A külgazdasági és külügyminiszter lapunknak adott interjújában azt állította, hogy Orbán Viktor miniszterelnök februárban az Európai Tanácsban nem szavazta meg a felszólítást a menekültek mielőbbi áthelyezéséről, vagyis közvetve a kötelező menekültkvótáról. A testület most levélben cáfolt.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Aki Én: - a fanok/nyaloncok ide nem írnak..., mert csak ugyan azt a lemezt nyomják ezerrel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
A migráns simogató új értelmet nyert :)
anka
@Aki Én: - a fanok/nyaloncok ide nem írnak..., mert csak ugyan azt a lemezt nyomják ezerrel!
nyanya001
@anka: Na meg a süketeknek mondhatod, hogy hallgassanak
szép magyar operaáriákat ...
Vagy a vakoknak, hogy nézegessék a Munkácsy trilógiát...
dr. prédikátor
Félkerekű!!!//66.media.tumblr.com/.../tumblr...
quadrocopter
@dr. prédikátor: "Error" érkezik a linkre.
dr. prédikátor
@quadrocopter: Igen tudom, nem engedi megjeleníteni a képet!!!
quadrocopter
@dr. prédikátor: Köszi. akkor nem is erősködöm.
verőce21
George Clooney villájánál táboroznak a migránsok!

Como - Álomhatár! Mióta Svájc lezárta a határát, a Comoi-tó partján fekvő luxusvillák tövében egyre csak gyűlnek az afrikai migránsok.

Az észak-olaszországi Lombardia luxustelepülésének pályaudvara már hasonlóan néz ki, mint múlt nyáron a Keleti. A felgyülemlés oka, hogy Svájc eddig 100 embert engedett át kéthetente, de ennek vége. Az alpesi átjárót felügyelő ország teljesen lezárta déli határát a Németország felé igyekvő migránsok előtt, akik egyelőre várnak, és egyre csak gyűlnek. George Clooney luxusvillája közelében már sokasodnak a sátrak, de Madonna is érintett lett a krízisben, mert az amerikai popdívának is van villája a Comói-tónál, de a divattervező Donatella Versace, és Sir Richard Branson brit milliárdos is comói luxuspolgár.
verőce21
Azt hittem a cím láttán, hogy a NOL is foglalkozik velem, pedig "Benne vagyok a TV-ben" én elégszer. :)
Béla333
Egyébként az elvakult Fideszesnek hiába mutatnak be egy dokumentumot, amit Orbán is aláírt! Még a diplomácia vezetője (?) is bele hazudik erről a riporter képébe.
A többi meg még azt sem tudja felfogni, hogy mit jelent egy érvénytelen szavazás, hát hogy lehet ilyentől elvárni egy komplikáltabb szöveg megértését?!
Just look my avatar
@dr. prédikátor: ma, 13:20
Ügyes! Nagyon jó kis járgány!
És mindig megmondja merre járnak! :D
Warlord
@Aki Én: Köszönjük. Ennyi, ott a pont. Pont.
Warlord
@Aki Én: Tetszik, csak a románokkal van valami. A statisztikák szerint ma magyarországon ők követik el a nemi erőszak, rablás, gyilkosság, kifosztás, betörések 60-70 %-át. Kik is hozták a nyakunkra őket?
verőce21
@Aki Én: (13:46) Látod, az ilyen kórházakat kellene megszüntetni, mindig erről írok.
Idős ápolási otthonnak éppen megfelelő, egy meszelés után. Akkor a korszerű, felszerelt, felkészült kórházaknak nem a kapacitásuk 65-70%-án kellene ketyegniük, növelve a várólistákat.
JAJMÁR
Hiàba, nem érti. Nem tudja, hol a "helye".
verőce21
Szerencsétek van, hogy szinte az utolsó napokban meg tudtátok még jelentetni ezt a cikket, NOL-nak álcázva. :)
nemkati
@verőce21: Ez nem álca, ez akkor még a nol.hu volt. Amit olyan szemét módon tüntetett el a hatalom, amilyet csak ordenáré diktatúrákban látni. Mondjuk, az orbáni diktatúra egyedülálló módon ordenáré és aljas.
verőce21
@nemkati: Ez olyan szenvedélyes gyűlölet, hogy az már szerelem! :)
nemkati
@verőce21: Te minek nevezed azt a módszert, ahogy a Népszabadságot kicsinálták? Ismered a történetet, vagy csak tapsolsz a végeredménynek? Mert maga a folyamat ami a mai napi állapothoz vezetett, undorító. De valószínűleg fogalmad sincs, hogyan történt.
quadrocopter
@verőce21: A rossz tanulók között szerepelsz, kicsi rigó?
nemkati
@verőce21: Segítek, ezt történt október 8-án (és előtte pár nappal) :

