A Magyar Nemzet munkatársai között is található még becsületes újságíró. Ezt tükrözi az alábbi szerkesztőségi közleményük. A korábban közzétett szolidaritási nyilatkozatunk szellemiségével összhangban a Magyar Nemzet, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió szerkesztősége felajánlja a Népszabadság bajba került alkotói közösségének, hogy ha erre tőlük kérés érkezik, akkor – a sokoldalú tájékozódást lehetővé téve – teret és műsoridőt biztosít azon cikkek, írások megjelenéséhez, ismertetéséhez, amelyek kinyomtatása a lap felfüggesztése miatt akadályba ütközik.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@verőce21: Vajon miért nem kapott esélyt a Népszabadság, hogy reklámozza a kvóta népszavazást?
propeller.hu/itthon/3246410-58-milliot-kaszalt-mediaworks-kvotahirdetesekkel?all#c1717785
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Nincs akadálya a fúziónak sem, a Népszabi alapszabálya szerint.
"az éves beszámoló megbízható és valós képet ad a Népszabadság Zrt. 2014.
december 31-én fennálló vagyoni és pénzügyi helyzetéről…
Felhívjuk a figyelmet a kiegészítő melléklet 3.6-os pontjára, amely bemutatja, hogy a felhalmozott veszteség következtében a Társaság saját tőkéje alacsonyabb, mint a jegyzett tőke kétharmada.
A tulajdonosok kötelesek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 3:189.§-ának 2. bekezdésében előírtaknak értelmében intézkedéseket tenni a tőkehelyzet rendezése érdekében.
Továbbá a 3:133. § értelmében, ha egymást követő két üzleti évben a Társaság saját tőkéje nem éri el az adott társasági formára kötelezően előírt jegyzett tőkét, és a tagok a második év
beszámolójának elfogadásától számított három hónapon belül a szükséges saját tőke biztosításáról nem gondoskodnak, e határidő lejártát követő hatvan napon belül a gazdasági társaság köteles elhatározni átalakulását. Átalakulás helyett a gazdasági társaság a jogutód nélküli megszűnést vagy az egyesülést is választhatja."
Perwool
@verőce21: Vajon miért nem kapott esélyt a Népszabadság, hogy reklámozza a kvóta népszavazást?
propeller.hu/itthon/3246410-58-milliot-kaszalt-mediaworks-kvotahirdetesekkel?all#c1717785
grincss
Mint már írtam, nem a szívem csücske a MN., de ez nemes gesztus részükről!
Azé' gyanítom, h nem fognak élni a lehetőséggel!
verőce21
@Perwool: (21:14) Egyszerűen becsődölt, mert pénzt nem hozott és már mindent kiloptak. Ez ennyire egyszerű. Leengedték a függönyt, az előadásnak vége!
quadrocopter
@verőce21: Persze azt nem olvastad, amelyben nyilatkozik egy újságíró, hogy mjolyen sunyi pressziókkal próbálták levetetni az imázsrontó cikkeket, mint Lézer sunyi utazása, s még a 444.hu-ról is. Itt volt a propelleren ma. Elkéstél a mesével te is!
verőce21
@quadrocopter: a sajtó finanszírozás mindig a le- és visszaosztásról szólt.
verőce21
"...nyilatkozik egy újságíró?” Éppen ideje, hogy ezt a sok semmirekellő ingyenélőt kivágják onnan.
Ki törődött a munkásokkal mikor megszűntek a TSZ-k, bányák, vasgyár, cukorgyár stb, mindenki mehetett oda ahova akar.
Húzzanak ezek is el, menjenek kapálni, vagy disznót etetni.
quadrocopter
@verőce21: Én nem erről írtam! Hanem egy világos, érthető, újságíói nylatkozatról, mint jeleztem, ma itt volt olvasható! Nem csak a Népszabit próbálták kézivezérelni , hanem a 444-et is! Megdőlt a veszteséges mese!
verőce21
@quadrocopter: (21:41) De az alaptőkét két év alatt nem tudták visszapótolni! Fentebb én is világosan megírtam.(21:05)
A többire pedig ott a válasz (21:41)-ben. :)
quadrocopter
@verőce21: Nem értetted meg, hogy a mesén már túl, vagyunk, a Kerényi féle elmebeteg baromságon keresztül a 888.hu röpécéduláig ezek beomlottak volna régen, ha nem tolják beléjük a közpénzt. Mert annyira szarok, hogy a hordatag is csak nyomásra vásárolja!
Ma nincs nyereséges újságírás, a net visz mindent. Tehát ócska dumával nem érdemes érkezni, főleg az újságíró nyilatkozata után!
verőce21
@quadrocopter: De ott volt az internetes változata is NOL.
Rendesen elverték a pénzt. (voltak boldogabb napjai is)
Tulajdonosi kör meg örülhet megszabadultak a hiánytól/veszteségtől.
quadrocopter
@verőce21: Itt van neked, hogy ne tépd magad felesleges marhaságokkal! A Népszabi írói elég sok gennyet kinyomtak az emberek orra elé, hogy a felcsúti idegroncs megelégelje, főleg miután Rogán-Kopter-Paraszt is megszívta a tubákot!

