Előzetes letartóztatásba helyezett a Székesfehérvári Járásbíróság hétfőn egy korábban menedékjogi kérelmet benyújtó külföldi állampolgárt, akivel szemben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális visszaélés bűntette miatt folytat eljárást – közölte a Székesfehérvári Törvényszék sajtóosztálya az MTI-vel. A bíróság végzése nem jogerős. A hirado.hu azt közölte, hogy egy 12 éves kislánnyal erőszakoskodott a bicskei befogadóállomás egyik lakója Bicskén.

A törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított augusztusban illegálisan, a zöldhatáron keresztül érkezett Magyarországra.

"Jelenleg humanitárius tartózkodási engedéllyel rendelkezik, menedékjogi kérelmének elbírálása folyamatban van"

- olvasható a közleményben.

A bűncselekmény részleteiről a kiskorú sértett védelme érdekében és a nyomozás kezdeti szakaszára hivatkozva a bíróság további adatokat nem közölt, így sem a gyanúsított nemét, sem az állampolgárságát nem hozta nyilvánosságra.

A hirado.hu közlése szerint egy negyven év körüli, a menekültkérelmének elbírálására váró török férfi támadta meg a kislányt, "lerángatta több ruhadarabját és meg akarta erőszakolni". A gyereknek meztelen alsótesttel sikerült elmenekülnie – olvasható az oldalon.

A Bicskei Szó blog azt írja, köztudott, hogy

a menekültcsoport, a Gyermekotthon lakói, de még a szociális gondozottak is feltűnnek néha közös társaságban. Különböző alapvető igényeket kielégítő üzletek köttetnek.

A blog értesülése szerint a bűncselekmény a Bem utcában történt, az áldozat nehéz sorsú, korábban a Gyermekotthon lakója volt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Ez érdekes.

"A Bicskei Szó blog azt írja, köztudott, hogy

a menekültcsoport, a Gyermekotthon lakói, de még a szociális gondozottak is feltűnnek néha közös társaságban. Különböző alapvető igényeket kielégítő üzletek köttetnek.+

Mit keresnek a 12 éves állami gondozott kislányok a menekülttábor környékén?
Milyen üzletek köttetnek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
oncogito
Azt csak az állami gondozott gyerekekkel szabad a felügyelőknek.
Grumpycat
Érdekes. Itt konkrétan egy török állapolgárról van szó. Akiket a mi csutiszarházynk habzó szájjal üvöltve követeli az únióba beléptetni.
koszpeko
Ez érdekes.

"A Bicskei Szó blog azt írja, köztudott, hogy

a menekültcsoport, a Gyermekotthon lakói, de még a szociális gondozottak is feltűnnek néha közös társaságban. Különböző alapvető igényeket kielégítő üzletek köttetnek.+

Mit keresnek a 12 éves állami gondozott kislányok a menekülttábor környékén?
Milyen üzletek köttetnek?
human
Lehetőségek:
1, Zaklatás történt. Az illetőt lehet szépen visszaszállítani az anyaországba.
2, Ez Erdogan ajándéka volt Orbánnak a kampányhoz. A mór megtette kötelességét, a mór mehet.
koszpeko
@human: Feletted megint van a degenerált küllő agynak hsz.-a.
A fitymasz seggbe lévő fej tipikus gondolkodása.
A degenerált nem olvassa végig,hogy a nagy vezíre haverja Erdogan országából jött.
De már löki is a faszfej,a propaganda dumát.
A másik kérdés,hogy ha török állampolgár akkor miért menekül?
Talán a törvény elől?
Clavigo
@Bringás: A félkegyelmű Főnököd "símogatja " a török haverjait...Ne a száddal nézzél..
Papuska1
Miért Bicskén van a menekülttábor? Budapest jóval nagyobb és sokkal jobban "el tudja nyelni" ezt a sok migránst! Oda kell őket vinni a hegyvidékre, meg a belvárosba és Zuglóba. Utána meghallgatni a most olyan lelkesen tiltakozók véleményét!
Grumpycat
@Bringás: Megsimogatnálak csákánnyéllel szarházi. Azután mikor bukik a gazdád, menekülésedkor ugyanígy fogadjanak, ahová menekülsz.
nevemnick
,,az áldozat nehéz sorsú, korábban a Gyermekotthon lakója volt."

