Budapesten meredeken nőtt az utóbbi években a felderített rokkantkártyás visszaélések száma, különösen a belső kerületekben és az elit budai környékeken gyakori a mozgássérült-igazolvány jogtalan használata.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A gátlástalan parkolómaffia elleni gátlástalan védekezés.
telegdilaci
Hihetetlen tessék ellenőrizni hogy jogosan kapták -e a parkolókártyákat,és kik használják azokat,ellenőrizni kell a jogosultságot,ha jogtalanul használják,keményen büntetni,levenni a rendszámot, ennyi!
Jankó123
15 milliónál drágább autók esetén gyári alapfelszereltség a rokikártya, ezért láthatjuk szinte mindegyikben.

Ellenben az olyan fullextra felszereltség, mint pl.: az irányjelző, Qrvára megdobhatja ezen autók árát, mert az ilyen gépkocsik tulajdonosa (szinte mindegyik) -úgy vettem észre - egyszerűen képtelen az ilyen extrákat megfizetni!
volvós
Nyugi, a többségük kisebbségi agyi rokkant !!!
perfekt
Kezet -lábat eltörni utólag nem lehet.De ez is lopás--én nem háborgok-,hiszen ezek még a koldustól is ellopják a pénzüket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.