A kaposvári katolikus püspök szerint nemmel kell szavazni a kvótás népszavazáson, mert magyarok vagyunk. Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija pedig a zsidó közösséget félti a migránsoktól.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Csizmás Kond: Még jó hogy nincs szó kényszerbetelepítésről igaz? Csak akkor minek a népszavazás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...írtam egyebet is...és mert az vagy azért nem érted.
Amúgy ha földigiliszta lennék, veled akkor is előnybe lennék.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Te csak egy részeges fityeszes féreg vagy, aki Romániából más farkával veri a csalánt, giliszta csak szeretnél lenni!
F_Viktor
@Csizmás Kond: Szerencsétlen, végtelen ciklusba kerültél? :-)))
36
És a kereszténység, még finom, ahhoz képest, hogy a muszlimok, a hinduk, kinyírják a keresztényeket, de még Ázsiában is a taoista filozófiát és vallást követők sem azonosulnak a kereszténységgel. Mert nem az a történelmi alapjuk. A keresztény alapot kellene Európának újból felfedeznie.

Persze, tudom, ilyenkor jön az, hogy de a kereszténység, mekkora egy ocsmány múlttal rendelkezik. Miért?! A muszlimok és a többiek, nem?!
Ferenc pápa pedig...szerintem azért kellett XVI. Benedeknek lemondania, mert bajor származású és nagyon is katolikus. Ferenc egy globalista, jezsuita.
szaboria1
Püspök úr már megint vissza mennek az 1800-as évekbe amikor ugye urak a papok urak a papok. Vajon a Pápa ere buzditotta Önöket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.