Mi az, hogy korábban volt?
Nagykorúsították, mert nem volt pénz és hely számáre, vagy mija f.sz?
human
@Papuska1: Ezt talán Orbántól kérdezd, hisz ő a miniszterelnököd.
Borsodi
Riogassuk az embereket a menekültekkel,pedig nálunk is vannak úszó edzők, fideszes polgár mester tanárok stoppos lányokat erőszakolók stb.
karma1
@Papuska1: Papuska, hany eves vagy??? Tudod, mikor nyilt meg a bicskei NYITOTT menekulttabor??? Akkor amikor te meg csak Kispapi lehettel, pelusban. Bicske 31 km-re van a fovarostol, a bentlakok soha, semmilyen formaban nem zavartak a kornyeken elok nyugalmat. (Ne probalkozz, Csabdin lakik a fel rokonsagom).
Jo lenne, ha tajekozodnal, mielott baromsagokat irogatsz (mar megint)
karma1
@Borsodi: ...es a papok altal beavatott kisfiucskak... De az mar a kereszteny kultura resze, az nem fog bekerulni a hirekbe...
Papuska1
@karma1: Először is vagyok olyan korú, hogy bőven emlékezzem a kezdetekre. Egyébként mindig voltak kis számban a hazánkban migránsok a migránsválság előtt is! Azok teljesen mások voltak. Valóban bizonyos fajta menedéket kértek. Az utóbbi időben nem az első balhé ott, ahol alapvetően megszokták már a jelenlétüket. Teljesen mások a most érkezők! Ezt nem vagytok képesek megérteni! Egy érezhető céllal jönnek, valakik finanszírozzák a dolgaikat és teljesen másképp viselkednek. A régiek inkább visszahúzódtak, ezek agresszívek és fel vannak lázítva. Ezt nem látod, ha nem vagy a közelükben. És amit egymás között beszélnek! (Van arab ismerősöm, aki elmondja, még Ő is fél!) Valami egészen másról van szó, mint volt. Ők azt mondják egy készülő háborúról. Na ebből szeretném, ha egyszer végre mi kimaradnánk. Eddig sajnos soha sem sikerült, de most hátha! Erről van szó, nem másról! Az is ciki, hogy ezt baloldalon, csak a Munkáspárt vette észre. Ők sem imádják a FIDESZT, de talán nem vakulnak el, ha az országról van szó. Őskövületek, de nem dőlnek be a ki tudja miből származó fura propagandának. Hogy miért? Ti tudhatjátok, de akkor is ciki! A Kádár kövületek gondolkodnak, Ti meg ösztönből rohantok a szakadékba!
nemkati
Én meg azon gondolkodom, hogy ez a török ki elől menekül Törökországból? Erdogán elől, vagy a migránsok elől?
karma1
@Papuska1: Nem fel vannak lazitva, hanem ki vannak bombazva. Nem tudom, te mennyire lennel megerto es rendkivul szelid, ha a csaladodat a szemed lattara gyilkolnak meg, es neked nem lenne hova hazamenned, mert szetbombaztak a hazadat. Megneznelek magamnak egy hasonlo szituban.
Ne alkalmazd kerlek a migrans szot, mert az bevandorlot jelent - es nem menekultet! Ezt a szot kizarolag a csuti orias alkalmazza mar lassan kotoszokent, de olyan sikhulye, hogy az ertelmet nem ismeri.
Ezek az emberek NEM Magyarorszagra akarnak betelepedni, hanem nyugatra akarnak menni, mert Magyarorszagon a magyar is ehenhal, nem hogy a refuge (menekult).
Es senki nem mondta, hogy barmelyik magyarnak be kene a sajat otthonaba fogadni, es simogatni barmelyikuket is. Erre talaltak ki a menekulttaborokat, vilagszerte.
Magyarorszagrol a hatvanas evejben az olasz taboron, Latinan keresztul jutottak ki a magyarok nyugatra, Amerikaba, Kanadaba, Nemetorszagba, egyszoval Nyugatra.
Ha egy par percre felhagynal azzal, hogy olvasod orban baromsagait, akkor eszrevenned azokat a hireket is, amik arrol szolnak, hogy az EU meg a nyugat (Amerika is) adnanak rengeteg penzt ilyen taborok letesitesere, a meglevok bovitesere, modernizalasara, csak eppen ez marhara nem tetszik a vezirnek, mert ebbol a penzbol nem lehetne annyit lopni, bar meg mindig epithetne garancsi vagy meszaros es meszaros ezeket a taborokat is.
orban buta, es rendkivul rosszindulatu is, es egy csopp erzeke sincs semmifele problema megoldasara, mert aknasotet az az egybites agya. Az csak a rablasra es a haracsra van beallva, mas nem jut mar el abba a hibbant skizofren fejebe
karma1
@nemkati: erdogan elol... Szerinted ki elol menekult el mar kozel egymillio magyar az utobbi 6 es fel evben?...:o((((Ugyanaz tokben...