propeller.hu/itthon/3246468-uj-peter-elmeselte-hogyan-tavolitottak-el-egy-indexest#v1718034
quadrocopter
Sohasem hittem volna, hogy egy MN-ben, egy Hír tv-ben és a Lánchídban van még eldugott, emberséges, nemes gesztus!
verőce21
@quadrocopter: 21:57) Ez már néhány napos hír, amit itt tolsz! Csak most hozták itt le. Azokat, amiket korlátozni akartak, lehozhatták volna az internetes változatban is.

Orbán/Matolcsy/Lázár van a háttérben?! szerintem egyértelmű, hogy a balliberálisok voltak a böszmék, amikor elkótyavetyélték szeretett lapjukat, most meg másra próbálják rákenni a saját fekáliájukat, hát nem szánalmas?
quadrocopter
@verőce21: Neked mégis újnak tűnk. Az újságíró nem arról beszélt, amit magyarázol! Olvass!
nevemnick
@verőce21: 22:05 ...talán az ,,emútt nyóc év" az oka. Milyen évet is írunk? Ja, 2016!
:D
verőce21
@quadrocopter: (22:07) Te minden mesét elhiszel? Orbán miatt...? Ilyen mesével el is aludhatsz. :)

Ez a vállalkozás veszteséges volt! Racionális okai voltak a lap megszüntetésének. "az éves beszámoló megbízható és valós képet ad..." stb.
A tulajdonosi khorporésön…
pedig átállt ingatlanbizniszre.
quadrocopter
@verőce21: Lemaradtál valahol, már 5. éve veszteséges volt, a rezsim nyilván nem tolta bele a pénzt, mint a Magyar Időkbe! A tulajnak most esett le - a gennyes dolgok megszellőztetése után! - hogy jé, hiszen veszteséges ez az orgánum, nem kéne bezárni? Nanemá. Aztán érkezik a felföggesztés mese, majd órák múlva a bezárás, miközben elfogadják az egyeztetési felkérést, majd lebetegednek!
Elég héliumdús agyúnak kell ahhoz lenni, hogy ne lássuk az összefüggéseket, no és az újságíró előadása sem a gazdasági szempontokar erősíti!
verőce21
@quadrocopter: (22:22) Az újságíró azt mond amit akar. Egy kellemetlen cikk miatt kirúgják az illető újságírót és/vagy a főszerkesztőt és fut a szekér tovább. Ilyen csacsiságok miatt nem függesztenek fel egy újságot, vagy lapot. Az Indexet felfüggesztették?

A "héliumdús agyú" te lehetsz, ha a gazdasági okokat figyelmen kívül hagyod.
verőce21
Sorosnak 200.000 sim kártya helyett 200.000 népátszabi előfizetést kellett volna intéznie, és akkor a hazug szennylapja még működhetne...
quadrocopter
Olvass szorgalmasan a témában, neked nem árthat meg! Ami Sorost illeti, éjszakai ügyelet is van talán az elmén!
verőce21
@quadrocopter: (22:23) Beteg elme lehetsz, ha neked van egy tulajdonod, amiből folyamatosan lopják ki a pénzt és fenntartod. :)

A jelenlegi osztrák tulaj egy olyan pénzember és kockázati befektető, aki érzelemmentes és az ilyesmik nem érdeklik mint sajtószsbadság meg hasonlók, hanem csak az hogy ő mennyit nyer/veszt egy ügyleten.
quadrocopter
@verőce21: Orbán népmesék baromságba kötve. Amennyire ez lenne a racionális alap, akkor nem kellett volna nyomásgyakorlás az újságírókra, nem kellett volna eljátszani a költözködés mesét a vadárnapi pizzaebéddel, majd a felfüggesztés mesét, majd a csikicsukit, aztán belemenni az egyeztetésbe, majd mégse, mert marhára lebetegedtünk!
Hány éves vagy kicsi rigó?
verőce21
@quadrocopter: (22:45) A tulaj ki akarja adni a székházat másnak! Már említettem, ingatlanban utazik tovább. Valahogy ki kellett mozdítania onnan a stábot. :)