A lapnál dolgozók hónapok óta tudták, hogy október elején a Mediaworks Futó utcai irodaházából visszaköltöznek a Bécsi úti székházba. Elfogadták a „költséghatékony” megoldást, hogy a médiatulajdonos több mint négyszáz dolgozóját, napilapjai és magazinjai szerkesztőségét egy helyre költözteti. Az átköltözés logisztikai feladatai pontos menetrend szerint zajlottak, mindenki bepakolta a holmiját, felcímkézték a székeket és a számítógépeket. Elkészült az ülésrend, és megkapták a parkolóhelyek kiosztását is. A dolgozóknak azt mondták, vasárnap délután mindenki menjen be a Bécsi úti székházba, ellenőrizze, hogy megvannak-e a dolgai, működik-e a számítógépe, hozzáfér-e a szerkesztőségi rendszerhez, hogy hétfőtől rendben folytatódjék a munka. A cég vezetése kis ünnepséget is ígért vasárnapra, amire már a pizzarendelést is intézték.

Ehelyett szombaton az újságírók otthonába egyenként futárok kézbesítették a Mediaworks levelét, amely ugyan nem a kirúgásukról szólt, hanem a munkavégzés alóli felmentésükről. - így a mai napig bizonytalanságban tartják őket. Vasárnap, amikor mentek volna az új székházba kipakolni, és pizzával ünnepelni, nem engedték be őket a munkahelyükre, a bedobozoltatott holmijaikat is csak napok múlva kapták meg, Azonnal megszűntek a hozzáférések a szerkesztőségi levelezéshez, s megszűnt a lapnak és archívumának az internetes elérhetősége.

Tehát se új székház, se ünnepség, se új koncepció, semmi, péntekről szombatra virradóra egy oltári nagy pofáncsapása a dolgozónak. Megértem, hogy ennek örülsz, mert ez várható tőled. Már mondtam, neked is kívánom, hogy egyszer így szűnjön meg a munkahelyed.
verőce21
@nemkati: (21:23) Nahááát? :)
(Csak nem ott dolgozol, hogy az 1-es villamossal jársz?)
nyanya001
Van az a pénz
magyarnarancs.hu/belpol/rejtelyes-arab-befekteto-vette-meg-az-orban-viktor-hazaval-szemkozti-villat-101248
Csalás, pénzmosás, vesztegetés, fegyverkereskedelem, terrorizmus támogatása, nukleáris technológiával való kereskedés, valamint prostitúció és illegális bevándorlás elősegítése – az amerikai szenátus vizsgálóbizottságának 1992-es jelentése szerint többek között ezeket a bűncselekményeket követte el a Bank of Credit and Commerce International (BCCI).

Ennek a banknak volt az egyik vezetője és egyben leghíresebb strómanja Ghaith Pharaon. A holnap az újságosokhoz kerülő Magyar Narancsban az ő életútját rajzoljuk meg a szaúdi királyi udvartól az amerikai tivornyákon át a seregélyesi szüreti bálig.

Isteni szerencse, hogy az illetékesek megvizsgálják, kit engednek be az országba...
verőce21
@nemkati: (07:22) Ha nem, akkor máshol, csak azért gondoltam, mert olyan pontos információid vannak a Bécsi úti székházzal kapcsolatban.
De látod, azóta átírták ennek a cikknek a címét is, csak meg kellett jegyeznem...:)

(Az viszont rosszindulatú feltételezés, hogy én örülnék bárki munkahelye elvesztésének.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.