röpködnek tovább a variációk a robbantásra. Jelenleg most éppen egy zacskós alakot keresnek, és a szögekkel töltött csőbomba teóriája is befutó helyre került. A Nol.hu az összefoglalót meg azzal vezeti fel, hogy: „A rendőrség segítséget kér, a TEK és a kormány egyelőre hallgat a szombati budapesti robbanásról”. Amiből a rendőrséget értem, hogy a lakosság segítségét kéri. A TEK-től meg a kormánytól viszont nem tudom mit várnak. A TEK fontos ojjektumokat őriz, és nem ér rá ilyesmire. Meg ők elhárítók, és nem kivizsgálók ugyebár. A kormányból legfeljebb a belügyér mondhatna valamit. De Pintértől a várható reakció: várjuk meg a vizsgálatok végét. A kormány, mint olyan mi a fenét mondhatna? Ha nincs benne a keze, akkor okkal hallgat. Ha benne van, akkor meg pláne. Akkor meg? Ami biztosnak tűnik. A népszavazás előtt jól jött egy robbanás, amiről egyelőre azt tudjuk, hogy két rendőr megsérült, és szögek használták illetéktelenül a légteret. A menekültek pedig még ettől készülhetnek...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ezután a "merénylet" után kéretik előadni a tömény migráncsozás című produkciót is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
@GeoCravker: Most volt olyan szerencsem, hogy meg (nekem) este el tudtam olvasni a gyors reagalasodat erre az esemenyre...
Persze, megint egy szokasosan jol osszeszedett cikk, csak azt sajnalom, hogy akiknek kellene belole erteni, azok nem fogjak olvasni...
Pont egy hetig fogjak titkolni, hogy mi tortent igazan, addig eleg a kodosites is a reszukrol, meg az, hogy varjak a rendorsegi vizsgalat eredmenyet, es amikor mar lezajlott a szavazas - barmilyen eredmennyel is erjen veget -, akkor gyorsan lezarjak majd egy semmit mondo kis jelentessel, es majd megjegyzik, hogy a rendorok allapota gyorsan javul, nemsokara mehetnek haza, nincs itt semmi latnivalo, oszoljanak kerem...:o)))
Szoval a "mor megtette kotelesseget, a mor mehet...:"
GeoCravker
@karma1: Ahogy annak idején is egyik napról a másikra megszüntek a banadaleszámolások, amikor Pintér lett a belügyér. Holott az olasz tapasztalatok alapján a maffialeszámolásokat csak egy ember tudja egyik pillanatról a másikra leállítani. a Don.
Itt is lesz majd pár statiszta, akit megtalálnak. S ahogy szeletommy írta, majd letartóztatják a szöget.
Most éppen a Hegyalja uton "találtak" gazdátlan csomagot állítólag.
A biciklis lepippanthat
@GeoCravker: Az ojjektum nem a vízbül vonnya kija zoxigént? Azé őrizi a TEK.
:D :D :D
Yoda69
Azert arra ugyeltek a fideSSes robbantok hogy haljon meg senki.
GeoCravker
@A biciklis lepippanthat: Meg azért, hogy a logika hozzá ne férjen :-)
GeoCravker
@Yoda69: Halál esetén kicsit jobban elvárnák a vizsgálatot. A testületben is. Az meg nem biztos, hogy hiányzik...
Yoda69
@GeoCravker: Igy viszont a szavazasig majd nyomjak a sodert hogy a migrancsok robbantottak. Jol kifundaltak.
Csizmás Kond
Persze hogy röpködnek a variációk, de ki vagy kik röpködtetik...na kik...hát a spekulánsok akik mindent kitalálnak...vagy felhasználnak választási kampánynak.
GeoCravker
@Yoda69: Majd csak találnak egy-két szemtanut, akik láttak migráncsnak kinézőket a kerületben.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Hiába no! A szög tehet mindenről :-)
Yoda69
@GeoCravker: A rejtelyes szatyros embert nem kaya imbrahimnak hivjak veletlenul?
Yoda69
@A biciklis lepippanthat: A rejtelyes hatizsakos ember...
karma1
@Yoda69: Hat elegge "menekult-borszine" van...:o))))
vadsanca
Nem lehet, hogy önrobbantás volt a fityesz részéről? Ezzel is erősíteni akarja a szavazási hajlamot. Ez egy kampányfogásnak is beillik.
GeoCravker
@vadsanca: @Yoda69: @karma1: Azért elég hézagos ez a sztori.
- Az első hírek szerint egy üzletben történt a robbanás, és a rendőröket a szétszóródó törmelék sebesítette meg. Ennek megfelel a HVG-ben írtaknak "A nő szintén eszméleténél volt és amikor el akartuk látni a nő sérülését a földön fekvő kollégája szólt, hogy nem súlyos, és inkább mentőt hívjunk"
- Aztán a sztori elkezdetett átalakulni. Elkezdtek keresni egy tagot, aki a rendőrök után dobta a szegekkel dúsított csőbombát .
- Ez azt jelenti, hogy a kartácsakna gyakorlatilag nyílt terepen robbant a már elhaladt rendőrök mögött. Ebben az esetben valószínűbb, hogy csíipőmagasságban és alatta sérülnek a rendőrök. Ráadásul úgy, hogy a gerinc is sérül. Miközben a szögesbomba jellege miatt a lábukból gyakorlatilag semmi nem marad. Ha rendőrnő a fején is sérül, akkor valószínűtlenül van az eszméletén miközben néhány százas szög perforálta az agyát.