Ha a ballib oldalnak ennyire fontos volt a Népszabadság, akkor miért engedte ki a kezéből? ha kiengedte, akkor miért egy ilyen nyikhajnak engedte át? mi a bizonyíték arra, hogy bármely szinten bármi köze lenne az újság krachjához Orbánnak? mert Puch Orbánt egy szóval sem emlegette mint hibást! No és a legjobb, Puch nem ismeri el a felelősségét az MSZP-nek, hogy hibáztak volna - de akkor elvbarátai miért hisztérizálják a közvéleméynt azzal, hogy Orbán van a háttérben?
Szerintem egyértelmű, hogy a balliberálisok voltak a böszmék.
human
@verőce21: Ment, mendegélt a kis herceg az erdőben. Egyszer csak belebotlott egy rút, vén banyába.
- Ó. Hercegem. Én egy átok sújtotta gyönyörű hercegnő vagyok. Ha megcsókolsz visszaváltozom.
A herceg hitt a banyának és megcsókolta. Na de a banya ugyan olyan ronda maradt mint volt.
- No. Megcsókoltalak, miért nem változol át gyönyörű szép hercegnővé?
- Mondd, hány éves vagy herceg?
- 30.
- És még hiszel a mesékben?
verőce21
@human: "Először eljöttek a zsidókért, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán eljöttek a kommunistákért, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán eljöttek a szocialistákért, nem szóltam, mert nem voltam szocialista. Aztán eljöttek a szakszervezetisekért, nem szóltam, mert nem voltam szakszervezetis. Aztán amikor értem jöttek, már senki sem maradt, hogy szóljon értem." /Pastor Martin Niemöller (1892–1984)/
human
@verőce21: Kist történetem arra figyelmeztet, hogy nem kellene hinned a meséknek.
Nem a gazdasági helyzet miatt szűnt meg az újság. Tisztán politikai indíttatása volt. Ezt igazolja, hogy pénteken még azzal váltak el a dolgozóktól, hogy vasárnap kipakolhatnak az új irodában és pizza várja őket az extra munkák mellé. De a legszebb, hogy pénteken még beszedte a az újság fél éves előfizetői díját az előfizetőktől az újság tulajdonosa. Másnap pedig megszüntették az újságot. Ez azt jelenti, hogy valaki utasításba adta, hogy azonnal be kell zárni az újságot. Történt ez miután kiderült, hogy Rogán a nagy tétű választás helyett lagzizott és luxushelikopterrel utazgatott. És hogy Matolcsy már 2010-ben ismerte szeretőjét. Itt kezdett el felívelni a hölgyike karrierje, majd az anyjáé és húgáé. Hétfőn pedig újabb és feltehetőleg még nagyobb botrányra derült volna fény. Ezért volt a kapkodás.
Hellcat
Verőcével vitatkozni kár...idióta illibsi barom ő is akár csak a bringás.
verőce21
@human: Az én kis történetem pedig a Népszabiról szólt, ha tudtál volna követni. :)

(A bugyuta összeesküvéselméleteid pedig vagy száz helyen lehetett már olvasni. Honnan veszed, hogy nem tudom, merre folyik a Gellérthegy?)
quadrocopter
@verőce21: Összeesküvéselmélet? Itt van egy firss, csak neked, csak tőlem, ha amnéziával küzdesz:

"verőce21
tegnap, 22:28
Sorosnak 200.000 sim kártya helyett 200.000 népátszabi előfizetést kellett volna intéznie, és akkor a hazug szennylapja még működhetne..."

Hazug szennylap? A Rogán-Kopter-Paraszt Antal bulija nem igaz? Matol(vaj)csy lávsztorija nem igaz, hogy csak a legutóbbiakról mondjak újat neked!

A Magyar idők nevű szamizdat, nem fogy, agyon kell támogatni közpénzből,
a horda sem veszi, akkor melyik a szennylap? Habony nemzethy ócskaságai a kutyának sem kellenek.
propeller.hu/itthon/3186025-nehezen-talalnak-olvasora-habony-arpad-lapjai

