G., magyar újságíró munkába tartott 2015 decemberében. A szerkesztőség közelében váratlanul odalépett hozzá két férfi. Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) igazolványát mutatták fel, és közölték, beszélniük kell valami olyasmiről, ami a biztonságát érinti. G. kérte, hogy árulják el neki ott helyben, miről van szó, de azt mondták, ott nem lehet, el kell menniük valahova. Amikor megérkeztek, közölték vele: mielőtt elmondják, miről van szó, alá kell írnia egy papírt arról, hogy minden, ami ott elhangzik, minősített adat, vagyis titokban kell maradnia. Mivel csak így tudhatta meg, miért keresték meg, és milyen, a biztonságát érintő ügyről van szó, G. aláírta a papírt. Ezután az AH munkatársai G. magánéletének részleteiről szóló információkat adtak elő, de azt mondták, ezeket nem az AH gyűjtötte, hanem valaki más, "ártó szándékkal". Azt nem mondták meg, hogyan jutottak hozzá az információkhoz, de az biztos, hogy ezeket csak titkos adatgyűjtéssel lehetett megszerezni. G. hiába kérdezte...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Akkor most sokadszorra kérdezem a Fidesz hívőktől: Miért nem hozza nyilvánosságra Orbán az ügynökök listáját? Megígérte ellenzékben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@I.raptor: Nem csak a parlamenti képviselőkből áll az LMP!
És a döntéseket sem a parlamenti képviselők hozzák, hanem közösen!
Ismeretlen dolog ez egyes alakulatoknál, igaz?
I.raptor
@Béla333: Persze, a szimpatizánsok - mind a 254-en is beterjesztették!
Hová terjesztették be?
Haggyálmán' az ilyen ostobaságaiddal békén! :-)
papa.49
@Kutyuska: Mert sokakkal együtt ő is benne van, ezért!!!
human
@spu00: Én nem azt vontam kétségbe, hogy hordtak el iratokat. Csupán arról van szó, hogy a fideszesek vagy szülei közül többen ügynökök lehettek. Ezért nem hozzák nyilvánosságra.
Azon meg gondolkodj el, hogy Pokorni apja hogy lehetett 33 éven át ügynök!
Azon is gondolkodj el, hogy mit keres Orbán államtitkárai közt III/II-es operatív tiszt.
Még mindig nem érted miért nem akarják nyilvánosságra hozni az ügynök aktákat?
spu00
@human: Rólam saját gépkocsivezetőm jelentett. Én nagyon sokat utaztam annak idején külföldre, keletre, nyugatra.2000 után tudtam megnézni, hogy mit írtak rólam, s ez a gépkocsivezető folyamatosan jelentett, már meghalt, de a mai napig tisztelem becsületességét, mert csak az igazat írta le. Ha ezek után nyilvánosságra hoznám a nevét, én lennék a becstelen.
S ez az ember nem volt egyedül, nagyon sok ilyen ember volt. Ezek után Ön pellengérre állítaná az embereket? Biszku ellen nem tudtak egy darab papírt sem elővenni. Mit gondol miért? azért amit írtam az értelmetlenségről, s azért, mert még jobban megosztaná az embereket.Valószínü, hogy Ön nem tudja mi és hogyan történt abban az időben. Talán jobb is, de véleményt konkrét anyagok birtokában tegyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.