Nagy port kavart a Pesti Srácok cikke, miszerint egy ismert ellenzéki politikust irányít, és pénzel Portik Tamás; a Heti Válaszból az is kiderült, hogy „Juhász Pétert pénzeli Portik” – az erős állítással kezdte Marsi Anikó a TV2 riportját. Mint mondták, Menyhárt Attila egykori elítélt rab kereste meg a szerkesztőséget egy olyan témával, „amivel akár az életét is veszélybe sodorhatja”. A férfi a riport szerint nemrég szabadult, 2,5 évet ült zsarolásért és önbíráskodásért. Gönczi Gábornak elmondta, hogy 2013 végén vagy 2014 elején találkozott először bent Portikkal, akit ide-oda vittek, és amikor harmadszorra vitték vissza, akkor kezdtek el beszélgetni. Portik egyedül ült egy zárkában, unatkozott, ezért kereste a társaságát, és ugyan nem baráti, de haveri viszonyban voltak – állítja Menyhárt, aki a riport szerint a börtönben „főszakács” néven volt ismert, mert a foglyok ellátásban segédkezett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Amúgy az egész történet kísértetiesen emlékeztet a Zuschlag sztorira. Zuschlag könyvének szerzője jelenleg a TV2 hírigazgatója.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@bencemacska: Ha egyszer valaki könyvet ír erről az egész maffiarendszerről tuti, hogy elkapkodnák. A wall street farkasa óvodás esti mese ahhoz képest, amit Orbánék művelnek.
solidedge
A kormány tudatosítja, hogy nem tűr kritikát. Kiadta a kilövési engedélyt Juhászra. Ettől a sötét hatalomtól erre telik. Rákosinál koncepciós pernek hívták az ilyet.
human
@solidedge: Elég nagy az elkeseredés, ha már ennyire átlátszó történettel is be mernek próbálkozni.
bencemacska
@human: ma,21:34
Szerintem -sajnos - nem az elkeseredés nagy , hanem az elbizakodottság. Már nem védekeznek, hanem támadnak. És nem akadályozni, hanem megsemmisíteni akarják az ellenfelet.
Mert ők nem ellenfelek, hanem ellenségek!!!
human
@bencemacska: igazad van. látják, hogy nincs ellenreakció a lakosság részről és még bátrabban támadnak.
juttka
@bencemacska: Legjobb védekezés a támadás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.