Megjelentek az utcán a Magyar Kétfarkú Kutya Párt plakátjai. Már attól féltek, hogy nem lesz elég szabad hely a plakátjaiknak – írja a NOL.hu.

Kovács Gergely pártelnök elmondta: az országban 450 óriásplakáthelyet vásároltak, valamint ötszáz citylight plakátot is kihelyeznek. Emellett száz-százezer A3-as és A4-es méretű kisplakátot, s ugyanennyi matricát rendeltek. Az első ötvenezer darab ezekből is elkészült, és egy részüket postázzák, illetve kocsival viszik vidékre.

A párt több mint kéttucatnyi különféle „hülye válasszal" támadja a hivatalos kvótakampányt, meg arra is felszólít mindenkit, hogy „Szavazz érvénytelenül!".

Passzivistáik is lettek bőven, Budapesten és vidéken is 600-an jelentkeztek.

Két hét alatt uszkve harmincmillió forint jött össze, és még várják az adományokat. A dolgok a párt számára meglepően jól alakultak, nem voltak biztosak benne, hogy találnak elég szabad plakáthelyet, ám végül a tervezett számban sikerült szerződést kötniük – közölte Kovács a NOL.hu-nak. Igaz, volt olyan cég is, amely nem volt hajlandó a kétfarkúaknak plakáthelyet adni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr.rézbagoly
Ügyesen csinálják, tetszik a plakátjuk!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr.rézbagoly
Ügyesen csinálják, tetszik a plakátjuk!!!
namihami
Egyedül ők többet ötletelnek és tesznek, mint a teljes, bár impotens ellenzék.
Meglepne, ha nem kerülnének (persze, ha tervükbe van az indulás) be a Parlamentbe.
RonaGyuri
Nehéz eldönteni, hogy melyikük ad több segítséget a Fidesznek; ők az idétlenségükkel, vagy Fodorék a baromságukkal?
Ehhez már csak az kell, hogy a mérhető ellenzék is össze-vissza hablatyol és máris itt a Fidesz újabb diadalmenete. Ami még az eddiginél is gátlástalanabbá teszi őket!
karma1
@namihami: Ok lennenek az az egyetlen part, akire szavaznek, ha otthon elnek... Ok az egyedul hitelesek, lenduletesek...:O)))))
egyvandor
A szólás szabadság jegyében egyes cégek nem merik kiadni plakáthelyeiket egy vélemény nyilvánításnak, vagy simán megtagadják vállalkozási kötelezettségüket. Gorbán "sem alkotmány sem törvény"
egyvandor
@karma1: A fellépésük megnyerő ugyan de nem tudom mi lenne a, van-e következő lépésük.
Pöpec
A parlamentbe azon pártok kerüljenek, akik vállalják a népképviseletet. Gyalázatos, ahogyan ezt ma a jobboldali pártok kollektíve teszik. Kötelesek lennének választóik mellett a teljes magyarságot képviselni, ehelyett a zsebüket tömik, demagógiával okítják a népet és megmagyarázzák, miért nem haladunk előre. (Kivéve mészáros lőrincet.)
namihami
@RonaGyuri: De ez az ""idétlenség"" legalább a világ előtt láthatóvá teszi őket. Nézd meg a többit, mint sz@r a gazban.
RonaGyuri
@namihami: az idétlenkedés az az érvénytelen szavazat leadásra való buzdítás, ami totális értelmetlenség, gyerekes baromkodás!
vonotok
@karma1: Bocsi! Milyen érzés " Kirekesztetnek " leni??
Ha bugyuta a kérdésem, kérlek bocsájts meg.
De itthonról nézne is más. Mint több ezer km. -re a hazától.
karma1
@vonotok: De edes vagy!!!...:o))) Ezt most komolyan kerdezed? En soha, SOHA egy pillanatig sem voltam itt kirekesztett, mindenki szeretettel fogadott, mar itt is vannak 16 eves barati kapcsolataim...:o)) Itt mindenki jott valahonnan, ha peldaul elmennel Aucklandbe, akkor szinte csak ferdeszemueket latnal, vagy indiaiakat, arabokat, afrikai feketeket.
