A fél ország elalélt tőle, amikor a lovagkereszttel kitüntetett kurvaanyázó, zsidózó, cigányozó Bayer Zsolt néhány napja fogadalmat tett: nem trágárkodik és uszít többé. A Mandineren Stumpf András egy komplett benyalós interjút is kerekített a "nagy bejelentés" köré.

Nos, a fogadalom eddig tartott. Bayer Zsolt mai cikkében

"nyomorult, anarchista tetveknek"

nevezte a baloldali tüntetőket, akik szerinte "balhéznak, állat módjára viselkednek".

Bayer egyébként azon élvezkedett a "cikkben", hogy Münchenben szélsőjobboldaliak összeverték az ellenük tüntető baloldaliakat.

Itt az ideje, hogy megtanítsák mindet kesztyűbe dudálni!

 - drukkol leplezetlenül a szélsőjobbos bántalmazóknak.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Emlékeztetni szeretném Bayert, hogy a 2006-os őszi eszeveszett rombolást Budapesten a jobboldalhoz köthető csürhe tette. Ilyen nyomorult, tetű cselekedet azóta nem történt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringáss
@Rózsika Hatházi: bocsánatot kérek, de igazából nem nagyon tudok felelősséget vállalni a másik énem (én csak 1S-ként hívom), tettei miatt . A homoszexuálissága és az impotenciája miatt egyre furcsábban viselkedik/viselkedünk.
nemkati
@Bringáss: :DDDD
(az ötlet nagyon jó. :))
Rózsika Hatházi
@Bringás: tegnap 19:52. Azért remélem neked van a lomtárolódban egy-két saller a lyukas gumidhoz. Csak úgy, az ínségesebb időkre!
Rózsika Hatházi
@Bringáss: Orvos Orvosovics Orvosov látott már? Keresd fel, tőled csak egy versztára van. De tőlem, mehetsz Graz-ba is! Valszeg, ott bírják kezelni a skizódat. Akár egy ess-el, akár kettővel. Kérdezd meg a főnöködet, ha egy ess-el mész, akkor ócsóbb-e? Mármint a hátulkötős zakó, meg a gumidominó. Gyógyulást! Vagy nem!
Bringáss
@Rózsika Hatházi: ö egy igazi férfi. A másik énem azért olyan frusztrált mert szerelmes belé.
Apatszerek
"nyomorult, anarchista tetveknek" Nos ez hihetően hangzik, nagyon jó, ez már viszi a Nobel díjat is, azon lehetne csodálkozni ha nem azok lennének:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.