Oszt' jó napot!
human
@verőce21: Tőlem nevezheted összeesküvés elméletnek. Ez attól még politikai bosszúhadjárat marad.
verőce21
@quadrocopter: (15:36) A Népszabadság miért nem fordult a kormányhoz a megmentéséért?
Tanács István, Tamás Ervin ...kimagasló intellektuális értéket képviselt ott.
quadrocopter
@verőce21: Kérdezd meg a Népszabit, egyébként miből is várhatta volna, hogy a rezsim segít, hisz maga a rezsim mesélte, hogy gazdasági, pénzügyi vállalkozási kérdésbe nem szól bele!
Ezt sem olvastad?
verőce21
@quadrocopter: (19:25) Hiába fitogtatod sokadszorra is a jólértesültséged, csak szánalmas kis veréb vagy. Nem nekem kell megkérdezni a Népszabit, hanem neked.
Mert szerintem te nem is hallottad még azokat a neveket, akiket én említettem neked! - nemhogy csak olvastam.
quadrocopter
@verőce21: Ne erőlködj, hónad aló is csöpög a kaki, fel sem tűnt azzal a "nagy eszeddel" hogy ami már megszűnt, azt nem tudod megkérdezni! Megtaláltad már a rezsim vonatkozó nyilatkozatát, vagy nem is kerested, hisz cáfol téged! Kicsi rigó, hány éves vagy?
verőce21
@quadrocopter: (19:36) Írod: "...hisz maga a rezsim mesélte, hogy gazdasági, pénzügyi vállalkozási kérdésbe nem szól bele" – látod milyen fényesen igazolta ma a rezsim a tegnapi állításaimat?
Amivel úgy jössz most elő, mint aki felfedezte a spanyolviaszkot. Úgy viselkedtél, mint akinek tanszékrekedése van.
JAJMÁR
A gondok, problémák és harcok segítenek elválasztani az "ocsút a búzától", ha van értelme a "lejtmenetnek", akkor talán ez az.
Kilátszanak az "ocsúk".

Jegyezzük meg őket, eljön majd az idő, amikor ismét el akarnak "vegyülni", és oda rugdosnak, ahova most nyaldosnak.
quadrocopter
@verőce21: Azért önállóbb is lehetnél a keresésekben:

-nepszava.hu/cikk/1097249-lazart-nem-erdekli-a-sajto?print=1
-kapitalizmus.hvg.hu/2016/10/9/nepszabadsag-nekrolog-nem-a-piac-dontott/
-rtl.hu/rtlklub/hirek/kormanyzati-penzek-befolyasoljak-a-piacot
Az utóbbi linkből egy kis idézet, csak neked:
"Közben az átlátszó.hu arról írt, hogy a kormány reklámköltései egyértelműen a kormányközeli médiumoknak kedveznek." Ugye, korábban már írtam, hogy szarra se veszik a Magyar időket és a Kerényi féle elmebeteg nyomtatványt, de nem veszik Habony baromságait sem! Kicsi rigó!
Van még felesleges, magyarázkodó és mentegető kérdésed/közlendőd?
quadrocopter
@verőce21: Ne humorkodj, még korai az neked. Amit kaptál a rezsim tagadósiról, az nem mai, ergo, nem friss hír, azóta megbukott a rezsim-mese is, tegnap szépen levezettem neked - hogy ne csak Brüsszel, de te is megértsd!- melyek azok a momentumok, amelyek hiteltelenné teszik a rezsim-mesét, no és a lebetegedett tulajdonos kacsáját is, a pusztán pénzügyi, gazdasági megfontolásokról!
verőce21
@quadrocopter: (19:45) A rezsim szerint, minden média "tele volt állami hirdetéssel" , innentől kezdve nem nagyon áll meg az egyedi támogatáselméleted, akármennyire erőlködsz linkekkel.
verőce21
@quadrocopter: (19:50) Hiányosak az információid, a kiadóval kapcsolatban is. Nem kicsit - nagyon.
quadrocopter
@verőce21: Erről miért nem tud a "minden média"? Kicsi rigó.

-mandiner.hu/cikk/20160428_bayer_zsolt_itt_a_tamogatas_gyerekek
úgy hirtelen.
- "Közel egymilliárdért hirdethetett az állam a Habony-féle lapban

A Magyar Narancs megpróbálta összeszámolni, mennyi állami hirdetést szedett össze Habony Árpád tavaly alapított médiacége. Arra jutottak, az ingyenes nyomtatott Lokálban mintegy bruttó egymilliárdért hirdethetett az állam."(hvg.hu)

"Pénzügyi pórázon tartja az állam a baráti médiát

A legnézettebb tévécsatorna a harmadik helyre csúszott vissza az állami reklámköltések listáján, vetélytársa viszont a piac felét viszi - olvasható abban az elemzésben, amelyet a Mérték Médiaelemző Műhely készített a 2008-as és a 2012-es az állami reklámköltések összehasonlításával. A napilapok korábban is nagyban függtek az államtól, de ez 2012-re egyes esetekben extrém mértéket öltött."(hvg.hu)

