Román állampolgárságú férfit gyanúsít a rendőrség a szerda délután Nyíregyházán történt lövöldözéssel összefüggésben – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 54 éves román állampolgár, Dan Stamatiu adott le lövéseket a Friss utcai családi házban lakó házaspárra. A 40 éves asszony az őt ért lövés következtében a helyszínen meghalt, férjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A feltételezett elkövető egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia típusú személygépkocsival menekült el a helyszínről. 

Ezt a román férfit keresik a nyíregyházi gyilkosság miatt – fotó

Fotó: police.hu

A megyei rendőr-főkapitányság azt kéri lakosságtól, hogy aki a fotón látható személy jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Az MTI úgy tudja, az életveszélyesen meglőtt 49 éves férfit megműtötték a nyíregyházi kórházban, állapotáról hivatalos közlést azonban nem adott ki a gyógyintézmény.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
Ezeket szabadította ránk a csutigeci szavazatért cserébe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Kellenek nekünk az ilyen ,,szomszédok,,???
nezelodo
@papa.49: Nem szomszéd ez a románná vált elkövető, (lehet, hogy megint ugrott egy szavazat), hiszen itt praktizáló orvos az illető. Hál' Istennek a terroristák meg elkerülnek bennünket.
eugen4402
@nezelodo: Mi van mostanában a kapuzárási pánikba eső dokikkal? Nehezen dolgozzák fel az elutasítást? A Mikola-rokon maró anyaggal rongálta meg a muffot, amelyiknél a lámpa nem váltott zöldre, ez a barom kiirtott egy házaspárt, mert az anya elhessegette... A két hétéves ikergyerek meg élete végéig őrizheti a szörnyű traumát, amit okozott nekik.
Grumpycat
Ezeket szabadította ránk a csutigeci szavazatért cserébe.
papa.49
@nezelodo: A ,,szomszéd,, csak átvitt értelemben értelmezhető, mint szomszéd országból származó...Az ügy szempontjából teljesen mindegy milyen náció, de azért mond valamit a népről ahol egy iskolázott ember így viselkedik, bár az is igaz itthon is történt hasonló eset amikor az orvos az esküjével ellentétben nem gyógyított, hanem ártott!!!
Grumpycat
@papa.49: És nézd meg az utóbbi öt év statisztikát, magyarországon kik követték el a nemi erőszakot, a betörést, rablást, kifosztást, zaklatást. Na ott a kétharmad! Bizony, dákok, akiknek a fasszopó fidesz adott kettős állampolgárságot.

Ennyi.
papa.49
@Grumpycat: Ismerős a tény, sajnos a mai hatalom nekik biztosít lehetőséget erre , mivel pénzért bármire kaphatóak...
eugen4402
@papa.49: Érdekes... A hippokrátészi esküben azt ígérte, "mindent elhárítok, ami árthatna nekik"... A szomszédban azt nem tanítják, hogy a lőfegyverrel történő kivégzés ártalmas az egészségre..?!?
szaboria1
Mily érdekes ilyenkor csak román de biztos jól beszél magyarul ha itt nálunk dolgozik min orvos Sátoraljaújhelyen.
eugen4402
@papa.49: Tudom, más kultúra. Nehéz az integrálódás, még az is vita tárgyát képezi, hogy Hippokrátészt valójában Hippokrátu-nak hívták-e, és valóban büszke volt ősi trák felmenőire..?
papa.49
@eugen4402: Nagyon érdekes téma ez ismerek olyan házaspárt akik átjöttek Erdélyből, és tökéletesen beilleszkedtek itt nálunk, és ismerek olyat is szintén erdélyi aki bevallottan román, még a neve is, és szintén hasznos tagja lett az itteni közösségnek, tökéletesen beszéli a magyart, és úgyis él hogy nem lóg ki a sorból, de van ellenkező példa is bőven...
Az is igaz akinek az Isten nem adott a kovács nem tud csinálni, és hiába végez egyetemet, ha hiányzik valami, azt a műveltség nem pótolja, legfeljebb elfedd valamit a jelleméből, de mihelyt jön egy ilyen helyzet kiderül, hogy csupán ,,ösztönember,,...
eugen4402
@papa.49: Minden szavad színtiszta igazság. Csak azt nem értem, miért hiszik oly sokan, hogy jellembeli hiányosságokat állampolgársággal lehet pótolni..?
Még siheder srácok voltunk, és vártunk a villamosra, de nem jöttek a lányok. Nagyon elkeskenyedtünk, de egy apró öregúr megvigasztalt bennünket:
- Fiúk, sose keseregjetek, egyik villamos után jön a másik, majd azzal megjönnek. Vagy a következővel, de ha azzal se, akkor se történik tragédia...
nezelodo
@szaboria1: Hát így van ez, ha valami bajt csinál az átcsábított tesó, rögtön lerománozzák...
eszegfu
@nezelodo: Valóban igy van! De én olyan "átcsábitott tesókat" is ismerek, akik ha valamilyen bajt csináltak ők hozták fel rögtön: "Biztosan azért vannak ellenünk, azért ilyen szigoruak, mert Romániából települtünk át."
papa.49
@eugen4402: Hú akkor még emlékszel a viccre is úgy 1964 körül ,,mi a különbség a lányok, és a villamos között, semmi, majd jön a következő,,))))))))
justhpeter
Teljesen mindegy román vagy magyar-e az illető, aki ölt. A motiváció érdekesebb.
papa.49
@justhpeter: Igen a hölgy nem akart vele semmit kezdeni, hát megölte őket, érdekes elintézési mód...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.