Az a baratnom rengeteget tudna meselni Neked, aki itt volt az eskuvomon es enekelt (civilben enektanarno otthon), mert az a 3 het, amit itt el es megtapasztalt, az felert Neki egy eletre valo elmennyel, pedig O fiatalabb koraban bejarta az egesz vilagot, Alaszkatol, Amerikatol kezdve a SZU-t, Izraelt, az europai orszagok meg mindennaposak voltak Neki...Amig itt volt, ELFELEJTETTE bevenni azokat a gyogyszereit, amit otthon oramu pontossaggal be kell neki szednie, mert kulonben komoly baja lehet.
A lanyomat peldaul a mostani kozepvezeto allasaba egy roman holgy hivta, aki ismerte a lanyom munkassagat mashonnan. Ez a holgy egy nagy csokor viraggal jott oda, amikor az allampolgari fogadalmat tettem le masik 8 emberrel egyutt.
A polgarmester meg is jegyezte, hogy kulon koszoni, hogy az O varosaban elunk a lanyommal egyutt, es annyit teszunk a kozossegert, amennyit teszunk.
Ezek itt teljesen dicsekvesnek hatnak, de hidd el, VAN ilyen szeglete a vilagnak...Ausztraliara mar nem tennem le a foeskut , de ott sem rosszabb a kulfoldiek megitelese, mert az o politikajuk is menekultbarat. Tavaly 120 ezer volt az ujonnan betelepedett - kulonbozo statuszokat kapnak, attol fuggoen, hogy vegleg vagy csak ideiglenesen maradnak -, Uj-Zelandon pedig 65 000 embert regisztraltak csak tavaly. A hivatalos kvota 750 fo nalunk, es a kormany lobbizik a parlamentnel az evi 1500 fo befogadasaert...(Itt is az a nemzeti part van uralmon, aminek a csaladjaba orbanek is tartoznak).
justhpeter
@Pöpec: Szépek az elképzeléseid, de valahogy nem passzol a mai állapotokhoz. Ha valóban a választókat akarnák képviselni, minek a pártlista ? Szavazott arra valaki ? Itt tehát vége van mindennek, csak a lenyúlásunk, a kifosztásunk és a hülyének nézésünk maradt.
kemeati
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
feco fero
Már a nevükből sem jön le semmi ami igazolná, hogy egy a Parlamentbe készülő pártról van szó?!
Az pedig, hogy érvénytelen szavazásra biztatnak, csak azt igazolja, hogy már ezek is és ilyenek is meg akarják mondani a MAGYAR SZAVAZÓKNAK, hogy mire és hogyan szavazzanak!
Az összes értelmes szavazó nevében ki kérem magunknak, ezt a semmibe vevésünket!
Én teljesen biztos vagyok abban, hogy aki el megy szavazni, az saját jogán fogja eldönteni, hogy mire X - el!
Az összes PÁRT, aktivista, miniszter és mindenki aki sulykolja belénk a véleményét, okosítani akar, meg mondani, hogy hol és mi az igazság, javaslom, hogy húzzanak a @...a pi...ba!
feco fero
Már a nevükből sem jön le semmi ami igazolná, hogy egy a Parlamentbe készülő pártról van szó?!
Az pedig, hogy érvénytelen szavazásra biztatnak, csak azt igazolja, hogy már ezek is és ilyenek is meg akarják mondani a MAGYAR SZAVAZÓKNAK, hogy mire és hogyan szavazzanak!
Az összes értelmes szavazó nevében ki kérem magunknak, ezt a semmibe vevésünket!
Én teljesen biztos vagyok abban, hogy aki el megy szavazni, az saját jogán fogja eldönteni, hogy mire X - el!