"Tízmilliárdos pénzpumpa lett a kormány kedvenc médiaügynöksége

Ahogy a szakadékba zuhant építőiparban, úgy a válságban lévő hirdetési piacon is életmentő kapaszkodó lehet az állami megbízás. Egy kis társaságnak, a korábban nagy nemzetközi cégek árnyékában dolgozó Inter Media Groupnak a válság ellenére sikerült az élre törnie: tavaly sorban nyerte a milliárdos közbeszerzéseket. Megnéztük, kik állnak az IMG mögött és hol költi el az állami cégek vagy a kormány kommunikációra szánt keretét. Ahogy az építőiparban, úgy itt is gyakran találkozhatunk Simicska Lajos nevével és a Fidesz gazdasági holdudvarába tartozó cégekkel."(hvg.hu)

"Kreatív: a Fidesz holdudvara viszi az állami hirdetések nagy részét

A Kantar Media listaáras adatai alapján 2012 első felében a Fidesz-közeli gazdasági holdudvar az állami hirdetések 80 százalékát vitte - írja a Kreatív Online."(hvg.hu)

hogy Brüsszel is megértse, de neked sem ártana.
verőce21
@quadrocopter: (20:03) Tehát bebizonyítottad, hogy minden média "tele volt állami hirdetéssel". Különböző mértékben. Van még valami mentséged? :)
quadrocopter
@verőce21: Melyik az ellenzéki -kicsi rigó - a "minden médiából"? A lapok és onlájn oldalak zömét a hírdetések viszik - kicsi rigó, nem véletlenül nincs arányos leosztás - kicsi rigó - ja és a "bizonyítás/bizonyíték szónak azért nézz utána, semmit nem vesztesz vele.
De valójában nem, is azért léptem be az oldalra, hogy veled levelezzek, meg a félresikerűlt, idejét múlt magyarázkodásaidat olvasgassam - kicsi rigó.
verőce21
@quadrocopter: (20:20) Velem szemben a sértegetéssel nem mész semmire "kicsi rigó", mert csak a tehetetlen dühödet fejezi ki és a mondanivalód hiányát.
Nem válaszoltál még egyetlen kérdésemre sem a tegnap feltettek közül. De a maiakra sem. :)
quadrocopter
@verőce21: Magarázd csak magad - kicsi rigó - tegnap óta nem tudtál lenyugodni, mi? Van ilyen, majd megszokod, ha itt unatkozol.
vadnarancs
Respect... Üdv Orsós valagán kívül! Ugye mennyivel szebb és jobb?
verőce21
@quadrocopter: (21:22) Az ábra azt mutatja, te nem tudtál lenyugodni, ma újrakezdted... pechedre! Velem vitatkozhatsz, amíg szívinfarktust nem kapsz! :)
Ha én hozzászólok bármihez, az csak a jéghegy csúcsa.

