Valóban migránsok tízezreit készül Magyarországra küldeni Brüsszel? Vajon melyik ellenzéki párt mondta, hogy az orbáni kérdésre csak nemmel lehet válaszolni? Összeszeszedtük, mint mond a kormány és mit az ellenzék a kvótanépszavazásról, és az is kiderült, hogy a fideszes politikusoknál csak egy valaki veszi komolyabban a kampányt: Gyurcsány.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez nem kérdés; a nyertes a derék Fodor, épp ma reggel írtam erről:

Ez nem is kérdés

A derék Fodor Gabóca interjút adott az origo.hu-nak

A beszélgetés ismét meggyőzött arról, hogy a mi derék liberálisaink (mármint azok, akik kicsiny hazánkban ezt a pozícióz elfoglalták, tegyük hozzá nem sokkal kevesebb okkal, mint orbánék a konzervatívot) nem is kicsit félreértették Voltaire-t: Egyetlen szavával sem értek egyet, de mindhalálig védem a jogát ahhoz, hogy elmondhassa. (Meg kell jegyezni, hogy sokak szerint nem Voltaire-től származik és így hangzott volna: Monsieur l'abbé, je déteste ce que vous écrivez, mais je donnerai ma vie pour que vous puissiez continuer à écrire).
A dolog úgy áll, hogy ő/ők úgy vélik, hogy akár van értelme, akár nincs, sőt akár még káros is, akkor sincs fontosabb mint a véleményük hangoztatása!
A derék barát (ma sem tagadja változatlan barátságát Orbánnal) mondatai közül kettő igazán karakteresre sikerült:
„Egyébként az az igazi kérdés, hogy az ellenzéki pártok közül miért egyedül a Liberálisok állnak ki egyértelműen az igen szavazat mellett. ”
illetve
„én nem voltam hajlandó beülni a DK frakciójába”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.