Az összes PÁRT, aktivista, miniszter és mindenki aki sulykolja belénk a véleményét, okosítani akar, meg mondani, hogy hol és mi az igazság, javaslom, hogy húzzanak a @...a pi...ba!
Szókrakész
Miért nem orvosi gépekre, gyógyszerekre, vagy gyerekétkeztetésre gyűjtenek?!?!
Némó Matróz
Orbán elérte célját.
Egyszerűen olyan dolgokon veszekedtek, ami lényegtelen :(
Némó Matróz
@Szókrakész: Miért én a mezei honpolgár adakozzak?
Nem stadiont kellene építeni a szegedi csuhásnak sem egymilliárdból hanem mondjuk támogatni Jézus szavai szerint a rászorultakat.
Máté evangelista olyasmit írt a 25. 25-41 között aminek szöges ellentétét teszi ma az egyház.
Bandura
@feco fero: És Ön tudja, hogy milyen meglévő alternatívák között választ, ugyanis semmiféále kötelező betelepítési kvótáról nem tudok. De hqa valamiről lemaradtam, kérem a tájékoztatását az EU vonatkozó határozatáról. Segítségét előre is köszönöm.
Desischado
@kemeati: Téged honnan szalajtottak? Karma nem szorul rá, hogy kioktasd! Ha véleményed nincs a cikkhez, mások mószerolását mellőzd!

Boldog vagyok, hogy végre mozdulni látszik valami. És nálam is a Kutyafarkúak, vagy az Együtt jöhet szóba, remélem, indulni fognak. Juhász Péter, Hadházy Ákos, Széll Bernadett, Szabó Rebeka, Botka László, ezek a politikusok jutnak eszembe, akik igyekeznek tenni is valamit! Hajkár, Kutyafarkúak! Azért az jelzés értékű, hogy két hét alatt gyűjtöttek 30 millát!
bundi
@Szókrakész: 30 milliót?...és kormány milliárdos kampánya?
vonotok
@karma1: Mond, mért fájt minden sorod? Az irigységtől, a vágytól. Vagy a bennem élő keserűségtől?
Milyen szép is lenne leülni eléd, és csak halhatnálak, és feledni ezt a sok mocskot ami ránk rakodott.
mekkelek
@Szókrakész: A kormány miért nem arra költ a stadionok, plakátkampányok mészárosok, vajna bandik és az orbán/lázár kölykök kitömése és a sok egyéb baromság helyett? A befizetett járulékainkból, adóinkból mint pl a világbajnik 27% áfa stb. az lenne a kötelességük, a gyûlöletkampányukat meg saját zsebbôl/felajánlásokból finanszírozni.
karma1
@kemeati: Ha venned a faradsagot, es elolvasnad, hogy HONNAN irok, akkor tudhatnad, hogy SEHOGY sem szavazok, mert kulfoldon elokent nincs jogom megmondani, hogy ti otthon mekkora sz@rban eljetek (by Hofi)
Ha csak frocsogni tudsz, akkor szakadj le rolam, frocsogj a hozzad hasonlokra...
karma1
@egyvandor: 10.58-ra: Nezd, valoban nem tudjuk, mi lenne a kovetkezo lepesuk, de van egy olyan erzesem, hogy a mostaninal nem lenne rosszabb, az tuti...
Szókrakész
@mekkelek: Csak felvetés volt.
Ráadásul, ha az emberek a qrmányt kikerülve döntenének akár ilyen ügyben is, akkor azonnal kifognák a szelet a bolseViktor vitorlájából.
Amíg felvesszük az eldobott kesztyűt, ő addig is jogot formál a harcra és persze az ország vagyonára.
Szókrakész
@bundi: A Mekkeleknek adott válasz neked is mehetne.

Amúgy kiegészítésnek írom.
Sok kicsi sokra menne.