De a kérdéseimre nem válaszolsz, csak azthiszed sértegetéssel úgymond, "lenyomsz". Szíves tájékoztatásodra hozom, lepereg rólam! De én addig folytatom, míg a földbe nem döngöllek!
vadnarancs
@verőce21: esetleg leirnád nekünk a vitapartneredet cáfoló tényeket is? Ugyanis végigolvasva a vitát te csak tereltél és személyeskedtél. Valami hitelesebb seggnyaló duma esetleg?
verőce21
@vadnarancs: (21:44) Akkor olvasd végig mégegyszer és megtalálod amit olyannyira keresel!
quadrocopter
@verőce21: Ne magyarázkodj, nem hagyok válasz nélkül senkit, még téged se, agyon erőltetted magad tegnap is, ma is, mert vesztesnek érzed a meséidet. Azok is! Számtalan cikk van a neten, melyek azt erősítik, amit te éppen túlmagyarázol kis botor módjára.
Hogy mennyire nem pefreg le rólad, a vagdalkozásod is igazolja.
A földbedöngölést már ember is próbálta, sokkal több ismerettel, mit te, amint elnéztem a szerepléseidet, nem többek pár soros kis vakkantásnál és az sem mellékes, hogy rendszeresen és elég sokat kapsz arra "az okos és földbedöngölős" fejedre, ami nem éppen a földbedöngölős képességeidet támasztja alá.
Te kis nagy mesés, majd küldök egy értelmezőt is, van némi fogalomzavarod itt-ott, talán hasznát veszed, bár inkább többet kellene olvasnod, hogy ne csak a birkaimádat böfikézzen belőled, ráadásul idejét múlt hivatkozásokkal és mesékkel, valamint Soros-paranoiával!
Te kis mesehős kicsi rigó!
verőce21
@quadrocopter: (21:54) A vagdalkozásaid csak blöffök. Nem tudsz veszíteni.
A példáim mai napiak, te próbálsz régi dolgokkal előjönni. De azt nem veszed bennük észre, évek óta bele volt kódolva a Népszabadságba a bukás, pontosabban 2014 óta, amikor a szocik eladták 30% tulajdonrészüket. Csak most ennyire fontos nekik ez a lap?
(De tegnap feltettem ezzel kapcsolatosan vagy 5 kérdést. arra nem válaszolsz?)
vadnarancs
@verőce21: ne haragudj, de többszöri nekifutásra sem találom. Minden lózungodra ment egy cáfolat hiteles linkekkel alátámasztva. Ilyenkor tereltél és személyeskedtél kicsit majd később vissza a kályhához alapon újra kezdted. Úgy gondolom ez korlátoltságra vall. Miért nem tudsz kicsit gondolkodni és csak 5 percre abbahagyni a seggnyalást? Senki elkötelezett híve nem vagyok, mielőtt ezzel vádolnál. A jót jónak látom a rosszat rossznak. Neked is ezt kellene tenned, de te tudod... Ne engedd, hogy irányítsák az elmédet, ha magadat gondolkodásra képes embernek tartod...
verőce21
@vadnarancs: (22:05) Általánosságok, konkrétumok nélkül.
Mi a "hiteles" ma?
korell
Ki kellene próbálni, nekem nagyon tetszene, ahogy pl. a Magyar Nemzet helyet biztosít eltolcsi meg arrogáns ügyek népszabis cikkeinek :)
vadnarancs
@verőce21: magyar idők? Lokál? Tv2? 888.hu? ...? Úgy gondolod?
verőce21
@vadnarancs: (22:13) Nem ismerem egyiket sem alaposabban amiket írsz.
A Népszabadságot olvastam.
TAdam
@verőce21: Nem a Bringás vagy álnéven?! Az még ilyen értetlen "hűdenagymagyarvagyokmindenmásmagyarcsicska" típus, aki azt hiszi ő van egyedül Viktorért és az meg csak őérte, esténként meg térde-imára a vezírért kinek minden szava szent... Lóf***t!!! Annyit nem értesz abból mi zajlik körülötted. Cáfolat, tények semmi részedről, csak ugatás. Megmondta a mestered is de még azt sem fogta át a tudatod, ne azt figyeld amit mond, hanem amit tesz. Ekkor volt utoljára őszinte, de ez is csak arról szólt, hogy nem hazudik arról hogy hazudik, csak megteszi. Aki ilyennek elhisz bármit, az annyit is ér.
quadrocopter
@verőce21: "Tuttad...?" Hülye ( felesleges, önigazoló szándékú, terelő célzatú) kérdésre nincs válasz ! Majd megtanulod - kicsi rigó!
A szocik egyébként - bár ez neked eszedbe sem juthatott - kicsi rigó - nyilván azért hagyaták abba a boltot, mert nem volt annyi pénz rá, mint amennyit egy elmehibbant Kerényi, Habony, alig olvasott, vagy kötelező megrendelésekkel is támogatott, nulla értékű lap kapott a rezsimtől - kicsi rigó!
Ez a hiányosságod sem vall éppen a foldbedöngölős képességeidre - kicsi rigó!

Ja, az még mindig hiányzik, hogy melyek azok az ellenzéki lapok, amelyekbe szintén tolta a pénzt a rezsim, hírdetésekkel, vagy más egyéb módon? Azért addig ne juss el, hogy egyenlő arányban kapott minden orgánum a jóságos rezsimtől!
verőce21
@TAdam: (22:19) Jó, hogy jössz! Segíts már megválaszolni ennek a fafejűnek, aki helikopternek hiszi magát a tegnapi öt kérdésem a Népszabadsággal kapcsolatosan. :)
TAdam
@verőce21: Helikopter az nem a Tóni?! Valahol lemaradtam.. Mi volt a kérdés?
verőce21
@quadrocopter: (22:23) Miért nem olvasol alaposabban? Nem látsz már a pipától? Azt írtam, különböző mértékben, minden lap kapott támogatást. "...a jóságos rezsimtől" Magad bizonyítottad be! Hatalmas önellentmondásban vagy!
Már minden megszólalásodból árad a személyeskedés, a gyűlölet, a tehetetlen düh.
Mulier taceat in ecclesia… (Szent Pál)
verőce21
@TAdam: (22:33) Mintha a négyrotorosról ment volna a szó...:)
(Nagy lumen lehetsz!)
TAdam
@verőce21: De amúgy kérdés nélkül megválaszolom fidesz zsargonnal, már úgy is hirdetik plakáton. Ez vitya új egysége amiről a bukott népszavazás után mesélt. Biztos láttad az elmúlt kilencvennyóc százalékos hirdetést. Most már tényleg elhiszi hogy mindent megtehet velünk, és most el is kezdte.. először a Népszabadsággal, aztán lassan a nép szabadságával is... folytatja!!
verőce21
@TAdam: (22:35) Így van ez a másik oldallal is...
A "liberálisok”, akik szívből drukkolnak a forradalomnak, amely nem bántja majd őket, a "művelt és jószándékú”, forradalomnak drukkoló liberálisokat. És ez így is van …egy ideig…Szerepet kapnak a forradalomban, az elején. Aztán egy napon felakasztja őket a forradalom. Akkor "csalódnak”...
TAdam
@verőce21: Köszönöm a bókot! Valóban igyekszem fény lenni az éjszakában ha a "lumen" fizikai aspektusait nézzük.. és ennek eleget téve, nevezd nyugodtan drónnak, az fiatalosabb :D
TAdam
@verőce21: KiK?! Milyen forradalmat?! Akasztás?! Hol élsz te, Észak-Koreában?!
verőce21
@TAdam: Örülök, hogy így "megérted" a hasonlatokat. :) Jó éjszakát!
quadrocopter
@verőce21: Kicsi rigó! csak nem ezek azok a kolosszális rafkós kérdések, melyektől benedvesedtél?

