Újabb elhallgatott részlet derült ki Rogán Antal vasárnap lebonyolított helikopteres lakodalom-látogatásáról – írja a Népszabadság.

A portál szerint, nem csak hazafelé és nem hirtelen jött felajánlásra repültek Rogánék – erről árulkodik egy ideiglenes nyírtassi leszállóhely és a rádiózás is. A helyszínen úgy tájékoztatták a lap munkatársait, hogy nem hirtelen ötlet volt a helikopterezés, már jó előre készültek rá, hiszen előkészítették rá a leszállóhelyet. A népszabadságos kollégák megtalálták a leszállóhelyet is, amit azóta próbáltak eltüntetni, nem túl sok sikerrel.

Korábban a gépet üzemeltető cég vezetője azt nyilatkozták, hogy  „Én ajánlottam fel Cecí­liá­nak, hogy visszahozom őket Mándokról, az esküvőről, hogy ne kelljen a kisfiukkal éjszaka utazniuk."

Rogán azt nyilatkozta a lagziba utazásról, hogy autóval mentek. Ezzel szemben kiderítették, hogy ugyanaz a helikopter aznap délután elindult Kisvárda irányába és kb. az érkezés egybevág azzal az időponttal, amikor Rogánék megérkeztek a buliba.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És ugyanakkor sose volt még ennyire népszerű a fidesz. Vajon mit kell tenniük ahhoz, hogy akkorát bukjanak, mint a bal oldal a Simon Gábor 200 milliója miatt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscsillag66
@Desischado: Biztosan eljön, de miért ilyen lassan? Borzasztó a magyar ember, a végtelenségig türelmes. Vagy inkább csak nem érdeklik ezek a dolgok. Máshol már régen megdöntötték az ilyen kormányt.
Desischado
@kiscsillag66: Sajnos az egyik része birka, a másik része közömbös. Mi meg még nem vagyunk elegen. Itt a baj.
kiscsillag66
@Desischado: Bizony nagyon nagy baj. Minden lepereg az emberekről, úgy csinálnak, mintha nem érintené az életüket, ami itt történik.
verőce21
@Veleda: (17:16) Te nem érted a lényeget, félig-meddig már arogáné aza helikopter is, a felesége cégén keresztül. "...ne közpénzből és ne csalással" Miért ne használhatná a sajátot?

A lesifotós újságírók a hibásak, amiért fölöslegesen hergelik az arra alkalmas népeket! :)
evacica
Sajnos az egyetemi diplomával a jó ízlés és az intelligencia nem jár! Antilop felkapaszkodott az uborkafára és most nem tudja, hogy hol is lakik a jó Isten!Összeharácsolt egy csomó pénzt, na meg a korrupciót sem veti meg, rázza a rongyot meglehetősen gusztustalanul, s még hazudik is hozzá! Ezek képtelenek tisztességesek lenni, mert ez a fogalom hiánycikk a fidesznél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.