Ráadásul milyen lelki traumát okozna a bolseViktornak, hogy nem ő lenne az ország megmentője.
Csak versenyhelyzetbe kell hozni.
És mint komplexusos azonnal jobb akarna lenni és ő akarna többet adni, jobbanteljesíteni.
karma1
@vonotok: Gyere! Nagyon szivesen latlak, megmutatnek mindent, ami errefele van, es azonnal rajonnel, hogy masfajta elet is letezik! Nekem ez faj a legjobban, az, hogy nem kene annyit adozni otthon, amennyit adoztok (Itt 5 napos a munkahet, napi 8 oraban, es az arany az, hogy 4 nap keresmenye a Tied, az 5. nap penzenek a 85 %-a megy adoba, tehat nem kell belepusztulni a tulorazasba, megis mindene meg lehet az embernek).
Itt a rugbyert elnek-halnak az emberek, de azt hiszem, az egesz kontinesnyi orszagban talan 5 nagy stadion van, kulonben meg libakergeto palyakrol indulnak oriasi karrierek. (Richie McCaw , minden idok legnagyobb rugby jatekosa is egy kis falubol jott).
Amennyi adot Toletek lesapolnak otthon, abbol mar kb. nemetorszag, de legalabbis Ausztria szintjen kellene elni. Es amikor ezt mondom egy embernek itt a Propin, akkor az azt mondja, hogy hazudok, pedig lehet, hogy az illeto meg a faluja, kisvarosa hataran sem volt tul soha.
karma1
@Szókrakész: Jo amit mondasz, de meg kene szervezni azt, hogy ki hogyan usse ki a samlit a vezir laba alol, es hogy lehetne ot megkerulni. Talan mar az utolso oraban van a tarsadalom, olyan ez a pali, mint egy attetes raksejt, mar mindenhova berakta a maga embereit. A legnagyobb problema polt peter, aki trocsanyival egyutt halalos mereg a magyar demokraciara, es minden tiszta torekves ellen.
Elolvastam polt jogait, es ha Te is megteszed, akkor tudom, elkezded majd a hajadat tepni, mert NINCS EMBER MA MAGYARORSZAGON, aki barmilyen jogtalansagot el tudna vinni a birosagra, aminek a feje a legfobb ugyesz, pol-polt petya...
Ezert szoktam azt mondani, hogy tessek Hagaba menni, a fuggetlen nemzetkozi birosagra, mert itt mar csak ok tehetnek valamit azert, hogy a nyilvanvalo torvenytelensegek kideruljenek. polt minden ugyet elfektet, elsikal, perdonto bizonyitekokat eltuntet, koronatanukat, ellenzeki politikusokat egyszeruen likvidal, a legsotetebb fideszes bunozoket hofeherre mos, vagy ha ezek egyike sem valik be, akkor megsugja a torvenyalkotoknak, hogy akkor most csinaljanak gyorsan egy uj torvenyt, es akkor mar legalizalva is van a bunteny. (Lasd korrupcio. valasztasi csalas)
kemeati
@karma1: Mondjuk van lehetőséged külföldön élő magyarként is szavazni de ehez sem értesz!Én élek Suttgart közelében,aztán Stavrosban és Temesváron mégis megoldom hogy igennel szavazzak
vadnarancs
@kemeati: Tanulj már meg magyarul öcskös! Aztán meg tanulj tiszteletet is valamennyit. Aztán jöhetnek ide az okádásaid. Köszi!
karma1
@kemeati: Ugy szavazol, ahogy akarsz. En 1000 kilometerre elek a fovarostol, es nem tartom jogosnak, hogy mint folyamatosan kulfoldon elo, beleszoljak az otthoni dolgokba.