"Ha a ballib oldalnak ennyire fontos volt a Népszabadság, akkor miért engedte ki a kezéből? ha kiengedte, akkor miért egy ilyen nyikhajnak engedte át? mi a bizonyíték arra, hogy bármely szinten bármi köze lenne az újság krachjához Orbánnak? mert Puch Orbánt egy szóval sem emlegette mint hibást! No és a legjobb, Puch nem ismeri el a felelősségét az MSZP-nek, hogy hibáztak volna - de akkor elvbarátai miért hisztérizálják a közvéleméynt azzal, hogy Orbán van a háttérben? "

Sorban - szerintem:

1/ Nyilván pénzügyi okai voltak, ellenzékből nem dől a lé, éppen Orbán bizonyítja az idióta oldalak létrehozásával, mankó nélkül a fasorba se lennlnek az Orbán-oldalak!

2/Hogy miért egy ilyen nyikhajnak engedte át, ezt neked csak az Mszp tudja megválaszolni, vélem, ő adta a legjobb ajánlatot. Hisz a megszüntetésnek is gazdasági okai vannak - szerinted!

3/ Mi a bizonyíték? Az Origo-sztori, a Rogán-Kopter-paraszt-sztori, a Kancsalcsy lávsztori,a Lézer-sztori-a, a nonprofit Főgáz-sztori, megkísérelt újságírói nyomásgyakorlás-sztori, a megkísérelt 444.hu nyomásgyakorlás-.sztori, az a tény, hogy már 5. éve veszteséges volt a Népszabi, az utolsó évet kivéve, ennek ellenére azt a süket dumát nyomják, hogy mert pusztán gazdasági okai vannak a megszüntetésnek és ezt a rezsim meséli leghangosabban, először persze óvatosan csak felfüggesztésnek titulálták, aztán a tervbe vett költözkési sztori, vasárnapi pizzázással, aztán már arról sincs szó, hanem épületbő való kitiltásról, 5 év vezsteségesség után, hirtelen, váratlanul, a fidesznyikek sunyi balhéit nyilvánosság elé táró lap, két nap alatt megszűnik, mert csak most jutottak el oda - 5 év után - hogy ááááá...nem csináljuk tovább, sokba kerül. Ezt a sort úgy hívják, hogy logikai láncolat, mert azért azt mégse várjuk el, hogy majd a fő sáros, kiteszi a zakójára: " megszívattam a Népszabit, mert csak rombolja a néphülyítő imázsunkat"!...
TAdam
@verőce21: Jaaa, akkor nagyon sz*r hasonlat volt.. bocsi :D
verőce21
@TAdam: (22:53) A hasonlatom jó volt, csak nem nőttél fel még hozzájuk. Tanulj még, olvass és majd néhány év múlva nézz be hozzám, hátha tudok valami egyszerű dolgot faragni belőled.
verőce21
@quadrocopter: (22:51) Na brávó Helikopter! Látom, rávezettelek a lényegre, hogy egyszerű anyagi okai voltak a Népszabadság megszűnésének. Nem kell összeesküvést keresni mögötte.
Magad is beláttad, levezetted. Kár volt annyit rugdalóznod idézetekkel, szóbeszédekkel, "költözési sztorival”, ki, kivel, ki miatt?
"Nem tudták hozni a vegyipari pénzügyi befektető elvárásait, nem finanszírozza tovább az újság deficitjét. Puch szerint is ez a döntés régóta várható volt"
Leengedték a függönyt, az előadásnak vége!
(Csak itt nem tapsol a közönség, hanem hangosan röhög.)