Papuska1
@karma1: Teljesen félrevezető amit írsz! A háború frontonként halad. Nem egy országot, csak néhány négyzetkilométert fed le egy frontvonal. Az ország többi részében béke van! A harcok elől elég néhány, vagy néhány száz kilométert elutazni.Egy a hazáját szerető ember ezután visszamegy és felépíti azt amit lerombolnak, és nem veszi el, más kultúrnépek javait, amit nemzedékről nemzedékre gyűjtenek össze és saját hozzátartozóiknak szánják, nem idegeneknek! A poén az egészben az, hogy nagyon kevesen jönnek háborús övezetből. A dokumentumok szerint 20-ból legfeljebb 1. Nem több csak húszból egy! A többiek Pakisztánból, Bangladesből, az arabok Egyiptomból, Libanonból, Pakisztánból jönnek, de legtöbben közép Afrikából, ahol semmiféle háború nincs, csak nagy szegénység! Ahány szegény él a földön, azon nem tudunk minden segíteni, mert mi pusztulunk bele, és egész Európa. Ráadásul jelentős számban érkeznek olyanok, akik hazájukban köztörvényes bűnöket követtek el. Aki menekül, magával viszi a papírjait és nem dobálja el! Mikor a mi elődeink 56-ban menekültek mind vitték a hiteles papírokat is. Ráadásul persze akkor is voltak valóban veszélyben lévők, de voltak kalandvágyók is. Én bizony neheztelek arra, aki a jobb életért menekült el, és, ha nem volt életveszélyben, nem vállalta a rezsim elleni későbbi harcot, akár életveszély árán is. Ezt nekünk kellett megtennünk! Nekünk kellett újjá építeni, ami tönkrement és gyengíteni a rezsimet, állandó veszélyben itthon. Tudjuk, hogy körülbelül tízezer Iszlám Állam katona tűnt el! Jön, mint "menekült". Ha mi nem szűrnénk, rá özönlene Európára. Közel ezer éve védjük Európát, közben ők nem is akarnak tudni rólunk. Szórakoznak a Szulejmán filmeken. A mi őseink tudják, hogy kik voltak Szulejmán katonái! Milliók haltak meg ezért a földért. Mi nem adjuk, és akiben van vér, az nem is megy el innen! Ezt hagyták ránk az őseink! Ez a miénk!
Papuska1
@karma1: mIért menekült volna el? Te magyar vagy és tudod mi van itt? Van egy §%-os munkanélküliség, igaz, hogy viszonylag kevés pénzért sokat kell dolgozni, de nem bántottak, nem bántanak senkit. Azt sem, akinek nem tetszik a FIDESZ! Azért mentek el annyian, mert kalandvágyók, vagy mert könnyebben akartak élni. A környékünkről is többen elmentek. Voltak fiatalok, akik kíváncsiak voltak, de több volt, aki évek óta nem dolgozott, csak segélyért kalapozott, illetve néhány éve jött haza és elfogyott az összegyűjtött pénze. Nem hiszem, hogy kint olyan lelkesen dolgozna! Felveszi a segélyt, azután kalap, ha kiutasítják hazajön, azután megint megy. Örülünk, ha nincs itt. Ha ez jó a nyugatnak, etessék! Biztos van miből! Nekünk egy 70 éves megszállás után kell talpra állnunk és visszaszereznünk, amit elvettek tőlünk. Nem repül a szánkba a sült galamb, de aki dolgozik, ha kell két, három állásban is, az megél! Nem magunknak dolgozunk, a gyerekeinknek, unokáinknak és azok unokáinak. Egy a lényeg, a mi vérünkké legyen, ne egy szerencsevadász happolja el! Sokan gondolják így itt! Nyugaton már elkorcsosultak a nagy jóléttől! Ha még egy csomó migránsot befogadnak, majd meglátják! Megint lesz háború. Csak mi legalább egyszer kimaradnánk belőle, hogy a mieinknek felhalmozhassuk a javakat. De több generáció munkája után mindig jön egy idegen, egy forradalmár és elveszi. Na ezt nem akarjuk mi!
karma1
@Papuska1: Tudod, egy nemzet totalis kiirtasahoz nem kell "bantani" az embert - meg szep, hogy Magyarorszagon nem tartunk meg itt - eleg csupan az is, ha a nyugdijasoktol megvonjak a nyugdijat, ha nevetsegesen alacsony nyugdijat allapitanak meg (en tudok olyan emberrol, aki 69 evesen 26600 forintot kap nyugdijkent, es aki jelenleg itt el mar masfel eve Ujzelandon az EX-felesegenel, kulonben ehenhalt volna otthon. Akart O dolgozni, - itt dolgozik is ! -, csak nem engedtek. Napi kevesebb, mint 1000 forintbol szerinted hogy eljen meg valaki otthon???

