neve mellé meg oda fog kerülni, hogy érdemtelenül kapta meg. Akit érdekel, utána nézhet az életművének, és rá fog jönni, miért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
most írja valamelyik lap, hogy jogilag egy kitüntetést nem lehet visszaadni...namostmár ezt hogy én nem tudtam az részemről butaság, de az, hogy a kitüntetett ne tudná, hogy az az akármi amit kapott milyen követelményekkel, felelősséggel és következményekkel jár tényleg ugyanazt a következtetést vonja maga után, hogy nem is érdemelték meg.
nemkati
@Csizmás Kond: Rosszul tudod. Nem visszaadni nem lehet, hanem visszavonni.
Az meg, hogy ki érdemelte meg, ki nem, az attól függ, ki kérdezi.
Csizmás Kond
@nemkati: mondtam mostanig fogalmam sem volt róla, de amint látom te nagyon jártas vagy e dologban..íme itt írja : hvg.hu/itthon/20160823_Bayerugy_ujabb_dijazottak_uzennek
nemkati
@Csizmás Kond: Visszavonni nem lehet, visszaadni lehet. Mint ezt a mostani - jelenleg - 61 eset is mutatja. Természetesen a kitüntetettek listáján mindig szerepelni fog az, aki egyszer megkapta, de az is, ha visszaküldi. Bayer neve mellé meg oda fog kerülni, hogy érdemtelenül kapta meg. Akit érdekel, utána nézhet az életművének, és rá fog jönni, miért.
Csizmás Kond
@nemkati: ..:)...nem akarok én belegázolni a pletykatudományodba...:)...de ha egy újság azt meri írni, hogy utánajárt és nem lehet akkor inkább hiszek neki mint neked.
nemkati
@Csizmás Kond: Mindig higgy annak, amit egy újság ír, nekem sose higgy! :)))
Csizmás Kond
@nemkati: ..azért neked is sokmindent elhiszek...sőt nálad nélkül hitetlen lennék...:)
vadnarancs
@nemkati: Ne vitatkozz egy szőröstalpúval. Csak egy román hazaáruló...
Apatszerek
Hatvanegy bohóc játszik egy szerepet, ki a legnagyobb bohóc:,
sziha
@Apatszerek: azon ott csilingel meg a kereszt, hogy a vezire mindig tudja, merre jar...
Apatszerek
Kérjenek átvételi elismerést, Átadó neve, átadás időpontja, átvevő olvasható aláírása, vissza adott kitüntetés pontos megnevezése. Mely személy nem rendelkezik eme bizonylattal, az egyszerűen csaló, hazug, hírhajhász !!! Ezeknek csak a bizonylat bemutatásával, annak közjegyző által történő ellenőrzésével lehet hinni! Az így visszavett kitüntetések megsemmisítésre, selejtezésére az adományozó köteles intézkedni, a megsemmisítés végrehajtását jegyzőkönyvezni köteles, és a jkv másolatát a kitüntetést leadónak postázni!
gulyasgyula
@nemkati: .. Azt honnan lehet tudni hogy aki megkapta az mind meg is érdemelte .?? PL::A legutóbbi opera énekes hölgy 2 évente kapott külömböző kitüntetéseket ..Nincs ebben az országban más kitüntetésre érdemes polgár ??? Vagy mi alapján kapnak néhányan több elismerést is míg arra sok szerény munkáját odaadóan végző gyerekorvos , védőnő , könyvtáros , postás stb soha egy elismerést egy köszönömöt nem kap..Úgy hogy ezek a kitüntetést visszaadók magukat és kitüntetőiket is minősítik ..
Grumpycat
Ádernek én is odaadnám a zacskóm tartalmát. Lehet hogy elmosolyodna. Brrr, inkább nem.
nemkati
@gulyasgyula: Mindenki ítélje meg a maga mércéje szerint, ki érdemelte meg, és ki nem. Nyilván az adományozó erkölcsi nívójához képest az adományozottjai megérdemlik. Azok, akik most visszaadták a díjaikat, nem tudnak semilyen közösséget vállalni egy olyan stílusú, felfogású emberrel, mint ez a Bayer.
Biztosan sokan megérdemelnének kitüntetéseket, amiket soha nem kapnak meg. Amikről most beszélünk, azokat a kitüntetetteket valaki, valakik javasolják a megfelelő helyen, ahol döntenek a díjazásáról. Ha ismersz embereket, akik megérdemlik, hogy elismerjék őket, menj, és javasold a kitüntetésüket. jogodban áll, bátran élj a jogoddal!
Villon
@gulyasgyula: Ebben az esetben, a kitüntetők minősítik magukat. De ha ilyen cizellált a szociális világod, miért nem úgy teszed fel a kérdést, hogy " amikor nem kap kitüntetést a munkáját odaadóan végző gyermekorvos, védőnő, postás, ... stb. akkor mi indokolja Bayer kitüntetését?
qwz
A zacskó jó, de némi székletmintát is mellékelhetne hozzá.
Miért?
Miért ne?
A büdös magyar parasztoknak úgyis mindegy.
Nekik ez természetes.

