A külügyminiszter szerint azok az uniós politikusok, akik Magyarországot bírálják, nem akarnak mást, mint hogy minél több bevándorló érkezzen Európába.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Az uniót azok szarták össze akik a közös gazdasági kereskedelmet hatalmi vágyból ámerikai stílusra az egyeduralomra szerették volna felcserélni.
A unió egy gazdasági és kereskedelmi alapokon mozgó sikeres szövetség volt addig amíg néhány buzimániást el nem öntött a hatalmi vágy. Angliai is azért elégelte meg a partnerséget mert néhány semmirekellő úgy kezelte mint a szolgát. A visegrádi négyek is épp az eredeti megalakulásuk okán kellett újraszeveződniük. A zunió mai politikája egy az egyben megegyezik a kommunista hatalom diktatorikus politikájával.
RonaGyuri
S a derék index.hu szó nélkül hagyta a legpofátanabb dolgot. A cikkel kapcsolatban ezt írtam ma reggel:

A 60. évfordulóhoz közeledvén

A derék Szájjártató nagy interjút adott Zsótiéknak

Nem, nem 56 a témája Kereszt-papiék mai vezércikkének „Szijjártó Péter: A terrorizmus beköltözött az Európai Unióba ’Az embereknek elegük van Brüsszel ámokfutásából, megoldást pedig csak a visegrádiak nyújtanak’”, hanem „Szijjártó Péter a ma kezdődő pozsonyi EU-csúcs előtt nyilatkozott a Magyar Hírlapnak.”.

A cikk legelképesztőbb kitétele (pedig van bőven mind a kérdésekben, mind a válaszokban), amit a török helyzet kapcsán tudott a tarajos kifejteni: „Ráadásul létrejött az a nonszensz helyzet, hogy európai politikusokat jobban érdekli az államcsínynél az, hogy a törvényesen megválasztott hatalom hogyan számoltatja el az elkövetőket. Ez aránytévesztés.”. Ami lássuk be nem csak így 56 ünneplése kapcsán hangzik nem is kicsit furcsán, sőt nem csak Nagy Imre újratemetésén gazdagodók táborától!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.