Tudod, ezt ugy hivjak, hogy rabszolgasag... Amikor csak azert dolgozolm, hogy eppen a minimalis elelmiszert meg tudd magadnak venni, azt ugy hivjak, hogy rabszolgasag...
Es nem az ellenseg, hanem Magyarorszag miniszterelnoke tette ezt a sajat nepevel.
Nepirtasert pedig kotel jar. Meg a miniszterelnoknek is. (Ha meg emlekszel Ceausescuekra)
karma1
@Papuska1: Es az megvolt neked, hogy az EDESAPA gyereket csinalt a sajat lanyanak?

Mert tudod, ezek az iszlamistak barmire kepesek. A magyarok nem, azok kulturaltak, sosem tennenek ilyesmit.

24.hu/belfold/2016/09/12/megeroszakolta-es-teherbe-ejtette-lanyat-a-tapioszolosi-apa/
Papuska1
@karma1:Először is ennyi nyugdíjat nem kaphat, hiszen törvény írja elő a minimális nyugdíjat, és az ennek a többszöröse. Tehát ez hazugság! A másik, hogy aki alacsony nyugdíjat kap, az keveset fizetett be a nyugdíjbiztosításba. Aki akkor mikor munkaképes volt nem fizetett, annak most nem jár semmi! Egyébként egyéni helyzet szerint az önkormányzatától ahol élt, kap segélyt, ha rászorul. Tehát valami megint nem stimmel! Olyasmiket állítasz, ami ebben az országban nem igaz! Itt élsz te egyáltalán? Olyan hamis dolgokat írsz le, amin normális ember csak nevet! Töredéke sem igaz! Persze azoknak, akik nem vesznek részt a közös teherviselésbe nem jár semmi! Ennek az országnak magának kell megteremtenie a megélhetés költségeit! Mindent, vagy majdnem minden elloptak tőle. Lehet, hogy még kicsit nehezebb, de olyan badarság, amiről Te írsz nincs, vagy nagyon csúsztatsz!
Nehogy már Te mond meg nem tudom honnan, hogy mi van itt! Az emberek, ha dolgoznak, tisztes, a mi viszonyainknak megfelelő fizetést kapnak, és ebben az országban már gyakorlatilag nincs munkanélküliség! Akkor miről beszélsz!
karma1
@Papuska1: Kedves Papuska! Nagyon orulok, hogy otthon "gyakorlatilag nincs munkanélküliség! "

Asszem, ezzel a mondatoddal mindent elmondtal Magadrol...
F_Viktor
@karma1: Én ezen sírtam el magam:
"Az emberek, ha dolgoznak, tisztes, a mi viszonyainknak megfelelő fizetést kapnak..." :-)))
F_Viktor
@Papuska1: Írod:
"Nem magunknak dolgozunk, a gyerekeinknek, unokáinknak és azok unokáinak. Egy a lényeg, a mi vérünkké legyen, ne egy szerencsevadász happolja el!"

Kiegészítem a te/ti "véreiteket":
Akikért még dolgoztok, azok az orbánok, a simicskák, a mészárosok, a garncsik, a habonyok, a vajnák és az a tízezer élősködő fityeszes maffiózók.
Adakoztok fizetéseitek több, int felével, a munkaadótok fizetéseitek 2/3-ával, fizeted a világ legmagasabb, 27 százalékos ÁFA-ját, nyögitek a 39 új adónemet (nem számítva az önkormányzatoktól elhappolt pénzek pótlásának kompenzációit!).

Írod:
A háborúból "Csak mi legalább egyszer kimaradnánk belőle, hogy a mieinknek felhalmozhassuk a javakat."

Megnyugtatlak, a fentebb felsoroltak már felhalmozták a javakat, dédunokáiknak még akkor sem lenne anyagi gondjaik ha nem "folytatnák".

Írod:
"De több generáció munkája után mindig jön egy idegen, egy forradalmár és elveszi. Na ezt nem akarjuk mi!"

Hoppá! Te nem is Magyarországon élsz? :-))

Papuska, komolyan irigyellek!
Nem kell gondolkodnod, mindent a szádba adnak...

Szívből kívánom rövid távon, hogy erőben, egészségben éld meg a migráncs ellenes népszavazást és a 2018-as választásokat, hogy a fityeszed érdekei szerint tudj voksolni!
Javaslom kerüld el messzire az összes egészségügyi intézményt, hogy ne tudatosodjon benned mit is tett érted lélegeztető Vezéred, mert akkor tuti nem teljesül a fenti kívánságom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.