A kurva anyátok magyar politikusok!
Egy magyar nem való politikusnak, mert túl hülye és túl geci hozzá.

Ha jót akarsz magadnak, menj... menekülj el innen!
Én már tanulom az új hazám nyelvét.
Ott már most jobban szeretnek, tisztelnek, mint itt valaha is fognak!
Desischado
@gulyasgyula: Nyilván marton évára gondolsz. Ne csodálkozz, fideszes!
justhpeter
Áder nem is érdemel mást, csak a zacskók tartalmát. "Álamfő" II.
gulyasgyula
@Villon: ..Igen egyet értünk , sok a becsületben megöregedett tanár a még 80évesen is SZTK-ban dolgozó //ahol nincs borra való// sebész főorvos stb akik csendbe végzik a munkájukat és a köszönet nekik hogy az emberek mesziről rájuk köszönnek ..Az Ő munkájukat is állami szinten kellene elismerni , vagy a többit jobban szelektálni ..
gulyasgyula
@Desischado: ..Sajnos aki kitüntetést is pártszimpátia alapján adják és adták mindig nem érdemek szerint .
gulyasgyula
@nemkati: ..Szerintem Bayer fütyül erre a képmutató bandára , a kormányról is lepereg ez az eszmei forradalom ..A LÉNYEG HOGY AZ OLIMPIA rendezés ellen senki nem tiltakozik ..Majd a következő kormány mikor a fideszre hivatkozva kiveti az új adókat majd jusson eszetekben mi ellen kellett volna tiltakozni..
kacsa0707
Az ilyen sötét alakoknak csak a szoclibsik adhatták és a Fidesznek a megválasztása után érdemtelenségre hivatkozva vissza kellett volna vonnia.
Csodálkozó
VBA-nak van stílusa is, gerince is.
Ezért is hagyta ott anno a Fityiszt és orbáncot.
varirmag
"" öt éve írom, a magyarországi romagyilkosságokról szól, ""
Könyvek, cikkek, rádió műsorok , TV műsor , film , milliós kárpótlás az áldozatok családjának.
Ilyen amikor ők az áldozatok.

DE!!! Miért is nem írtak könyvet Szögi Lajos meglincsléséről, M Cozma brutális meggyilkolásáról , a kegyetlen " öregező" sorozatgyilkosokról , a szórakozásból nyomorékká vertekről ??? Mert ilyenkor is meg kellene nevezni az elkövetők származását , nem csak akkor amikor ők az áldozatok ???
Ebben az országban mindegy milyen kormány van hatalmon, mindig ezeknek a sz@rkeverő ,
megosztó szarhabosítók óbégatásával van tele a TV, internet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.