A népszavazás ügye lesz a fő téma a Somogy megyei Kötcsén szombaton rendezett Polgári Pikniken – közölte Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a találkozót megelőzően újságírókkal. Az eseményen több miniszter is előadást tart.

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényének helyet adó Dobozy kúria előtt Balog Zoltán, az alapítvány elnöke azt mondta: egyre többen értik, mit akar a kormány a referendummal, a szavazás tétje és a részvétel fontossága ugyanakkor nem teljesen világos mindenkinek.

A véleménynyilvánítás a demokrácia miatt fontos, és azért is, mert ha a kormány nem kap elég támogatást október 2-án, nehéz helyzetbe kerül az ország, a kormány és a magyar családok is – tette hozzá.

Balog Zoltán közlése szerint a találkozón előadást tart Orbán Viktor miniszterelnök, Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke és Szájer József EP-képviselő is. Tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Pintér Sándor belügyminiszter arról fog beszélni, hogy mit tesz az ország a migráció és a népszavazás ügyében, ő maga pedig a keresztényüldözések elleni kormányzati fellépésről fog szólni.

Az eseményre meghívták Fürjes Balázst, a magyar olimpiai rendezés kormánybiztosát, és lesz néhány "meglepetésvendég" a riói olimpia magyar aranyérmesei közül is – jegyezte meg.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ezeknek már teljesen elment az eszük, elvette az általuk kitalált népszavazás. Semmi más témájuk nincs, mindenhonnan ez folyik, iszonyatos látni, hallani. Már nemhogy unalmas, de undorító, mert ez semmi másról nem szól, csak a saját hatalmuk megtartásáról! Irgalmatlan hosszú lesz az elkövetkező 3 hét.
colibri
Ezeknek már teljesen elment az eszük, elvette az általuk kitalált népszavazás. Semmi más témájuk nincs, mindenhonnan ez folyik, iszonyatos látni, hallani. Már nemhogy unalmas, de undorító, mert ez semmi másról nem szól, csak a saját hatalmuk megtartásáról! Irgalmatlan hosszú lesz az elkövetkező 3 hét.
Apatszerek
@colibri:,,Ezeknek már teljesen elment az eszük, elvette az általuk kitalált népszavazás" De csak az ellenzék világpolgár Iszlám hívőknek:,akik a meghívottakat vendégként látják el, az ország adófizetők pénzén, az ország szegénységben élők jobb sorsra érdemesek háttérbe szorításával.. Keresztény országellenességük igen az már undorító, unalmas , káros a magyar érdekeknek..
Borsodi
A képen azok láthatók akiknek köszönhetjük,hogy elveszítettük a munkánkat házainkat családjaink szét szakadtak.gyerekeink menekülnek vagy éheznek.De csak mosolyognak mert tudják birka lett a Magyar.
Grumpycat
Az a haza, amely az Ördöggel cimborál, vagy akár csak kicsinyt is kokettál a Sátánnal, az folyton s folyvást ugyanazokba a bűnökbe fog beleesni, ugyanazokat a hibákat fogja elkövetni, rendszerről rendszerre, és az a haza a hibáit, a bűneit soha nem fogja megvallani, meggyónni, hanem egyik bűnös szisztémából a következő bűnös szisztémába fog lépni, húzva maga után régi bűneit, mint macska farkára kötött, zörgő bádogkanalat, körbe-körbe járva az őrületig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.