Az MSZP nem őrjöngött annyira ezért a Népszabadságért mint Te. Semmi tulajdonuk, semmi közük már hozzá.
quadrocopter
@verőce21: Ááááá...az értéseddel továbbra is súlyos gondok vannak, csak a levezetést próbáld meg értelmezni - kicsi rigó - és máris belátod, hogy "tuttad?" A Magyar idők és a Magyar Hírlap személytorzulásos, pszichés megbetegdést okoz?" - no meg az MTK stadion-fütty is!
verőce21
@quadrocopter: (13:52) Teljesen célt tévesztenek a pufogtatásaid. Nincs közöm egyikhez sem.
Agónia ez már részedről! :)

Az ORF közszolgálati rádiónak adott interjújában Paul Lendvai, Bécsben élő magyar újságíró a Népszabadság felszámolásáról:
"Paul Lendvai az Orbán szerepét firtató kérdésekre, azt válaszolta, nem hiszi, hogy az utolsó pillanatban született döntést a kormányfő személyesen hozta, így minden Heinrich Pecina, a Vienna Capital Partners tulajdonosa nyakába szakadt, akinek a karintiai Hypo Kredit-ügyben kapott megmagyarázhatatlan 1,2 milliárd forintos számlája miatt már így is elég baja van a bírósággal Ausztriában."
Ez is csak az anyagi gondokat igazolja.

Sajnálom, úgy indultál ebben a vitában, mint Helikopter. De azt kell mondjam - a hasonlatoddal élve -, csak egy törött szárnyú kis veréb vagy te, ha még helikopternek is képzeled magad! :)
quadrocopter
@verőce21: Kicsi rigó! Ezt Paul Lendvai nem hiszi, amihez joga van! Az amerikai nagykjövet és a magyar sajtósok mást hisznek és tapasztalnak!
Figyelj csak: "...akinek a karintiai Hypo Kredit-ügyben kapott megmagyarázhatatlan 1,2 milliárd forintos számlája ..." hoppácska, gondolod, hogy Varga Józsi kéményseprő tolta oda az 1.2 milliárdot a sunyinak?
Ja és megfeledkeztél a már 2x megtörtént levezetésről, a logikai láncolatról - kicsi rigó - és a tények sorrendiségéről is.
Fürödj meg, izzadtságszagod van - kicsi rigó!
verőce21
@quadrocopter: (15:39) Persze, csak megint önellentmondásba kerültél. Orbán és a bankok jó kapcsolata! A vicc kategória vagy tényleg! :)
quadrocopter
@verőce21: Ismét nem tudsz lenyugodni, kicsi rigó? Nem kell ahhoz bank, hogy az Orbánbanda odatoljon 1.2 mrd-ot, a banki átutalásnál okirati bizonyíték keletkezik!
Túl értékeled a képességeidet, kicsi rigó, különösen a földbedöngölőst, ám a teheccség még, vagy már, nem alakult ki eléggé nálad.
verőce21
@quadrocopter: (15:54) De ha már csak arról vitatkozunk, hogy gazdaságilag hogyan ment tönkre a Népszabadság, és nincs további mentséged bulvárhírekkel dobálózni, akkor mindenképpen nálam az igazság! Vesztettél!
quadrocopter
@verőce21: Kicsi rigó, a gazdasági, hamis háttérmagyarázatról csak te szeretnél vitatkozni, az álláspontom nem ez - leírtam többször is.
Ma sem miattad léptem be az oldalra - kicsi rigó, egy autistának is elég lenne az a levezetés, amit kaptál, tehát nálad akkor sokkal szarabb a helyzet.
verőce21
@quadrocopter: (19:19) Valóban, neked egy bulvárújságba való magyarázatod van, ami tarthatatlan álláspont volt!
Megpróbáltál rábukni a gazdasági megmagyarázásra, de ezzel bejöttél az utcámba. Nem érzed nagyon hülyének magad? :)
quadrocopter
@verőce21: Nagyon szenvedsz - kicsi rigó? Próbáld meg a másik kezeddel...
verőce21
@quadrocopter: Nincs egy épkézláb gondolatod már, valami nyugtató rád is férne.
Mondj még valami Népszabis bulvárosat mentségedre utoljára kis veréb! :)

(Te az osztrákot az off-shore ügyei miatt hívták a bíróságra aznap, nem magyar vonatkozású)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.