Fogd mar fol, hogy SENKINEK sincs joga kulfoldrol szavazni! Se nyugatrol, de keletrol sem! Plane nem levelben! Egyebkent kivancsi lennek hogy te mivel magyarazod , hogy egy Angliaban elonek el kell mennie a kovetsegre, mig egy kettos roman-magyar allampolgarnak
eleg, ha valakinek odaadja a faluban a boritekot, amit valaki osszegyujt. es elkerekezik vele a postara. Te ezt fair-nek tartod?
Ahhoz pedig vegkepp semmi kozod, hogy en mit es hogyan oldok meg az eletemben. Ha pedig belegondolsz melyebben, akkor te is rajossz, hogy csak a Magyarorszagon levo magyaroknak szabadna barmirol is szavazni.
Plane, hogy egy kamuszavazasrol van szo, amit a csuti torper is elismert.

@vadnarancs: Koszonom, hogy megvedtel, de ez az uj troll valamiert pikkel ram, pedig soha nem foglalkoztam vele, o kezdett el belem kotni...Meg egyszer: koszi! ...:o)))
sokanvagyunk
Szomorú, hogy pártpolitikai csatározássá vált ez az igencsak sürgős megoldásra váró probléma - messze nem népszavazással, hanem disznóbőrök begyűjtésével kellene már Európában foglalkozni - amíg nem késő.
A videóban elhangzottak minden szavával egyetértek.
www.youtube.com/watch?v=N05zdOVJD2w
vonotok
@karma1: Bár csak sok ilyen " fecske " lenne még határainkon kívül.
karma1
@vonotok: Koszonom,...:o))) Megrazo dolog ezen az oldalon latni a mindennapi valosagot, azt, hogyha valaki akar, akkor biztos talal tisztessegesen megfizetett munkat.
(errefele a bunozoket szoktak kozmunkara "community work"-re itelni, altalaban ittas vezetesert, uzleti lopasert, kisebb kihagasokert. Ilyenkor gondoskodnak az emberek etkezteteserol - rajottek, hogy akkor nem jut be szesz a delelotti es delutani teahoz, kavehoz-, de ok azok, akik az arkokat tisztogatjak, vagy egyeb egyszeru, fizikai munkat csinalnak.
Itt meg a bortonokben is kotelezo tanulni, tanfolyamot elvegezni, amivel kesobb dolgozni tud kint az eletben. ) Szoval igenis, a kozmunka az emberek csoportos megalazasa, es nem termelo munka, nem allit elo semmifele erteket, tehat az orszag szep siman bele fog ebbe pusztulni. EZT nehez egy kulfoldre szakadtnak atelnie. Nem mindegy nekem, hogy a szeretteim, csaladtagjaim, barataim hogy elnek otthon, amikor maskepp is lehetne, meg csak erofeszitest sem igenyelne az atallas.
dr. prédikátor
@kemeati: Téged milyen kutya szart ki???Szavazz ott ahol élsz!! ne pofázz bele a mi dolgunkba!!!Úgy látszik te is kettős állampolgár vagy!!! Akkor pedig kuss!!!
dr. prédikátor
@karma1: Nyugi kislány, ez is csak egy nyalonc, nem sokáig lesz itt!!! Mi pedig maradunk!!!
karma1
@dr. prédikátor: Tudod, ha mint trollt, nem etetjuk, akkor ugyis magatol kihal...:o)))
Van egy nagyon eros erzesem, amiszerint ez egy bumerang troll, mert a legelso alkalommal ugy utott-vagott engem, mint aki tobb eve ismer, az itteni beirasaim alapjan.

Pedig ha hagyna a fenebe, sokkal jobban jarna...:o)))) Nem kene neki nyugtatokat szednie, mert azzal, hogy nagyivben lesz@rom, qrvara fel tudom idegesiteni ot...:o))))
dr. prédikátor
@karma1: Úgy is kell tenni!!! Szarni a szájára!!!
kemeati
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kemeati
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Borsodi
Még többen kellene ellenük fordulnunk, nekem tetszenek a plakátok.Az előre hozott választásról szívesen néznék egy plakátot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.