Csak mellesleg: az első szögesbombás terrorakciók egyik első "példányánál" az öngyilkos merénylőnek gyakorlatilag csak a feje maradt meg. A buszon levő sérültek zöme belehalt, sokan közülük azért mert a nagy roncsolásokon elvéreztek.
kkalman
Ezután a "merénylet" után kéretik előadni a tömény migráncsozás című produkciót is!
human
@karma1: A fidesznek eddig is kedvenc taktikája volt, hogy nyilvánosan hazudtak, a hívek elhitték, majd jött a bírósági döntés, hogy valótlant állítottak, de azt már nem reklámozták annyira. Például a kishantosi gazdaságról maga a minisztérium híresztelte, hogy adósságot halmoztak fel, ami hazugság volt, de a hitelrontást azért kipipálhatták.
Meglátjuk hogy ebből is politikai tőkét próbálnak-e kovácsolni.
karma1
@human: Merget vehetsz ra: azert csinaltak, hogy 1/ Mindenki beszarjon es elmenjen szavazni okt.2-an, 2/ Azert, hogy minden indoklas es parlamenti felhatalmazas NELKUL is bevezethessek a rendkivuli allapotot, ami feler egy haboruban allo orszag mindennapi eletevel... (adernek ezt a torvenyt mar nem volt szive, - mersze?- alairni, tehat orban hoppon maradt, es a terroristak hullama is leapadt gyakorlatilag a nullara).
karma1
@GeoCravker: A hulyek annyira biztosak akartak lenni a dolgukban, hogy ket kulonfuto sztorit is eloadtak: egyszer egy hasznalaton kivuli uzlethelyisegBEN robbantottak (belul), aztan meg a ket rendort akartak "kivegezni", Mivel senki sem halt meg, szerencsere, valamit ki kellett talalniuk, hogy megis gyilkossagi ugyben legyen nyomozas, vagyis gyorsan krealtak egy nagyon hulye, atlatszo magyarazatot arra, hogy miert is kell gyilkossag miatt nyomozniuk... Piti...
Aztan a ferfi rendor szolt valakinek, hogy a rendorno allapota NEM sulyos, hivjon mentot (a megszolitott).

Ha nem sulyos, akkor mi a banatnak a mento?
GeoCravker
@karma1: A mentő azért kell, amiért az eloltott tűzhöz is kell a tűzoltó.
De a segítségnyújtó csak észrevette volna, ha a nő deréktól hiányzik.
dr. prédikátor
Van egy vízióm!!! "Ha elfogják" az elkövetőt vajon mennyi ideig marad életben???Az önmeggyilkolás melyik módszerét fogja alkalmazni???A fogdában vizbe fojtja magát???Vagy a kanállal tarkón lövi magát??,Nincs kétségem affelől hogy nem lesz hoszú életű az elkövető!!!Mer ugye legjobb elkövető a halott elkövető!!! Az már nem beszél!!!
human
@karma1: Ma reggel arról beszéltek a tévében, hogy a rendőrök voltak a célpontok, mert a bombát úgy dobták oda.
karma1
@human: Igen, mar regen olvastam, hogy a rendoroket akartak kivegezni, viszont akkor az elhagyott uzlethelyiseg miert BELULROL robbant kifele? (Az elso helyszini kepekrol ez latszik...:)
Mindenkeppen sarkanyos a mese, nagyon keves valosagtartalommal...:o(((
human
@karma1: Ami képeket láttam az alapján nem látom bizonyítottnak, hogy belülről robbant volna.
Viszont megszólalt egy fotós, aki pár lépésre volt a robbanástól.
propeller.hu/itthon/3243281-megszolalt-fotos-aki-nehany-lepesre-volt-robbanastol#v1701411
szaboria1
Akkor vegyünk egy kis idő sorrendet: Pénteken bejelenti a BKK hétvégén nem fog közlekedni a 4 - 6 villamos, munkálatok sehol sem látszanak. HVG 22,12 perckor már tudja, hogy 22,30 kor robbanás lesz a Teréz krt.-oné.22,30 már két civil nyomozó van a helyszínen akik a két rendőrt látja el a mentők pillanatok alatt elviszik a sebesülteket első közlemény könnyebben sérültek meg második közleményben életveszélyes az egyik a másik súlyos állapotuk stabil. Erre mondják: fiuk piszkosul el kurtátok.
human
@GeoCravker: Tegnap eléggé felhúztam magam az eseten, mert ez a robbantás befolyásolni fogja ha csak kis mértékben is a vasárnapi választást. Nem akarok spekulálni, de egy biztos. Ettől az esettől függetlenül sajnos el tudom képzelni Orbánékról, hogy robbantsanak, konfliktust szítsanak mesterségesen. Orbán megízlelte a teljhatalmat és meg is részegítette.
justhpeter
Most van ideje a valódi rendszerváltásnak.
szaboria1
@human: Orbán vajon miért nem lép most színre? 2006-ban hogy jártatta a száját pedig azt is ők gerjesztették.
human
@szaboria1: Emlékszem még mikor még a magyar gárda színpadán Usztics Mátyás kiábrándultságát fejezte ki, hogy Orbán meghívásuk ellenére nem ment el hozzájuk. Akkor jött rá, hogy Orbánnak csak eszközei voltak.
szaboria1
@human: Igen : Mint mindenki aki eddig mellette volt MDF, Kisgazda ezeket már elsüllyesztette.
human
@szaboria1: Zsebre tette a szavazótáborukat, majd kinyírta őket. Aljas, de ügyes taktika.
GeoCravker
@szaboria1: Gyakorlatilag a KDNP-t is bedarálta. 2014-re már a Fidesz jelölte az összes, a KDNP-s szinekben induló jelöltet is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.