Alig másfél héttel a kvótanépszavazás előtt bőven lesz miről beszélnie Lázár Jánosnak szokásos csütörtöki Kormányinfóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@1magyar: Tőlük kapjuk a nagy lóvét, még jó, hogy van beleszólásuk! Ki diktáljon? Putyin?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rdos
@papa.49: Igen, szerintem is most ez (távolmaradás) az egyetlen opció, bár hozzáteszem hogy szavazókat gyártani (főleg ha nincsenek szavazók a helyiségben) nem egy nagy mutatvány. Vagyis legalább a részvételt legalább néhány (persze lehetőleg minél több) szavazókörben függetleneknek vagy civileknek ellenőrizni kellene. Akár, sőt javasoltan kívülről figyelve - rögzítve bemenők - kimenők számát azért hogy a szavazókör ne tudjon róla hogy a "részvételüket" figyelik.
papa.49
@rdos: Hát tudod már azt se lehet elhinni lassan ami t lát az ember, nem akarom bántani azokat akik a vasárnapjukat feláldozzák a népszavazás kedvért, de nem lesz hiteles szavazás erre akár mérget is vehetünk!!! Nem a szavazókörben dolgozók miatt!!!
A csalásnak millió egy módja van és a fütyisz mindent be is fog vetni, az biztos!!!
1magyar
Miért?
Mo-nak csak azt a feketelevest szabad megenni amit ők belediktálnak?
vadnarancs
Nem bennünket kellene Lézerke, csak benneteket!
tutajos
@1magyar: Egy kis konkrétumot ha közkinccsé tenne a T.Fórumtárs! ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.